Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='epe']Ja jeszcze dodam,a propos AFN,że niektóre psy dostawały zwrot całej zgromadzonej kwoty-bez potracania prowizji! A inne nie!:crazyeye:
To jakie tam zasady panują? Jagienka z Karusiap-nie macie "wejść" do Tweety,czy co?:evil_lol:
Tak głęboko nie siedzimy... moje plecy to karusiap, ona jest od czarnej roboty w tym związku :cool3: (ciekawe co ona na to :eviltong::lol:), ale teraz ma taki pół-urop ;) ja już miałam tzn ja miewam z doskoku (taka niestabilna jestem) :oops:

black_cat... faktem jest to, że nigdy nie korzystałysmy z innych opcji... i tak słabo się orientujemy... :oops: z drugiej strony uciążliwe jest pilnowanie kasy cały czas :cool1: musimy uradzić... po pół-urlopie

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki! Uradźcie!!:lol: Zreszta teraz jest kontakt z "Pro Animals" bo w hoteliku jest Dziadunio-pies fundacyjny! Opiekujecie sie nim też-spacery,mizianko-to prędzej się z nimi dogadacie tzn.z Adą-jeje!

Posted

[quote name='Jagienka']Tak głęboko nie siedzimy... moje plecy to karusiap, ona jest od czarnej roboty w tym związku :cool3: (ciekawe co ona na to :eviltong::lol:), ale teraz ma taki pół-urop ;) ja już miałam tzn ja miewam z doskoku (taka niestabilna jestem) :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jaga jest od naszych pozytywnych kontaktow z otoczeniem:loveu:
Jak wrocimy do zywych to wymyslimy tak,by bylo dobrze:)

Posted

To odpoczywajcie ciotki-na chwilę,z doskoku-czy jeszcze inaczej:evil_lol:
Nie jest to w Waszym wieku tzw.zasłuzony wypoczynek zwany emeryturą!:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):
To odpoczywajcie ciotki-na chwilę,z doskoku-czy jeszcze inaczej:evil_lol:
Nie jest to w Waszym wieku tzw.zasłuzony wypoczynek zwany emeryturą!:evil_lol:

kurcze tylko ten wypoczynek tak caly czas na pol gwizdka z telefonem i obawa,ze psiaki czekaja:roll:

Posted

epe napisał(a):
Jagienko!
Trzeba naprawdę słuchać starszych ciotek! AFN nie pierwszy raz robi taki przekręt!:angryy:
Wszyscy wkurzeni juz dawno nie korzystają z ich wątpliwej wartości usług!!

biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenia, prosimy o przedstawienie faktury na całość kwoty zgromadzonej w skarpetce Drwala oraz poinformowanie potencjalnych ofiarodawców o zmianie konta do wpłat

Posted

Tweety napisał(a):
biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenia, prosimy o przedstawienie faktury na całość kwoty zgromadzonej w skarpetce Drwala oraz poinformowanie potencjalnych ofiarodawców o zmianie konta do wpłat

o co chodzi?:crazyeye:

Posted

black_cat napisał(a):
o co chodzi?:crazyeye:

przecież pojawiły się obawy o bezpieczeństwo pieniędzy. "Nie słuchacie starszych ciotek" np. epe? Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ...
Dla wszystkich będzie większy komfort aby pieniądze wpływały gdzie indziej, prawda?

Posted

Tweety napisał(a):
przecież pojawiły się obawy o bezpieczeństwo pieniędzy. "Nie słuchacie starszych ciotek" np. epe? Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ...
Dla wszystkich będzie większy komfort aby pieniądze wpływały gdzie indziej, prawda?

Jeśli o mnie chodzi to "podatek" jest dla mnie zrozumiały, czytałam wątki z dyskusją o nim i nie mam nic przeciwko dopóki jest w granicy rozsądku. Powiedzmy ze tutaj jest. Akurat moim zmartwieniem jest to, że pieniądze przekazane na konto Drwala są zawieszone gdzies w przestrzeni przez trzy miesiace i nikt nie chce sie zająć zaksięgowaniem ich. Rozumiem ogrom pracy, ale instytucja to instytucja, a porządek musi być. Zresztą nie mi o tym decydować. Inne osoby zdecydują czy jest im wygodnie z AFN. I nie ma się o co obrażać. Pozdrawiam
P.S. Rozmawiałyśmy wczoraj, załatwiłaś sprawę kasy więc ja już jestem spokojna.

Posted

black_cat napisał(a):
Jeśli o mnie chodzi to "podatek" jest dla mnie zrozumiały, czytałam wątki z dyskusją o nim i nie mam nic przeciwko dopóki jest w granicy rozsądku. Powiedzmy ze tutaj jest. Akurat moim zmartwieniem jest to, że pieniądze przekazane na konto Drwala są zawieszone gdzies w przestrzeni przez trzy miesiace i nikt nie chce sie zająć zaksięgowaniem ich. Rozumiem ogrom pracy, ale instytucja to instytucja, a porządek musi być. Zresztą nie mi o tym decydować. Inne osoby zdecydują czy jest im wygodnie z AFN. I nie ma się o co obrażać. Pozdrawiam
P.S. Rozmawiałyśmy wczoraj, załatwiłaś sprawę kasy więc ja już jestem spokojna.

jeżeli jest mowa o rzekomych przekrętach to to nie jest powód do obrazy tylko sprawa dla prokuratury i mam nadzieję, że "starsza ciotka" o tym wie

Posted

ciotki spokojni,nie klocmy sie.
Wiem,ze sa sympatie i antypatie,ale naprawde w tym przypadku wiem,ze te pieniazki nie zgina.
To normalne,ze kazdy pilnuje swego wiec mam nadzieje,ze Tweety na pewno nas rozumie, a ciocia epe tez i juz bedzie wszytsko dobrze:)

Posted

Tweety napisał(a):
Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ...

Ja również rozumiem tę instytucję, napisałam, że został odjęty, zeby wyjaśnić dlaczego z kwoty 366 zrobiło się 330...
A nerwy było, owszem, bo nie wiedziałysmy za bardzo na czym stoimy, czy dotarło czy nie, bo "diseapirneły" ot co ;)

Posted

może kiedyś przypuścimy atak na "owłosienie " Drwala, aczkolwiek po co psuć mu humor .....:evil_lol:

a co do sylwetki , jak bidok z dwa lata z palety sie prawie nie ruszał ? :-(

racje ma okrojone, żeby hmmm.. no troszke go zwęzić,ale coś musi przecież jeśc :eviltong:

Posted

GoniaP napisał(a):
A czy sprawdzaliście czy on nie ma nadciśnienia?

Goniu, a w jaki sposób proponujesz to zrobić :cool3:
Chyba nie czytałaś całego wątku... w sumie już sporo stron się uzbierało :crazyeye: