Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka napisał(a):
Huzar dostał trochę lepsze miejsce przy budzie - ma dłuższy łańcuch i stoi na górce, więc przed budą nie zbiera mu się już woda. Jak skończą robić nowe boksy - pójdzie do boksu (pewnie z jakąś miłą suczką - będzie przynajmniej miał koleżankę niedoli...). Byłoby znośniej, gdyby nie ten dojmujący brak człowieka...

Jak dobrze, że trochę warunki się Huzarkowi poprawiły! W boksie, z jakąś miłą psią koleżanką będzie jeszcze lepiej, po tych latach na łańcuchu. A reszta, tak jak Marka napisałaś...:-(

Posted

"Przytul mnie, lampą w nocy bądź
Przytul mnie, prowadź mnie poprzez mrok
Tak daleko jest brzask, aż nie widać go stąd
Przytul mnie, z twych ramion zbuduj schron..."

(fragment piosenki zespołu KOMBI)

Posted

CZe?? MALUCHU:lol: , nie chc? nic m?wi? wi?cej by nie by?o rozczarowa? :cool3: ale mam zapytanie o CIEBIE, tylko PAni jescze do ko?ca si? nie ujawni?a, na razie prosi?a o zdj?cia.

A ja jeszcze raz zrobi?am akcj? plakatow? w okolicy gdzie mieszkam, bo skurczybyki zrywaj? :cool1: .
Trzymaj si? MALUCHU

Posted

Dawaj ciotka, te zdjęcia, tylko powiedz Pani, że psiak energiczny jest, szybko się uczy, to fakt, ale na początku troszkę szaleje ze szczęścia, że go na spacerek biorą!

Posted

Beata R napisał(a):
CZe?? MALUCHU:lol: , nie chc? nic m?wi? wi?cej by nie by?o rozczarowa? :cool3: ale mam zapytanie o CIEBIE, tylko PAni jescze do ko?ca si? nie ujawni?a, na razie prosi?a o zdj?cia.

A ja jeszcze raz zrobi?am akcj? plakatow? w okolicy gdzie mieszkam, bo skurczybyki zrywaj? :cool1: .
Trzymaj si? MALUCHU

Beato -czy otrzymałas juz zdjęcia Huzara?