maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Marka napisał(a):Właściwie tylko jedna pani spod Poznania, ale ta pani dopiero w maju przeprowadza się do nowego domu i wtedy ew. wzięłaby Huzara. Do maja nie tak daleko... A czy ta propozycja poważna, pani zdecydowana...? Quote
Marka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Wiesz, Maggie, Pani wydawała się zdecydowana - ale czy tak będzie do maja to trudno powiedzieć - ludzie potrafią się w rozmyślić w ciągu kilku dni, a co tu mówić w ciągu kilku tygodni, a jak znam życie - to te przeprowadzki do nowych domów rzadko mają miejsce w terminie - zawsze są jakieś opóźnienia robót i zawsze jest jakaś obsuwa, więc nie nastawiam się specjalnie, choć będziemy w kontakcie. Quote
luka1 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Huzar dał drapaka i wcale nie chciał wracać do boksu. an Rafał na rączkach go nosił Quote
Ziutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 luka1 napisał(a): Rafał go na rączkach nosił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihi Quote
asiamm Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 przedostatnie zdjęcie najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A co się bidulkowi dziwić.......takie siedzenie w boksie mało rozrywkowe jest A przedostatnie zdjęcie - suuuper:-) Quote
luka1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Szkoda że nie widzieliście jak sie droczył z panem Rafałem - pękaliśmy ze śmiechu - Huzar też:evil_lol: Quote
Marka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Oj tak - ten pies cudnie potrafi się śmiać - byłam dzisiaj na chwilę w schronisku i wypuściłam go pod laskiem - biegał z takim roześmianym pycholem, że serce się radowało :loveu: Quote
luka1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Huzio jest szybki jak wiatr - w całuskach też a jęzor ma taki mokry -bllleeeee Quote
Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No cos ostatnio z tymi adopcjami krucho jest......"mój" Teodor był nawet dwa razy w tv........i nic. Quote
luka1 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 jak ten pies w oczy patrzy- jakby chciał w myslach czytać Quote
Ziutka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 luka1 napisał(a):i Huzarka dzis nikt nie odwiedził? Ja jestem........i jest jeszcze dzisiaj :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Po programie w telewizji wyadoptowałam Klarneta... Telefon w jego sprawie był spory kawałek czasu od pokazania psiaka w tv. A Klarnet jest psem starszym i schorowanym. Po programie dr Sumińskiej wyadoptowałam Shillę. Jednak więcej niż kilka dni minęło od audycji zanim zadzwonił telefon... Mam nadzieję, że i Huzar otrzyma swoją szansę na dom !!! To wspaniały pies ! Nie wyobrażam sobie, by został tam, gdzie jest !!! Nie można się nie poznać na jego zaletach !!! Trzymajcie tylko kciuki i wierzcie mocno, że dom się znajdzie !!! Quote
agata51 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Trzymam kciuki i wierzę. Są ludzie, którzy adoptują dorosłe psiaki. W końcu ktoś pokocha Huzara. Piękny jest. I te oczy! Quote
Marka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 W weekend szykuje nam się spacer z Huziem ;) Quote
Recommended Posts