Bodziulka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Marka napisał(a):"MALUCHU" :megagrin: no Kruszynka po prostu ;) Quote
Marzenuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hopaj nam ładnie do góry, żeby było Cię widać :D Quote
Pitty Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dzien dobry Huzarku.Idziemy do gory:painting: Quote
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Piesku śliczny, serce mi się kraje, że nadal tu jesteś...wracaj na pierwszą stronę..... Quote
Marka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Jutro Huziowi szykuje się spacer z jego Tatą Chrzestnym ;) (bo będą jutro dogomaniacy w schronisku, mam więc nadzieję, że Opiekun pozwoli wyprowadzić naszego wilczura :roll:) Quote
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Huzarku - wybiegasz się chłopie... Quote
Ania-Sonia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tata Chrzestny już przyszykowany ;) , ciotki mają przysmaczki, mam nadzieję, że Huzio dostatnie jutro swą maleńką porcję radości... Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :cool3: Proszę nie zapomnieć o masie przytulaków ode mnie :loveu: Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dobranoc Huzar - ale będizesz miał jutro fajny dzień....jakbym chciała żeby zawsze tak było..... Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Huzar pewnie teraz lata jak szalony...na spacerze....:lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Huzarek na dzisiejszym spacerze był bardzo grzeczny, pięknie chodził przy nodze i wykonywał komendy, widać było, że bardzo mu to odpowiada!:lol: To jest pies stworzony do kontaktu z człowiekiem! Oczywiście, troszkę też pobrykał, poskakał, ale tylko na smyczy i co to jest, dla takiego psiaka :-( Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dziękujemy za relację :):):) i za zdjęcia! :) Słoneczko piękne...ale miałeś radochę :multi: tylko...dlaczego Ty nadal jesteś w schronie... a jak jego oczy? Quote
carolinascotties Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 HUZARKu kochany...trzeba tu sciągnąć więcej dogomaniaków...do pomocy... Quote
Marka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Popatrzcie na to szczęście na pysku Huzara - czy nikt nie chciałby ofiarować go temu psu na zawsze..? PS. Ania - jeszcze raz dzięki Tobie i Tatusiowi Chrzestnemu za sprawienie frajdy Huziowi! :multi: :calus: Quote
carolinascotties Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 serce mi pęka...czy on musi tam być....... :-( Quote
carolinascotties Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czy można Huzara umieścić ponownie na Allegro? Quote
carolinascotties Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 NIKT nie zagląda:( Huzar - przytulam Cię... Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dobranoc Śliczny Huzarku :loveu: Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 HUZAR ŚPIJ SPOKOJNIE...wiem, że to nie jets łatwe...może nawet niewykonalne :( Quote
Recommended Posts