Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']Ja E.T. nie widziałam :oops:
No chyba żartujesz..?!? :crazyeye: :lol:

(to ten po lewej :biggrina:)

Prawda, że Huzar zdecydowanie ładniejszy? ;)

Posted

[quote name='Marka']No chyba żartujesz..?!? :crazyeye: :lol:

nie :placz:

(to ten po lewej :biggrina:)

serio? w życiu bym na to nie wpadła :evil_lol: :evil_lol: ;)

Prawda, że Huzar zdecydowanie ładniejszy? ;)

niom, jakiś taki niesierściuchowaty :evil_lol:

Posted

carolinascotties napisał(a):
To macie Kochani zadanie - koniecznie obejrzeć ET :)

Tylko chusteczki przygotujcie (ja jak byłam mała i oglądałam to w kinie to rękawy zasmarkałam po łokcie :cool3:)

Dzień dobry Huzar! :p

Posted

Marka napisał(a):
Tylko chusteczki przygotujcie (ja jak byłam mała i oglądałam to w kinie to rękawy zasmarkałam po łokcie :cool3:)

Dzień dobry Huzar! :p

To chyba dam sobie spokoj , bo juz sie tyle przez dogo czasem naplacze , ze juz wiecej wzruszajacych historii ( fikcyjna czy nie ) nie dam rady "przetrawic".

Huzarku , co slychyc u Ciebie ?

Posted

Pitty napisał(a):

Huzarku , co slychyc u Ciebie ?

Niestety oczy Huzara nie wyglądają dobrze, ma zaczerwienione powieki.

Dzisiaj Huzar nie załapał się na spacerek, byliśmy u niego przez moment, bardzo rozpaczał, bardzo się wyrywał na tym swoim przeklętym łańcuchu.
Huzar ma w sobie ciągle ogromne pokłady energii! Jak ludzie mogę mówić, ze jest za stary? :-(

Posted

Huzarku trzymaj się maleńki ... Musi być dobrze :)

[quote name='Pitty']To chyba dam sobie spokoj , bo juz sie tyle przez dogo czasem naplacze , ze juz wiecej wzruszajacych historii ( fikcyjna czy nie ) nie dam rady "przetrawic".Pitty nie dawaj sobie spokoju !!!
Oj teraz jak już przypomnieliście to trzeba znowu gdzieś wygrzebać i obejrzeć - hmmm, cudny film... :loveu:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Huzar ma w sobie ciągle ogromne pokłady energii! Jak ludzie mogę mówić, ze jest za stary? :-(
No niestety, ludziom się wydaje, że starszego psa to już niczego nie można nauczyć, że się nie przywiąże tak jak młody - te wszystkie przesądy wynikają po prostu z małej wiedzy o tych zwierzakach po prostu :niewiem:
Spotkałam się też ze stanowiskiem, że w starego psa szkoda "inwestować", bo on niedługo pożyje - tak jakby to była spółka giełdowa jakaś... :shake:

Posted

[quote name='Marka']
Spotkałam się też ze stanowiskiem, że w starego psa szkoda "inwestować", bo on niedługo pożyje - tak jakby to była spółka giełdowa jakaś... :shake:

yyyaaassnnneee :roll: przyślij ich do mnie ;) to im pokażę psa 2 razy starszego od Huzara i jeszcze mocno świrniętego energetycznie na swój sposób ;)

Posted

Ja nie rozumiem tego : ZA STARY !!!!!:stormy-sad::2gunfire::snipersm:

"STARY" tym bardziej potrzebuje pewnego domu i ciepla.Ale czego sie dziwic.Jak juz nawet starsi ludzie nie sa szanowani,przyjmowani do pracy i odrzucani , to co dopiero psy...