Jagienka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='epe']Ja jeszcze dodam,a propos AFN,że niektóre psy dostawały zwrot całej zgromadzonej kwoty-bez potracania prowizji! A inne nie!:crazyeye: To jakie tam zasady panują? Jagienka z Karusiap-nie macie "wejść" do Tweety,czy co?:evil_lol: Tak głęboko nie siedzimy... moje plecy to karusiap, ona jest od czarnej roboty w tym związku :cool3: (ciekawe co ona na to :eviltong::lol:), ale teraz ma taki pół-urop ;) ja już miałam tzn ja miewam z doskoku (taka niestabilna jestem) :oops: black_cat... faktem jest to, że nigdy nie korzystałysmy z innych opcji... i tak słabo się orientujemy... :oops: z drugiej strony uciążliwe jest pilnowanie kasy cały czas :cool1: musimy uradzić... po pół-urlopie Quote
epe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ciotki! Uradźcie!!:lol: Zreszta teraz jest kontakt z "Pro Animals" bo w hoteliku jest Dziadunio-pies fundacyjny! Opiekujecie sie nim też-spacery,mizianko-to prędzej się z nimi dogadacie tzn.z Adą-jeje! Quote
karusiap Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Jagienka']Tak głęboko nie siedzimy... moje plecy to karusiap, ona jest od czarnej roboty w tym związku :cool3: (ciekawe co ona na to :eviltong::lol:), ale teraz ma taki pół-urop ;) ja już miałam tzn ja miewam z doskoku (taka niestabilna jestem) :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaga jest od naszych pozytywnych kontaktow z otoczeniem:loveu: Jak wrocimy do zywych to wymyslimy tak,by bylo dobrze:) Quote
epe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 To odpoczywajcie ciotki-na chwilę,z doskoku-czy jeszcze inaczej:evil_lol: Nie jest to w Waszym wieku tzw.zasłuzony wypoczynek zwany emeryturą!:evil_lol: Quote
karusiap Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 epe napisał(a):To odpoczywajcie ciotki-na chwilę,z doskoku-czy jeszcze inaczej:evil_lol: Nie jest to w Waszym wieku tzw.zasłuzony wypoczynek zwany emeryturą!:evil_lol: kurcze tylko ten wypoczynek tak caly czas na pol gwizdka z telefonem i obawa,ze psiaki czekaja:roll: Quote
Tweety Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 epe napisał(a):Jagienko! Trzeba naprawdę słuchać starszych ciotek! AFN nie pierwszy raz robi taki przekręt!:angryy: Wszyscy wkurzeni juz dawno nie korzystają z ich wątpliwej wartości usług!! biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenia, prosimy o przedstawienie faktury na całość kwoty zgromadzonej w skarpetce Drwala oraz poinformowanie potencjalnych ofiarodawców o zmianie konta do wpłat Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tweety napisał(a):biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenia, prosimy o przedstawienie faktury na całość kwoty zgromadzonej w skarpetce Drwala oraz poinformowanie potencjalnych ofiarodawców o zmianie konta do wpłat o co chodzi?:crazyeye: Quote
Tweety Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 black_cat napisał(a):o co chodzi?:crazyeye: przecież pojawiły się obawy o bezpieczeństwo pieniędzy. "Nie słuchacie starszych ciotek" np. epe? Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ... Dla wszystkich będzie większy komfort aby pieniądze wpływały gdzie indziej, prawda? Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tweety napisał(a):przecież pojawiły się obawy o bezpieczeństwo pieniędzy. "Nie słuchacie starszych ciotek" np. epe? Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ... Dla wszystkich będzie większy komfort aby pieniądze wpływały gdzie indziej, prawda? Jeśli o mnie chodzi to "podatek" jest dla mnie zrozumiały, czytałam wątki z dyskusją o nim i nie mam nic przeciwko dopóki jest w granicy rozsądku. Powiedzmy ze tutaj jest. Akurat moim zmartwieniem jest to, że pieniądze przekazane na konto Drwala są zawieszone gdzies w przestrzeni przez trzy miesiace i nikt nie chce sie zająć zaksięgowaniem ich. Rozumiem ogrom pracy, ale instytucja to instytucja, a porządek musi być. Zresztą nie mi o tym decydować. Inne osoby zdecydują czy jest im wygodnie z AFN. I nie ma się o co obrażać. Pozdrawiam P.S. Rozmawiałyśmy wczoraj, załatwiłaś sprawę kasy więc ja już jestem spokojna. Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Charly napisał(a):black cat prosze podaj twoje bazarki raz jeszcze. to bede hopac Mój bazarek reklamuje banerek w moim podpisie (szablony) :) Dziękuję za pomoc Quote
Tweety Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 black_cat napisał(a):Jeśli o mnie chodzi to "podatek" jest dla mnie zrozumiały, czytałam wątki z dyskusją o nim i nie mam nic przeciwko dopóki jest w granicy rozsądku. Powiedzmy ze tutaj jest. Akurat moim zmartwieniem jest to, że pieniądze przekazane na konto Drwala są zawieszone gdzies w przestrzeni przez trzy miesiace i nikt nie chce sie zająć zaksięgowaniem ich. Rozumiem ogrom pracy, ale instytucja to instytucja, a porządek musi być. Zresztą nie mi o tym decydować. Inne osoby zdecydują czy jest im wygodnie z AFN. I nie ma się o co obrażać. Pozdrawiam P.S. Rozmawiałyśmy wczoraj, załatwiłaś sprawę kasy więc ja już jestem spokojna. jeżeli jest mowa o rzekomych przekrętach to to nie jest powód do obrazy tylko sprawa dla prokuratury i mam nadzieję, że "starsza ciotka" o tym wie Quote
karusiap Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ciotki spokojni,nie klocmy sie. Wiem,ze sa sympatie i antypatie,ale naprawde w tym przypadku wiem,ze te pieniazki nie zgina. To normalne,ze kazdy pilnuje swego wiec mam nadzieje,ze Tweety na pewno nas rozumie, a ciocia epe tez i juz bedzie wszytsko dobrze:) Quote
Jagienka Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Tweety napisał(a): Pojawiła się informacja o rzekomym "podatku", tysiąc razy wyjaśniana na co przeznaczane są te pieniądze ... Ja również rozumiem tę instytucję, napisałam, że został odjęty, zeby wyjaśnić dlaczego z kwoty 366 zrobiło się 330... A nerwy było, owszem, bo nie wiedziałysmy za bardzo na czym stoimy, czy dotarło czy nie, bo "diseapirneły" ot co ;) Quote
epe Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Black cat ujęła to najtrafniej! Faktycznie taki wilczek!:lol: Ale wypasiony!!:evil_lol: Głodu nie zaznaje! Quote
black_cat Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wilczek z dredami, gdzieniegdzie ma takie male początki dredów :cool1::cool1::cool1: Rastaman :crazyeye: Quote
agamika Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 może kiedyś przypuścimy atak na "owłosienie " Drwala, aczkolwiek po co psuć mu humor .....:evil_lol: a co do sylwetki , jak bidok z dwa lata z palety sie prawie nie ruszał ? :-( racje ma okrojone, żeby hmmm.. no troszke go zwęzić,ale coś musi przecież jeśc :eviltong: Quote
Charly Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Drwal jest wspaniały:):multi: Dalyscie go juz na metamorfozy:cool3:? Quote
Jagienka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Charly napisał(a):Drwal jest wspaniały:):multi: Dalyscie go juz na metamorfozy:cool3:? eeee nie jeszcze takich honorów nie zaznał... :eviltong: Quote
GoniaP Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A czy sprawdzaliście czy on nie ma nadciśnienia? Quote
Jagienka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 GoniaP napisał(a):A czy sprawdzaliście czy on nie ma nadciśnienia? Goniu, a w jaki sposób proponujesz to zrobić :cool3: Chyba nie czytałaś całego wątku... w sumie już sporo stron się uzbierało :crazyeye: Quote
agamika Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :loveu: booooooooooo Drwalątko to gwiazda :cool3: Quote
Recommended Posts