Marka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ...i dzień dobry :) Dziś znowu się zobaczymy - wygłaszczę Twój kochany łeb... Quote
Bodziulka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 i daj buzi w nochalka - z resztą nie tylko jemu ;) Quote
carolinascotties Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jak się ma nasz piękny Huzar? Quote
Marka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Jak się ma nasz piękny Huzar? Jak byłam u niego wczoraj, to podeszłam oczywiście do niego pierwszego, żeby się nie udusił na obroży ;), a torebkę ze świńskimi uszkami położyłam w bezpiecznej odległości - a ten łobuz owszem, przytulał się, cieszył, ale cały czas wyciągał nos w kierunku torebki, jakby nie mógł już wytrzymać z ciekawości co też tam dzisiaj dobrego dla niego mam :lol: Ale i tak zawsze jak odchodzę, to podnosi głowę znad smakołyku z taką czujnością, niespokojny, że się go znowu zostawia... :sad: Quote
carolinascotties Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ....bardzo mi smutno...ze Huzar nie ma swojego człowieka... Quote
Bodziulka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :shake: :shake: :shake: ehhh... ciężkie jest to życie pod lasem... Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Huzarek bardzo się ucieszył. Nie chciał Ani puścić ;) potem zabrał się za obgryzanie uszka. Szkoda, że tam nie ma jaki nim "wymanewrować" i zabrać na spacerek... będą foty ;) Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Huzar szalał ze szczęścia, ale i rozpaczał, bo liczył na spacerek...:-( Quote
carolinascotties Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dziewczyny, dlaczego nie można iść z Huzarem na spacer? Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='carolinascotties']Dziewczyny, dlaczego nie można iść z Huzarem na spacer? bo jest w takim miejscu schroniska, gdzie jest dużo psów/samców na łańcuchach i ciężko jest między nimi przejść samemu (tzn skaczą i chcą miziania), a co dopiero z dużym psem... niedługo zakończy się rozbudowa schroniska i wszystko zostanie "rozparcelowane" a psiaki poprzeprowadzane do nowych boksów i wtedy zrobi się znacznie luźniej ;) mizianka i dziamdzianie uszka Quote
Marka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Ależ jestem pięknym wilczurem, prawda? :loveu: Żaden facet nie spojrzy kobiecie tak głęboko w oczy jak Huzar :iloveyou: ;) Quote
Bodziulka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jaki on był niepocieszony, jak musiałyśmy iść :shake: ile jeszcze razy będzie zostawał sam? Quote
carolinascotties Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochany Huzarku... życzę Ci, żebyś w Nowym Roku znalazł kochającego człowieka...a raczej żeby ten człowiek znalazł Ciebie...:calus: Quote
Recommended Posts