Bodziulka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 E.T. go home to Huzar też go home ;) Quote
Marka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Bodziulka']Ja E.T. nie widziałam :oops: No chyba żartujesz..?!? :crazyeye: :lol: (to ten po lewej :biggrina:) Prawda, że Huzar zdecydowanie ładniejszy? ;) Quote
Bodziulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Marka']No chyba żartujesz..?!? :crazyeye: :lol: nie :placz: (to ten po lewej :biggrina:) serio? w życiu bym na to nie wpadła :evil_lol: :evil_lol: ;) Prawda, że Huzar zdecydowanie ładniejszy? ;) niom, jakiś taki niesierściuchowaty :evil_lol: Quote
carolinascotties Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bodziulko - jeśli znajdziesz czas- obejrzyj ET - piękny film...i bardzo wzruszający... Quote
carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 To macie Kochani zadanie - koniecznie obejrzeć ET :) Quote
Marka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 carolinascotties napisał(a):To macie Kochani zadanie - koniecznie obejrzeć ET :) Tylko chusteczki przygotujcie (ja jak byłam mała i oglądałam to w kinie to rękawy zasmarkałam po łokcie :cool3:) Dzień dobry Huzar! :p Quote
Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 może ktoś na bazarku wystawi :cool3: film oczywiście, nie Huzara ;) Quote
carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Marka napisał(a):Tylko chusteczki przygotujcie (ja jak byłam mała i oglądałam to w kinie to rękawy zasmarkałam po łokcie :cool3:) Dzień dobry Huzar! :p haha - moja Babcia musiała mnie wyprowadzić z kina - tak wyłam :) Quote
Pitty Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Marka napisał(a):Tylko chusteczki przygotujcie (ja jak byłam mała i oglądałam to w kinie to rękawy zasmarkałam po łokcie :cool3:) Dzień dobry Huzar! :p To chyba dam sobie spokoj , bo juz sie tyle przez dogo czasem naplacze , ze juz wiecej wzruszajacych historii ( fikcyjna czy nie ) nie dam rady "przetrawic". Huzarku , co slychyc u Ciebie ? Quote
Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mała reklama :oops: na psiaki Asif1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3431781 Przy okzaji podnoszę Huzara ;) Quote
Ania-Sonia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pitty napisał(a): Huzarku , co slychyc u Ciebie ? Niestety oczy Huzara nie wyglądają dobrze, ma zaczerwienione powieki. Dzisiaj Huzar nie załapał się na spacerek, byliśmy u niego przez moment, bardzo rozpaczał, bardzo się wyrywał na tym swoim przeklętym łańcuchu. Huzar ma w sobie ciągle ogromne pokłady energii! Jak ludzie mogę mówić, ze jest za stary? :-( Quote
carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Martwie sie o te oczy...bardzo sie martwie... Quote
Justysia i Grześ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Huzarku trzymaj się maleńki ... Musi być dobrze :) [quote name='Pitty']To chyba dam sobie spokoj , bo juz sie tyle przez dogo czasem naplacze , ze juz wiecej wzruszajacych historii ( fikcyjna czy nie ) nie dam rady "przetrawic".Pitty nie dawaj sobie spokoju !!! Oj teraz jak już przypomnieliście to trzeba znowu gdzieś wygrzebać i obejrzeć - hmmm, cudny film... :loveu: Quote
Marka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Huzar ma w sobie ciągle ogromne pokłady energii! Jak ludzie mogę mówić, ze jest za stary? :-( No niestety, ludziom się wydaje, że starszego psa to już niczego nie można nauczyć, że się nie przywiąże tak jak młody - te wszystkie przesądy wynikają po prostu z małej wiedzy o tych zwierzakach po prostu :niewiem: Spotkałam się też ze stanowiskiem, że w starego psa szkoda "inwestować", bo on niedługo pożyje - tak jakby to była spółka giełdowa jakaś... :shake: Quote
Bodziulka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Marka'] Spotkałam się też ze stanowiskiem, że w starego psa szkoda "inwestować", bo on niedługo pożyje - tak jakby to była spółka giełdowa jakaś... :shake: yyyaaassnnneee :roll: przyślij ich do mnie ;) to im pokażę psa 2 razy starszego od Huzara i jeszcze mocno świrniętego energetycznie na swój sposób ;) Quote
carolinascotties Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 I co biedny piesku....spadasz... Nie pozwolimy na to! DOMKU- GDZIE JESTEŚ?!? Quote
carolinascotties Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Marka']Byłoby znośniej, gdyby nie ten dojmujący brak człowieka... (tu fota jeszcze przy starej budzie) HUzar - tylko się nie poddawaj !!!!! Quote
Pitty Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja nie rozumiem tego : ZA STARY !!!!!:stormy-sad::2gunfire::snipersm: "STARY" tym bardziej potrzebuje pewnego domu i ciepla.Ale czego sie dziwic.Jak juz nawet starsi ludzie nie sa szanowani,przyjmowani do pracy i odrzucani , to co dopiero psy... Quote
Pitty Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tak mi sie czasami krzyczec chce !!!!!!!!!!!!!!!! Nie moge sie z tym pogodzic!!!!!!Tyle cierpienia tych zwierzat:scream7::cry::flaming: Quote
Recommended Posts