Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Hej :) Nowy tytuł galerii czy ja dopiero teraz zauważyłam ? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Talucha']Ja też musiałam wejść sprawdzić co to tu mi się w subskrypcjach pokazuje za nowość :eviltong:[/QUOTE] Hihi, już wiem jak Was nakłaniać do odwiedzin :evil_lol: [quote name='Mada95']Ja nie mogłam was przez tą zmianę znaleźć:-([/QUOTE] Aaaaleeee.... znalazłaś :multi: :razz: [quote name='Ptysiak']Hej :smile: Nowy tytuł galerii czy ja dopiero teraz zauważyłam ? :evil_lol:[/QUOTE] Hej ;) Nie no, ślepa tak chyba jeszcze nie jesteś :cool3: Tytuł nowy :D Quote
*Magda* Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dobry wieczór Tyśka :) Fajny nowy tytuł galerii :) Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ufff... to dobrze bo myślałam, że na starość ślepnę już :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ale fajny :loveu: Moja mama nigdy nie chciała nic szczurowatego mieć w domu bo się bała :shake: A miałam mieć myszko-szkoczka :angryy: Cud, że na psy sie zgodziła :crazyeye: A Amoor rozpieszczony przez rodziców jak dziadowski bicz! Zmieniliście tytuł galerii i się nie moglam połapać :D Quote
*Magda* Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Tyśka, ja bym zmieniła tytuł na: "Gamonius pospolitus i kotus bezmózgus" :D Quote
Talucha Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='magdabroy']Tyśka, ja bym zmieniła tytuł na: "Gamonius pospolitus i kotus bezmózgus" :D[/QUOTE] Lubię to :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Hej Dziewczyny :) whiteterrier, szyszki nie są szczurowate - wypraszam sobie :P Przypominają Mózg z bajki "Pinky & Mózg" :lol: Magda, mówisz masz ;) Już zmieniam :D Żebyście nas nie zapomniały i nie wytknęły, że bezpodstawnie nazywam mojego kota bezmózgowcem... oto filmik. Co prawda nie wiem czemu po wgraniu na komputer skrócił się o 1/4, ale macie to, co zostało. Żałuję tylko, że nie ma tego jak Endusław w ferworze zabawy spadł z krzesła :D JakośĆ filmiku naprawdę kiepskawa, bo robione starożytnym tosterem, ale zawsze coś ;P http://www.youtube.com/watch?v=PhL_OAKYS8Y A i tak na marginesie powiem Wam, że Boni (to cudeńko kropkowane mix haszczaka i owczarka) ma od kilku dni swój DS. :) Quote
Talucha Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ty$ka'] A i tak na marginesie powiem Wam, że Boni (to cudeńko kropkowane mix haszczaka i owczarka) ma od kilku dni swój DS. :)[/QUOTE] Super wiadomość :) Quote
Ty$ka Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Kotecek słodziaśny, to prawda :D Coraz bardziej trzymam się myśli, że przydałoby mu się towarzystwo, ale boję sięjak zareaguje na to ten rozpuszczony jedynak ;). Jednak czy się dogada z drugim kotem, czy nie to przekonamy się wkrótce ;). A teraz bardzo proszę Was o ciepłe fluidy i mocne kciukowanie. Pewna historia wraca jak bumerang, ale na razie nie chcę niczego rozgłaśniać. Jak się już wszystko ułoży to dam Wam znać, o co chodzi. Na razie nie chcę zapeszać. Powiem Wam na chwilę obecną tylko tyle: husky i łapanka. Quote
whiteterrier Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Mojej mamie to przetłumacz :shake: Super, że znalazl domek! A kciukasy trzymamy bardzo mocno! :) Quote
Ptysiak Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Też trzymamy kciuki :thumbs: Dobrej nocy :) Quote
Dzikie nieporadne Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja trzymam kciuki od jakiegoś tygodnia ii dalej nie wiem za co :roll: Quote
rashelek Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 A ja się tu odzywać nie będę, póki nie dostanę zdjęć. Tyle ich już obiecałaś, że głowa mała :mad: Swoją drogą, podziwiam Cię, że po przygodzie z tamtą akitą(?), która się rzuciła na Morusa, dalej polujesz na bezdomne, możliwie dzikie psy :hmmmm: Quote
Ty$ka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 magdabroy napisał(a):Moje kciuki masz :thumbs: Na pewno się przydadzą :) whiteterrier napisał(a):Mojej mamie to przetłumacz :shake: Super, że znalazl domek! A kciukasy trzymamy bardzo mocno! :smile: U mnie na początku było to samo... do czasu, aż szynszyla nie zagościła w naszym domu :evil_lol: Znalazła :P To ona :P Ptysiak napisał(a):Też trzymamy kciuki :thumbs: Dobrej nocy :smile: :) Dobrej nocy :) Mada95 napisał(a):Ja trzymam kciuki od jakiegoś tygodnia ii dalej nie wiem za co :roll: Niestety na razie się kciuki nie pomogły, więc powiedzieć nie mogę... :( Ale jak tylko haszczak zostanie złapany (bo już o tym mówiłam :P) to na pewno dowiecie się więcej ;) rashelek napisał(a):A ja się tu odzywać nie będę, póki nie dostanę zdjęć. Tyle ich już obiecałaś, że głowa mała :mad: Swoją drogą, podziwiam Cię, że po przygodzie z tamtą akitą(?), która się rzuciła na Morusa, dalej polujesz na bezdomne, możliwie dzikie psy :hmmmm: Tylko nie bij. A jak już musisz to nie mocno :placz: Naprawdę ostatnio nie mam głowy do zdjęć... Cóż, serce nie sługa... a tak serio to, ów pies jest łagodny wobec innych psów, no a poza tym jak do mnie trafi to tylko na kilka dni... I na pewno nie będzie miał stałego kontaktu z moim kundliszonem ;). Wiem, że ryzykuję, ale nie mogę inaczej... dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;-) Dobryyy :) Ada_Mirra napisał(a):Trzymam mocno kciukasy :loveu: Baaardzo Wam dziękuję. Tym razem mi haszczak nie może uciec. Nie może... Quote
Recommended Posts