Ziutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Marka napisał(a):w Jabłonnie :) Mhmm :roll: bo tak myślę...żeby bryknąć w odwiedzinki...:razz: Quote
ania14p Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dopiero dzisiaj się dowiedziałam o szczęściu Huzara i jego Pana, Mareczko to Twoja zasługa, nigdy nie zwątpiłaś, że jest taki dom, który czeka na Twojego ulubieńca:Rose::iloveyou::beerchug::laola:! Quote
Marka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Moja wiara - zasługa MAJI :) Ziutka napisał(a):Mhmm :roll: bo tak myślę...żeby bryknąć w odwiedzinki...:razz: A brykaj, brykaj - mogę Ci dać na gadu namiar gdzie Huzio pracuje ze swoim Panem :p (ja się na razie wstrzymam, bo pręgus jest w jakiś sposób do mnie przywiązany i nie chcę mu robić wody z mózgu swoim pojawieniem się - on musi się utwierdzić w przekonaniu, że od teraz jest psem SWOJEGO PANA a nie moim ;-) ) Quote
Agata69 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Miałam Huzara w Ulubionych ale dawno nie zagłądałam, bo strasznie mi źle kiedy widzę tylko smętne hopanie wątku. A dziś przypadkiem.... Nie znałam Huzara i pewnie nie poznam, ale jakoś był mi bliski, taka kwintesencja psiej bidy. Ja mam na głowie aktualnie 2 takie bidy, już od 2 miesięcy. mam chwile że tracę wiarę, jestem załamana że już nic nie znajdę dla nich. Przykład Huzara znów dał mi wiatru w skrzydła. Że warto, że można, że trzeba do końca. Serdecznie was pozdrawiam Quote
Ziutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Marka napisał(a): A brykaj, brykaj - mogę Ci dać na gadu namiar gdzie Huzio pracuje ze swoim Panem :p A to ja poproszę :cool3: Quote
Ziutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marzenka18 napisał(a):I...? Nadal nie ma zdjęć? :) Ano nie ma :placz: U mnie się sezon z kwiatami zaczął i ciągle mam coś do roboty ale może uda mi się wygospodarować jakiś dzień i odwiedzić Huzia :roll: Dam znać wcześniej ;) Uwierz, że chciałabym bardzo pojechać go odwiedzić :-( Quote
tanitka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 o kurczaki pieczone:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:, ja to mam refleks szachisty, to on już nie będzie Tuszewski??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tanitka napisał(a):o kurczaki pieczone:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:, ja to mam refleks szachisty, to on już nie będzie Tuszewski??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No już nie będzie :diabloti: Ale "Azorek" bez Tuszewskiego to już nie ten sam "Azorek" :watpliwy: Quote
tanitka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ale "Azorek" bez Tuszewskiego to już nie ten sam "Azorek" :watpliwy: nie ten sam, ale bardzo sie cieszę, że upór Marki przyniósł Huzarkowi dom, to wspaniała wiadomość! Quote
maggiejan Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Są wiadomości o Huzarku? Jak się zaaklimatyzował w nowym domku? Quote
luka1 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no właśnie ponad rok na dogo, zanali go chyba już wszyscy w internecie, a teraz AMBA? Quote
maggiejan Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 luka1 napisał(a):no właśnie ponad rok na dogo, zanali do chyba już wszysco w internecie, a teraz AMBA? ??????????? Quote
Marzenuś Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No to pozostaje nam cierpliwie czekać na foteczki :] Strasznie żałuję, że nie zdążyłam go poznać, ale jeszcze bardziej się cieszę, że ma wreszcie ten wytęskniony dom :D Quote
Marka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 luka1 napisał(a):no właśnie ponad rok na dogo, zanali go chyba już wszyscy w internecie, a teraz AMBA? chyba raczej ABBA..? :razz: Marzenka18 napisał(a):No to pozostaje nam cierpliwie czekać na foteczki :] Rozmawiałam dziś z Panem Huzara i obiecał zrobić Huzarowi piękne foty i przesłać - jak tylko dostanę to na pewno wrzucę. Poza tym u Huzara wszystko OK - ostatnio zrobił się trochę wycieczkowy i coraz dalej się zapędza na spacerach, także Pan musi mieć go na oku (a ja ze swojej strony doradziłam wyposażyć go w adresówkę - tak na wszelki wypadek, żeby na zimne nadmuchać ;)). Quote
luka1 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 wcale sie nie zdziwię jak któregoś dnia Huzar przywita Zytę w schronisku. Schronisko było jego domem tyle lat i tyle ludzi go tam kochało. :cool3: Quote
Marka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 luka1 napisał(a):wcale sie nie zdziwię jak któregoś dnia Huzar przywita Zytę w schronisku. Schronisko było jego domem tyle lat i tyle ludzi go tam kochało. :cool3: Pewnie, że wszyscy go lubili - bo Huzio nie da się nie lubić - ale który pies, mając normalny dom i spacery, wybrałyby siedzenie w betonowej klatce..? Na pewno nie Huzar-spacerowicz, więc myślę, że pracownicy będą tęsknić na próźno, bo na spacer do Kożuszek się pręgus jednak nie wybierze ;-) Quote
Marzenuś Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hehe i bardzo dobrze, że Huzio wreszcie ma dom. Wszyscy go kochali, bo wystarczyło tylko spojrzeć w jego oczy żeby się zakochać :) Quote
asiaf1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Marka napisał(a):w Jabłonnie :) No nie, dobrze, że weszłam na wątek.Mieszka koló mnie i ja nic nie wiem? Marka daj znac gdzie to ew. mogę podjechać, Tak się cieszę, wreszcie mu się udało!!!!:multi::multi::multi: Jednak warto czekać nawet jak już sie zwątpi, że kiedyś się uda Quote
maggiejan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A kto zajmował się tą adopcją? Czy tu nie zagląda...? Quote
Recommended Posts