carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 chociaż tyle....HUZAR - do góry! Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Prosimy o domek dla Huzara..... Quote
Ania-Sonia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Marka napisał(a):Huzar dostał trochę lepsze miejsce przy budzie - ma dłuższy łańcuch i stoi na górce, więc przed budą nie zbiera mu się już woda. Jak skończą robić nowe boksy - pójdzie do boksu (pewnie z jakąś miłą suczką - będzie przynajmniej miał koleżankę niedoli...). Byłoby znośniej, gdyby nie ten dojmujący brak człowieka... Jak dobrze, że trochę warunki się Huzarkowi poprawiły! W boksie, z jakąś miłą psią koleżanką będzie jeszcze lepiej, po tych latach na łańcuchu. A reszta, tak jak Marka napisałaś...:-( Quote
Marka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 "Przytul mnie, lampą w nocy bądź Przytul mnie, prowadź mnie poprzez mrok Tak daleko jest brzask, aż nie widać go stąd Przytul mnie, z twych ramion zbuduj schron..." (fragment piosenki zespołu KOMBI) Quote
ania14p Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A ja wierzę, że Huzar znajdzie dom i to taki naprawdę cudowny, te długo oczekiwane domy bywają najfajniejsze (Marko, poprzyj mnie)! Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ania14p napisał(a):A ja wierzę, że Huzar znajdzie dom i to taki naprawdę cudowny, te długo oczekiwane domy bywają najfajniejsze (Marko, poprzyj mnie)! Aniu - mam taka nadzieję... Quote
Beata R Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 CZe?? MALUCHU:lol: , nie chc? nic m?wi? wi?cej by nie by?o rozczarowa? :cool3: ale mam zapytanie o CIEBIE, tylko PAni jescze do ko?ca si? nie ujawni?a, na razie prosi?a o zdj?cia. A ja jeszcze raz zrobi?am akcj? plakatow? w okolicy gdzie mieszkam, bo skurczybyki zrywaj? :cool1: . Trzymaj si? MALUCHU Quote
ania14p Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dawaj ciotka, te zdjęcia, tylko powiedz Pani, że psiak energiczny jest, szybko się uczy, to fakt, ale na początku troszkę szaleje ze szczęścia, że go na spacerek biorą! Quote
carolinascotties Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Beata R napisał(a):CZe?? MALUCHU:lol: , nie chc? nic m?wi? wi?cej by nie by?o rozczarowa? :cool3: ale mam zapytanie o CIEBIE, tylko PAni jescze do ko?ca si? nie ujawni?a, na razie prosi?a o zdj?cia. A ja jeszcze raz zrobi?am akcj? plakatow? w okolicy gdzie mieszkam, bo skurczybyki zrywaj? :cool1: . Trzymaj si? MALUCHU Beato -czy otrzymałas juz zdjęcia Huzara? Quote
Beata R Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 carolinascotties napisał(a):Beato -czy otrzymałas juz zdjęcia Huzara? Ściagnęlam z wątku:p i wysłałam zainteresowanej, ale na razie cisza:shake: Quote
carolinascotties Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 mam nadzieję, że to cisza...przed burzą dobrych wiadomości.... Quote
Bodziulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj Huzarku, co tam u Ciebie słychać? Quote
agat21 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A co nie odpowiadało w ludziach lub ludziom?? Trzymaj się dzielnie Huzarku! Quote
carolinascotties Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Huzar -znajdziesz dom... jestem tego pewna !!! Quote
Bodziulka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dobrze, że coś się ruszyło, może teraz zacznie się lawina telefonów :razz: Quote
agat21 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bodziulka napisał(a):dobrze, że coś się ruszyło, może teraz zacznie się lawina telefonów :razz: Otóż to własnie!! :cool3: Quote
ania14p Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No i co z tą lawiną, może być malutka, jeden dobry dom wystarczy! Quote
Pitty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynkowe pozdrowienia dla Huzarka i Wszystkich Ciotek.:iloveyou: Quote
Beata R Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Marka napisał(a):Witamy z rana i... nie odpuszczamy - szukamy domu Huzarowi! :bigok: TAK MALUCHU, a u moich pytaczy niestety cisza:shake: Quote
Recommended Posts