Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry ;) A dobry, dobry :) Mam dobre newsy :) Pierwszym z nich jest to, że Morus pomimo przygody z akitą na północniaki nadal reaguje entuzjastycznie - każdego zaprasza do zabaw i nie może się z nimi rozstać. Co prawda nie wiem jakby zareagował na białego szpica, np. samoyeda, ale miejmy nadzieję, że zapomniał już o traumie :) Drugi potwierdza tylko tezę, że "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" ;). Jak wiecie, Ciaposław to pies łańcuchowy. Mieszkał sobie w małej budzie, przywiązany do niej i tylko miał raz na jakiś czas spacer. Owszem, był kochany, ale to był inny rodzaj miłości niż wśród ogomaniaków. Aż do czasu. ;) Pewnego dnia potrącił go samochód i złamał sobie łapę. Na czas rekonwalescencji trafił do domu. I został w nim do dnia dzisiejszego - po budzie na podwórzu ani śladu :). Jednak, żeby Marta znów na mnie nie krzyczała :lol: mam kilka fotek na dzisiaj ;). Skoro zgadało się o Ciapku to... wyrósł na gamonia :D Widać, że upodobnił się do "wujaszka" Morusa :lol: A oto wujaszek we własnej skórze Dzisiaj w ogóle w lesie zwierzęta buszowały non stop. Ach, jakże Morusława kusiło, by pogonić chociaż jednego. No, ale pańcia nie pozwoliła, a on - jak na wychowanego psa przystało - zadowolił się jedynie tropieniem śladów oraz wietrzeniem zwierząt, które były od nas oddalone o te jedynie 2-4m ;) Dlatego też większość fotek to Morus niuchający i Morus wpatrzony w jeden punkt (czyt. w sarnę/dzika) Idziesz czy nie? cdn. Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 W takim razie to ja do Ciebie biegnę :D Wariat Tak było pięknie dzisiaj ;) Buszujący pies przypomniał sobie o pańci ;) Niuch, niuch cdn. Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Z serii... Gdzie jest piesek? :P cdn. Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Mgła, wszędzie mgła... Wytropienie zwierza ;P Bieeeeeeg I teraz z serii: "piesek coś wytropił..." cdn. Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 I po wyjściu z lasu ;) Uśmiech proszę! cdn. Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Max, dalmat kojcowy, który nie lubi innych psów, ale na moje ciche, przyjacielskie i spokojne "luziiiik" skierowane do M. on także się wyciszył ;) Czułości z pekinką ;) Tajemniczy nieznajomy, który niestety się mnie przestraszył (na zdjęciu widać, że jest spięty) I na koniec... uwaga, uwaga! Moja kochana Neggy :loveu::loveu: Morus zresztą też ją ubóstwia, a co ważne - ona już nie kłapie zębami, lecz odwzajemnia uczucia :loveu: To tyle :D Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Talucha napisał(a):Ile zdjęć :cool3::loveu: No, mam nadzieję, że Wam starczą do grudnia :diabloti: Quote
Aleksa. Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/441/p1090920f.jpg/ ooczyyy :loveu: Quote
Baton Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Talucha napisał(a):Ile zdjęć :cool3::loveu: Też się zdziwiłam :D Ty$ka napisał(a):No, mam nadzieję, że Wam starczą do grudnia :diabloti: Że niby do kiedy? :crazyeye: Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://imageshack.us/photo/my-images/441/p1090920f.jpg/ ooczyyy :loveu: Kaaarmaa zawsze pomaga :diabloti: [quote name='maryg22']Też się zdziwiłam :-D Że niby do kiedy? :crazyeye: Lubię zaskakiwać :evil_lol: Jak tak mówię, to tak jest :eviltong: Musi Wam wystarczyć. ;P Quote
phase Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 O matulku, matulku. http://img685.imageshack.us/img685/1509/p1090903z.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Cześć Ty$ka :loveu: Myślałam, że jakaś nowa galeria mi się dodała do subskrybucji aż weszłam zobaczyć, a to Wy - świetny tytuł, pasuje do tej galerii:lol: I ile zdjęć Moruska:multi: Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='phase']O matulku, matulku. http://img685.imageshack.us/img685/1509/p1090903z.jpg :loveu::loveu::loveu: Łamacz serc :eviltong: [quote name='Klaudia&Aza']Cześć Ty$ka :loveu: Myślałam, że jakaś nowa galeria mi się dodała do subskrybucji aż weszłam zobaczyć, a to Wy - świetny tytuł, pasuje do tej galerii:lol: I ile zdjęć Moruska:multi: Czeeeść Klaudia :loveu: Cieszę się, że się podoba ;] W końcu się zmusiłam do zrobienia zdjęć :cool3: Quote
Ada_Mirra Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ile cudnych fotek Moruska <3 do grudnia?! pfii to na max na kilka dni starczy :P Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Ile cudnych fotek Moruska <3 do grudnia?! pfii to na max na kilka dni starczy :P :) Na kilka dni? Przykro mi, ale muszę stwierdzić, że pozostaje Wam się uzbroić w cierpliwość :lol: Quote
rashelek Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 W końcu zdjęcia :loveu: Super, że Ciapkowi się udało, szkoda tylko, że w takich okolicznościach... Bardzo mnie cieszy, że Morus nie ma urazu do północniaków, wyszło na Twoje :P Będziesz może miała jakieś wieści/zdjęcia z DS Boni? :) Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 rashelek napisał(a):W końcu zdjęcia :loveu: Super, że Ciapkowi się udało, szkoda tylko, że w takich okolicznościach... Bardzo mnie cieszy, że Morus nie ma urazu do północniaków, wyszło na Twoje :P Będziesz może miała jakieś wieści/zdjęcia z DS Boni? :) A widzisz, z dedykacją dla Ciebie :D Łapka jednak się ładnie zagoiła i już zapomniał o bólu ;). Na moje czy nie na moje - tak czy inaczej bardzo mnie to cieszy :) Na pewno jakieś będą i tylko jak dojdzie do mnie jakiś news to bądź pewna, że Cię o nim poinformuję ;). Quote
Istar19 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ile zdjęć :D Morusek jak zawsze piękny ! a jaka cudna pogoda ...pozazdrościć :) Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Istar19 napisał(a):ile zdjęć :D Morusek jak zawsze piękny ! a jaka cudna pogoda ...pozazdrościć :) Heheh, no nie powiem... Marta mnie zmobilizowała tym kijaszkiem i się postarałam coś popstrykać :lol: . Szkoda tylko, że nie widać na zdjęciach jaki jest puchaty ;). Pogoda nam się bardzo udała, to fakt, ale po 1,5h spacerowania zaczęła nam się coś psuć, więc skierowaliśmy się w stronę domu już ;) Quote
Istar19 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 i jak dobrze że Ciapek to teraz pies domowy :D miał chłopak szczęście w nieszczęściu :D Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Istar19 napisał(a):i jak dobrze że Ciapek to teraz pies domowy :D miał chłopak szczęście w nieszczęściu :D Niezmiernie się z tego ucieszyłam. :) I tak samo pomyślałam ;). Jakby tak każdy pies z łańcucha trafiał do łóżka to świat byłby piękny :P. Chociaż nie, mój pies nigdy nie trafi do łóżka ^^. Quote
Izabela124. Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Super pogoda, u nas od kilku dni mgła :( Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Izabela124. napisał(a):Super pogoda, u nas od kilku dni mgła :( U nas też przez ostatnie dni mgła, że aż nie widać domu sąsiada po drugiej stronie ulicy... Na szczęście dzisiaj Siły się sprzymierzyły i pozwoliły mi spełnić plan dot. robienia zdjęć właśnie :) Quote
Istar19 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 hehe pies nie musi od razu lądować w łóżku :D byleby tych łańcuchów nie miały... Quote
Recommended Posts