Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj się dowiedziałam o szczęściu Huzara i jego Pana, Mareczko to Twoja zasługa, nigdy nie zwątpiłaś, że jest taki dom, który czeka na Twojego ulubieńca:Rose::iloveyou::beerchug::laola:!

Posted

Moja wiara - zasługa MAJI :)

Ziutka napisał(a):
Mhmm :roll: bo tak myślę...żeby bryknąć w odwiedzinki...:razz:

A brykaj, brykaj - mogę Ci dać na gadu namiar gdzie Huzio pracuje ze swoim Panem :p
(ja się na razie wstrzymam, bo pręgus jest w jakiś sposób do mnie przywiązany i nie chcę mu robić wody z mózgu swoim pojawieniem się - on musi się utwierdzić w przekonaniu, że od teraz jest psem SWOJEGO PANA a nie moim ;-) )

Posted

Miałam Huzara w Ulubionych ale dawno nie zagłądałam, bo strasznie mi źle kiedy widzę tylko smętne hopanie wątku.
A dziś przypadkiem....

Nie znałam Huzara i pewnie nie poznam, ale jakoś był mi bliski, taka kwintesencja psiej bidy.
Ja mam na głowie aktualnie 2 takie bidy, już od 2 miesięcy. mam chwile że tracę wiarę, jestem załamana że już nic nie znajdę dla nich.
Przykład Huzara znów dał mi wiatru w skrzydła. Że warto, że można, że trzeba do końca.

Serdecznie was pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Marzenka18 napisał(a):
I...? Nadal nie ma zdjęć? :)

Ano nie ma :placz: U mnie się sezon z kwiatami zaczął i ciągle mam coś do roboty ale może uda mi się wygospodarować jakiś dzień i odwiedzić Huzia :roll:
Dam znać wcześniej ;)
Uwierz, że chciałabym bardzo pojechać go odwiedzić :-(

Posted

o kurczaki pieczone:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:, ja to mam refleks szachisty, to on już nie będzie Tuszewski??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
o kurczaki pieczone:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:, ja to mam refleks szachisty, to on już nie będzie Tuszewski??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No już nie będzie :diabloti:
Ale "Azorek" bez Tuszewskiego to już nie ten sam "Azorek" :watpliwy:

Posted

Ale "Azorek" bez Tuszewskiego to już nie ten sam "Azorek" :watpliwy:

nie ten sam, ale bardzo sie cieszę, że upór Marki przyniósł Huzarkowi dom, to wspaniała wiadomość!

Posted

No to pozostaje nam cierpliwie czekać na foteczki :]
Strasznie żałuję, że nie zdążyłam go poznać, ale jeszcze bardziej się cieszę, że ma wreszcie ten wytęskniony dom :D

Posted

luka1 napisał(a):
no właśnie ponad rok na dogo, zanali go chyba już wszyscy w internecie, a teraz AMBA?

chyba raczej ABBA..? :razz:

Marzenka18 napisał(a):
No to pozostaje nam cierpliwie czekać na foteczki :]

Rozmawiałam dziś z Panem Huzara i obiecał zrobić Huzarowi piękne foty i przesłać - jak tylko dostanę to na pewno wrzucę.
Poza tym u Huzara wszystko OK - ostatnio zrobił się trochę wycieczkowy i coraz dalej się zapędza na spacerach, także Pan musi mieć go na oku (a ja ze swojej strony doradziłam wyposażyć go w adresówkę - tak na wszelki wypadek, żeby na zimne nadmuchać ;)).

Posted

wcale sie nie zdziwię jak któregoś dnia Huzar przywita Zytę w schronisku. Schronisko było jego domem tyle lat i tyle ludzi go tam kochało. :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
wcale sie nie zdziwię jak któregoś dnia Huzar przywita Zytę w schronisku. Schronisko było jego domem tyle lat i tyle ludzi go tam kochało. :cool3:

Pewnie, że wszyscy go lubili - bo Huzio nie da się nie lubić - ale który pies, mając normalny dom i spacery, wybrałyby siedzenie w betonowej klatce..?
Na pewno nie Huzar-spacerowicz, więc myślę, że pracownicy będą tęsknić na próźno, bo na spacer do Kożuszek się pręgus jednak nie wybierze ;-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Marka napisał(a):
w Jabłonnie :)

No nie, dobrze, że weszłam na wątek.Mieszka koló mnie i ja nic nie wiem?
Marka daj znac gdzie to ew. mogę podjechać,
Tak się cieszę, wreszcie mu się udało!!!!:multi::multi::multi:
Jednak warto czekać nawet jak już sie zwątpi, że kiedyś się uda

• 2 weeks later...