Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To teraz już wiecie dlaczego większość ciotek zaczęła omijać AFN!!!
Proponuję spytać Adę-jeje,jako prezesa Fundacji,czy możnaby założyć konto Drwala u nich?
Wtedy nie będzie takich problemów!!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z drugiej strony staram się zrozumieć osoby które muszą to wszystko ogarnąć, one mają przecież na głowie dużo zwierząt, interwencje itd. Tylko, że już zaczyna się sierpień a sytuacja nadal nie jest uregulowana.

Posted

Black Cat!
W AFN jest zatrudniona księgowa!!! Nie tłumacz ich,bo to nie pierwszy taki numer!!:angryy: Na dodatek zdzierają niezłe prowizje,bo same utrzymują sie z tych opłat! Był wątek AFN na dogo,ale zniknął,bo zbyt wiele reklamacji do nich było!
Jak ktos się czegoś podejmuje,to niech się rzetelnie z tego wywiązuje-jak nie daja rady,to niech nie zbierają pieniędzy-niech robi to ktoś,kto potrafi robić to dobrze,sumiennie i bez niedomówień!

Posted

piękny jest :( bidulka,zakochałam się normalnie w nim :( ale nie mogę go zaadoptować...bo mam już 2 psy a na trzeciego poprostu nie ma miejsca :( za małe podwórko :( za mały dom :(

Posted

Drwalątko trochę zaskoczyło gości niedzielnych ( israela od którego mam zdjęcia :loveu: - dzieki , jego mamę i San Jagodowa :) ) swoją posturą hihihihihiiiii
Go zdjęcia chyba wyszczuplają :evil_lol: ...

Humorek ostatnio Drwal ma wyśmienity i łaskawy dla cioteczek

(oczywiście po chwili mizianka sie znudziły i było stop Drwalowe ;) )

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Jest nowe rozliczenie na afn, zgadnijcie ile Drwal ma na nim pieniędzy... nadal 78 zł... dobrze, że nie sume ujemną.... nosz... wpadłam w szał i zaraz coś brzydko napiszę...
black_cat mam jednak propozycję.... jak będą jakieś projekty to z wpłatami kieruj do mnie, mam juz dość użerania się z AFN na dzisiaj, ja będę wszytsko skrupulatnie w chwili wpłaty pisać na wątku i dodawać do drwalowej sumy tak jak to robie zawsze...
:zly7:

Posted

[quote name='Jagienka']plus 300 zł (sic!) od Alicji M. :loveu:

mamy w łapce 423 zł (w tym 400 u karusiap)

To prawie na lipiec starczy :multi:

Czekam jeszcze na wpłaty z trzech bazarków... I mamy 366 zł na AFN i w d*** mam, że one ich nie widzą, my wiemy, że są!! :angryy: Moja irytacja sięgnęła zenitu!!

Posted

Jagienko!
Trzeba naprawdę słuchać starszych ciotek! AFN nie pierwszy raz robi taki przekręt!:angryy:
Wszyscy wkurzeni juz dawno nie korzystają z ich wątpliwej wartości usług!!

Posted

Jagienka napisał(a):
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Jest nowe rozliczenie na afn, zgadnijcie ile Drwal ma na nim pieniędzy... nadal 78 zł... dobrze, że nie sume ujemną.... nosz... wpadłam w szał i zaraz coś brzydko napiszę...
black_cat mam jednak propozycję.... jak będą jakieś projekty to z wpłatami kieruj do mnie, mam juz dość użerania się z AFN na dzisiaj, ja będę wszytsko skrupulatnie w chwili wpłaty pisać na wątku i dodawać do drwalowej sumy tak jak to robie zawsze...
:zly7:

Ku*wa pier***ona jego mać! Wkurwilam sie i mam gdzies ze przeklinam. Do kur** nędzy ile można czekać na wyjaśnienie tego. Na kogo przeznaczam swoją pracę to moja sprawa. Te pieniadze mialy być na Drwala, chce dac komus innemu to kupuje cegłe na allegro dla AFNu czy innej fundacji. Co to kur** ma być. 3 miesiące nie wystarczą na wyjaśnienie tego? Bezczelność.

Bedzie trzeba kierować kase na inne konto, tylko, że boje się, że allegro może mi chcieć usunąć aukcje na ktorej piszę ze jest na cele charytatywne i nie podaję numeru konta fundacji tylko prywatne. Na swoje konto nie wezme tej kasy. Chce by wszystko było jasne i moj udział w tym. Nie można Drwala pod jakąś inną fundację podczepic? Moznaby mu wtedy cegiełki na allegro organizować. Mogę zaprojektować cegiełki i można drukować lub wysyłać mailem.
Pomyślcie o tym

Posted

Jagienka!
Napisz PW do Ady-jeje-ona jest prezesem Dundacji "Pro Animals" w Chrzanowie!
Sądzę,że nie odmówi!:lol: A może też dać na swoją stronę Drwalika,noże ktoś go tam wypatrzy i pokocha?
Dziewczyny z Pro Animals są wspaniałe,mają coprawda wiele pracy,ale taki "wirtualny" pies przecież im nie zaszkodzi!:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):
Jagienka!
Napisz PW do Ady-jeje-ona jest prezesem Dundacji "Pro Animals" w Chrzanowie!
Sądzę,że nie odmówi!:lol: A może też dać na swoją stronę Drwalika,noże ktoś go tam wypatrzy i pokocha?
Dziewczyny z Pro Animals są wspaniałe,mają coprawda wiele pracy,ale taki "wirtualny" pies przecież im nie zaszkodzi!:evil_lol:

Chciałam to jeszcze obgadać z karusiap, a się cały czas mijamy :cool1:

Na AFN po Naszej interwencji, jest w skarpecie Drwala 330 zł czyli 36 zł poszło na podatek...

Sylwia, czy oprócz tych wpłat:

D.S. 120zł 28 kwietnia 2008
A.M. 80zł 29 kwietnia 2008
S.K. 86 zł 2 czerwca 2008
K.W. 80 zł 3 czerwca 2008
======================
razem 366 zł

były jakieś inne na dzień dzisiejszy? Bo jeżeli tak to sie upomnimy i na czysto się "wypiszemy", żeby wybrać wszytsko na 0,00.

Posted

423 zł (w tym 400 u karusiap)
[SIZE=2]330 zł na AFN od black_cat :loveu:
30 zł od kaaskaa_b z bazarku z maskotami od Asior (J)

Razem:
783 złpłacimy za lipiec: 465 zł

zostaje: 318 zł

Posted

Jagienka napisał(a):

były jakieś inne na dzień dzisiejszy? Bo jeżeli tak to sie upomnimy i na czysto się "wypiszemy", żeby wybrać wszytsko na 0,00.

Nie, od tego czasu nic nie było, słabo reklama mi idzie teraz bo nie mam czasu stale hopać, jedyne co mi co jakiś czas 3-4 osoby pomogą.
Rozmawiałam wczoraj z AFN i Pani zapewniała ze wszystko w porzadku tylko problem z zaksiegowaniem byl, chyba jednak nie maja wlasnej ksiegowej, nie wiem... Jeśli macie dobre stosunki z AFN i nie narzekacie, to nie podejmujcie kroków "wypisywawczych". Ja w tym nie siedze tak blisko jak wy, także powinnyście zrobić tak jak wam wygodnie. Co nie zmienia faktu ze trzeba pilnować swojej kasy baaaaardzo dokladnie i ... namolnie. dobrze ze odbywa sie to wszystko w tak dużej rzeszy ludzi, bo zaden grosz nie umknie naszej uwadze.

Posted

Ja jeszcze dodam,a propos AFN,że niektóre psy dostawały zwrot całej zgromadzonej kwoty-bez potracania prowizji! A inne nie!:crazyeye:
To jakie tam zasady panują? Jagienka z Karusiap-nie macie "wejść" do Tweety,czy co?:evil_lol: