Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a): Chyba większość osób zaczynało z chomikami ;). :crazyeye: Co Ty opowiadasz?! Na pewno jej nie pozwalasz! :angryy: Jak to nie pozwalam?! :crazyeye: Jeszcze dokładke jej proponuję :D Ale ona odmawia :shake: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):filmiki :loveu: :loveu: maryg22 napisał(a):Jak to nie pozwalam?! :crazyeye: Jeszcze dokładke jej proponuję :-D Ale ona odmawia :shake: A pije wodę z kałuży? :evil_lol: Quote
rashelek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Dlatego to zwierzęta nie dla mnie są - niezawsze mam czas ciągle się starać o ich względy :P A i tak pewnie nie osiągnęłabym nawet 1/1000000 tego co z psem czy nawet kotem ;) Cieszy mnie to, bo to gwarantuje im lepsze życie, oby więcej takich "moich" szybko znalazło domy ;) A gdzie młoda jedzie, jeśli można wiedzieć? Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):A pije wodę z kałuży? :evil_lol: Nie :) Do kałuż to ona się nawet nie zbliża :lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 rashelek napisał(a):Dlatego to zwierzęta nie dla mnie są - niezawsze mam czas ciągle się starać o ich względy :P A i tak pewnie nie osiągnęłabym nawet 1/1000000 tego co z psem czy nawet kotem ;) Cieszy mnie to, bo to gwarantuje im lepsze życie, oby więcej takich "moich" szybko znalazło domy ;) A gdzie młoda jedzie, jeśli można wiedzieć? Dokładnie... I choć maluchy mają w sobie TO COŚ, co do nich przyciąga to jednak też nie są dla mnie i nie zdecydują się więcej na nie ;). Hihi, no tak :). Dziewczyna zamieszka w takiej pięknej metropolii, stolycy naszej ojczyzny :cool3: maryg22 napisał(a):Nie :smile: Do kałuż to ona się nawet nie zbliża :lol: O, a to Ci ciekawostka. Nie jestem przyzwyczajona do psów, które mało piją ;) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Dokładnie... I choć maluchy mają w sobie TO COŚ, co do nich przyciąga to jednak też nie są dla mnie i nie zdecydują się więcej na nie ;). Hihi, no tak :). Dziewczyna zamieszka w takiej pięknej metropolii, stolycy naszej ojczyzny :cool3: O, a to Ci ciekawostka. Nie jestem przyzwyczajona do psów, które mało piją ;) Czyli jednak do mnie nie jedzie :evil_lol: Byle jej dobrze było w nowym domku :loveu: A bo Joy to wogóle jakaś dziwna jest :eviltong: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):Czyli jednak do mnie nie jedzie :evil_lol: Byle jej dobrze było w nowym domku :loveu: A bo Joy to wogóle jakaś dziwna jest :eviltong: A co? Miałaś nadzieję, że jednak do Ciebie? :D Będzie, ja to czuję ;). Mam nadzieję, że pozostałej trójce też się tak poszczęści szybko. Nie chcę nic mówić, ale jaki pan, taki kram :evil_lol: Quote
rashelek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mnie po tamtych to odpycha raczej :lol: Pamiętam, jak się bawiłam w chomiczą pseudohowlę, ale nigdy młodych z tego nie było :diabloti: To widzę, że światowa dziewczyna z niej będzie! :D A chyba nie pytałam, Boni gdzie pojechała? Może gdzieś blisko? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 rashelek napisał(a):Mnie po tamtych to odpycha raczej :lol: Pamiętam, jak się bawiłam w chomiczą pseudohowlę, ale nigdy młodych z tego nie było :diabloti: To widzę, że światowa dziewczyna z niej będzie! :D A chyba nie pytałam, Boni gdzie pojechała? Może gdzieś blisko? :evil_lol: No wiesz :lol: To też zależy na jakie chomiki się trafi, bo mój pierwszy to był dopiero zołza! A jednak to spowodowało, że chciałam następne. Cóż... ciągnie swój do swego :diabloti: Nie, nie - Boni z kuj-pom. przeprowadziła się w okolice Łodzi z tego co pamiętam ;) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):A co? Miałaś nadzieję, że jednak do Ciebie? :D Będzie, ja to czuję ;). Mam nadzieję, że pozostałej trójce też się tak poszczęści szybko. Nie chcę nic mówić, ale jaki pan, taki kram :evil_lol: No, taką malutką :lol: Młode jeszcze są to pewnie jakieś domki się dla nich znajdą :D Dziękuję Ci bardzo, ale i bez Ciebie wiem, że jestem dziwna :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):No, taką malutką :lol: Młode jeszcze są to pewnie jakieś domki się dla nich znajdą :D Dziękuję Ci bardzo, ale i bez Ciebie wiem, że jestem dziwna :evil_lol: Nadzieja matką głupich :evil_lol: Byle szybciutko, bo szczeniaki szybko rosną i potem jeszcze gorzej znaleźć im domy ;) No wiesz... nie wiem czy Cię to jakoś pocieszy, ale w dzisiejszych czasach nikt nie jest normalny :D Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Nadzieja matką głupich :evil_lol: Byle szybciutko, bo szczeniaki szybko rosną i potem jeszcze gorzej znaleźć im domy ;) No wiesz... nie wiem czy Cię to jakoś pocieszy, ale w dzisiejszych czasach nikt nie jest normalny :D Widzę, że bardzo miła dzisiaj dla mnie jesteś :evil_lol: Czego ja się jeszcze dzisiaj o sobie dowiem...? ;) To fakt, trzeba jak najszybciej ;) To też prawda :lol: Quote
rashelek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Może jakbym trafiła na chomika - chama i prostaka, to też bym chciała jeszcze? A tak to ni chuchu :lol: Ej Łódź nie jest aż tak daleko, raptem 1,5h drogi :diabloti: Naprawdę, zawróciła mi w głowie strasznie :D Bardzo się cieszę, że trafiła do fajnego domu, mam nadzieję, że z Karmelką będzie tak samo :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):Widzę, że bardzo miła dzisiaj dla mnie jesteś :evil_lol: Czego ja się jeszcze dzisiaj o sobie dowiem...? ;) To fakt, trzeba jak najszybciej ;) To też prawda :lol: Przepraszam, to przez to, że mnie zdzieliłaś pałką po głowie za brak filmików :diabloti: Widzisz, czasem błyskam wiedzą :loveu: rashelek napisał(a):Może jakbym trafiła na chomika - chama i prostaka, to też bym chciała jeszcze? A tak to ni chuchu :lol: Ej Łódź nie jest aż tak daleko, raptem 1,5h drogi :diabloti: Naprawdę, zawróciła mi w głowie strasznie :-D Bardzo się cieszę, że trafiła do fajnego domu, mam nadzieję, że z Karmelką będzie tak samo :loveu: Czyli trafiłaś na delikatnisia? :D Z tymże nie jestem pewna tej Łodzi (bo ja pamięć mam dobrą, ale krótką), a sprawdzić nie mam jak, bo ostatnio nie mogę coś wejść na forum ;). Ale jak tylko się upewnię to Ci powiem :) Ja jestem niemal tego pewna, że i Karmelka będzie szczęśliwa :loveu: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Przepraszam, to przez to, że mnie zdzieliłaś pałką po głowie za brak filmików :diabloti: Widzisz, czasem błyskam wiedzą :loveu: No tak, to teraz wszystko moja wina :oops: :wallbash: Czasami Ci się zdarza :p Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):No tak, to teraz wszystko moja wina :oops: :wallbash: Czasami Ci się zdarza :p No widzisz :loveu: Powiedziałabym nawet bardziej drastycznie - że rzadko ;p Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Ty$ka napisał(a):No widzisz :loveu: Powiedziałabym nawet bardziej drastycznie - że rzadko ;p No, może trochę częściej niż rzadko bo teraz znowu masz racje :grins: Chociaż to co właśnie napisałam nie ma sensu :evil_lol: Edited November 30, 2012 by maryg22 Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):No, może trochę częściej niż żadko bo teraz znowu masz racje :grins: Chociaż to co właśnie napisałam nie ma sensu :evil_lol: Dlatego je przemilczę :lol: Mamuś, pomóż! Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 http://images34.fotosik.pl/478/6a738064b4dea9d0med.jpg :loveu: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 O, zdjęcia widzę ! :) Czyżbym teraz miała Ci wybaczyć? :lol: Quote
Ty$ka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 magdabroy napisał(a):http://images34.fotosik.pl/478/6a738064b4dea9d0med.jpg :loveu: :) maryg22 napisał(a):O, zdjęcia widzę ! :smile: Czyżbym teraz miała Ci wybaczyć? :lol: Czyżbyś czytała w moich myślach? :loveu: Klaudia&Aza napisał(a):Miłej nocki Morusku ;-) Dziękujemy :D A dzisiaj obudziłam się z psem na łóżku :roll: Piesek został wpuszczony przez Babcię, która stwierdziła, że już dość spania :diabloti:. A przecież był dopiero świt, 9 rano... :roll::placz: Quote
Baton Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ty$ka napisał(a)::) Czyżbyś czytała w moich myślach? :loveu: Dziękujemy :D A dzisiaj obudziłam się z psem na łóżku :roll: Piesek został wpuszczony przez Babcię, która stwierdziła, że już dość spania :diabloti:. A przecież był dopiero świt, 9 rano... :roll::placz: Ależ oczywiście :D 9 rano to świt...? Jak dla mnie to już nawet rano nie jest :lol: Quote
phase Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Farih jest prze, prze, przepiękny!!!! http://images34.fotosik.pl/478/6a738064b4dea9d0med.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts