carolinascotties Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 HUZARKU...szukaj tego domku...szukaj... Quote
ania14p Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Szukamy domku, Huzarku, tylko pogoda na wieszanie ogłoszeń marniutka, ale wszystko dobre co może dobrze się skończyć! Quote
agat21 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wysyłam plakat znajomym i powieszę go w mojej lecznicy przy najbliższej okazji. Taki śliczny mordulek musi kogoś chwycić za serducho! Quote
carolinascotties Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Huzarku śliczny - zobaczysz - znajdzie się dla Ciebie dom... ! Quote
carolinascotties Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Marka napisał(a):Huzar to wspaniały pies - ta jego miłość i przywiązanie do ludzi jest nietuzinkowe - ta jego szansa MUSI w końcu przyjść! W każdym razie - nie spoczniemy, póki tak się nie stanie - prawda? :) NATURALNIE!!!! Quote
Marzenuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Rozwiesiłam plakaty a jakieś smarkacze je pozrywały... Ludzie są tacy bezduszni :( Quote
Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Marka'] "Przytul mnie I połam lód W opłatki kry Przytul mnie Nadejdzie znów Wiosenny świt Dopóki żal Naprawia błąd Nadzieję mam Dopóki łza Jest jeszcze łzą Nie jestem sam..." (fragment piosenki M.Szcześniaka) Strasznie wzruszający ten tekst i to zdjęcie... Huzarku, jak długo masz jeszcze czekać? :-( Quote
carolinascotties Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Marzenka18 napisał(a):Rozwiesiłam plakaty a jakieś smarkacze je pozrywały... Ludzie są tacy bezduszni :( :-(:mad::-( okropne... nigdy tego nie zrozumiem.... Quote
Beata R Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='agat21']Wysyłam plakat znajomym i powieszę go w mojej lecznicy przy najbliższej okazji. Taki śliczny mordulek musi kogoś chwycić za serducho! Poproszę o plakat na [email protected] Quote
carolinascotties Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Marka']Przygotowałam ten plakat - na razie tak "na prędce", bo sprzęt mam w rozsypce i nie mam możliwości dopracować - gdyby coś było nie tak - dajcie znać (trzeba w niego kliknąć, żeby wyświetlił się w powiększeniu) Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą go wydrukować i gdziekolwiek powiesić!:Rose: Tutaj jest plakat :) Quote
ania14p Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 U mnie to chyba SM likwiduje plakaty, a teraz doszła jeszcze ta urocza pogoda, po prostu tzeba nosić w torebce zapas i cichcem naklejać, do zanudzenia! Quote
carolinascotties Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja wieszam w plastikowych koszulkach - tam, gdzie mi pozwola - w zaprzyjaźnionych sklepach, w lecznicach, na poczcie. Quote
Marzenuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Huzarku, hopaj do góry. Rozwiesze nowe plakaty, a jak dorwe tego, który je zrywa to z miłą chęcią coś mu zrobię... Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 O jej - a co to z dogo się dzieje, że mi się od jakiegoś czasu wątek Huzara nie pokazywał jako taki, co ma nowe posty :hmmmm: Quote
Pitty Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Co za piekny pies!!!!!Tak mi przykro , ze nie moge Wam pomoc.Moge tylko trzymac kciuki i podnosic:shake::oops: Ludzie sa niemadrzy.Co z tego , ze 8 lat...Od 2 miesiecy jestem najszczesliwsza wlascicielka Bandiego , ktory ma 12 lat.I nie ma nic piekniejszego niz jego bezzebna morducha usmiechajaca sie do mnie... Huzar - trzymaj sie!!!!:loveu::thumbs: Quote
Pitty Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Na dobranoc podnosze slodka mordke:loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pitty - my bardziej na dobranoc :) A może ktoś jeszcze później zajrzy :) Quote
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jasne, że póxniej zajrzy ktoś - czyli ja :) Huzarku śpij...musimy znaleźć Ci dom.... Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 W nocy zamiast spać zaglądają, a przed południem, to nikt się nie przywitał :shake: ! Quote
Beata R Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Huzarku ja w weekend porozwieszam plakaty u mnie na osiedlu i pod kliniką na Gagarina Trzymaj się MALUCHU:loveu: Quote
Beata R Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Marka napisał(a):"MALUCHU" :megagrin: Dzięki, Beata :Rose: NO, ja tak na wszystkie mówię :lol: Quote
Recommended Posts