Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kontrolują sprawy zdrowotne Drwala. Jak tylko będzie na tyle zsocjalizowany ze bedzie mozna robić jakies badania i zabiegi na pewno to zrobią. W obecnej sytuacji widac ze cos sie dzieje z oczkami, i cisnienie jest duze w obu galkach ocznych, ale charakterek psiaka wymaga by nabrał wiecej ufnosci do ludzi, inaczej nic sie nie da zrobic.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Goniu, a w jaki sposób proponujesz to zrobić :cool3:
Chyba nie czytałaś całego wątku... w sumie już sporo stron się uzbierało :crazyeye:

cisnieniomierzem nadgarstkowym ;)

Posted

Niesamowita zmiana. Przeczytałam cały wątek i stwierdzam, że pomimo wszystkich odniesionych ran i chorób, jakie go męczą, Drwal to szczęściarz, bo Was spotkał na swojej drodze. Oby się udało zdiagnozować mu to oko (oczy). Myślę, że przy Waszym zaangażowaniu Drwal pozwoli w końcu zbadać się.

Posted

elmira napisał(a):
Niesamowita zmiana. Przeczytałam cały wątek i stwierdzam, że pomimo wszystkich odniesionych ran i chorób, jakie go męczą, Drwal to szczęściarz, bo Was spotkał na swojej drodze. Oby się udało zdiagnozować mu to oko (oczy). Myślę, że przy Waszym zaangażowaniu Drwal pozwoli w końcu zbadać się.

Dziękujemy :oops::loveu:
Jak się skończy urlopowanie to zasiądziemy na naradzie co dalej... :)

Posted

Anashar napisał(a):
A on ma cegiełki na allegro?

Nie, nie ma. Ale nie możnaby chyba narazie założyć, ponieważ nie wiem na jakie konto miałyby wpływać ewentualne dochody... :oops:
Ale jakby było wiadomo to pomógłbyś? :oops:

Posted

No ja wystawiam na ogolne OwP caly czas więc móglbym osobne na Drwala zalożyć ;) Pieniądze mogą wpływać na nasze subkonto, chyba, że wolicie na konto prywatne?

Posted

Anashar napisał(a):
No ja wystawiam na ogolne OwP caly czas więc móglbym osobne na Drwala zalożyć ;) Pieniądze mogą wpływać na nasze subkonto, chyba, że wolicie na konto prywatne?

dla mnie te cegielki to jedna wielka tajemnica:placz:a chcialabym wiedziec jak to dziala. kto np. opłaca te 10% od wplat? Jak to rozwiązujecie? Najpierw ten ktory wystawia, a potem np. fundacja na ktorą są zbierane pieniądze?..A faktura? Przedstawia się wyciąg bankowy przelewu i to wsjo?

Posted

:diabloti: a ja cos jeszcze znalazłam ...

pamiętacie treść ogłoszenia pierwszą dla Drwala .. ta moją ? :diabloti:

moznaby do niej to zdjęcie wykorzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oczywiście Drwal się bawi ???? :) Ale dałyście mu nadzieji i wiary w człowieka. Jak rozumiem nie będzie bazarków na protezy rąk? :D Brajl radzi sobie bez oczu, to Drwal sobie poradzi...co z resztą widać :)

Posted

:diabloti: ciotki to złudzenie optyczne tylko :lol::cool3: ręka jest ZA Drwalem, tylko tak fajnie na zdjęciu wyszło :lol:

ale fakt Drwal jest radosnym psiakiem :loveu: , z tym ze swoje takie tam w charakterku cosie ma ;) ... i pilnować swego lubi :diabloti:

Posted

Oj on chyba jest prawdziwy facet :) A myślałam, że przedramię w paszczy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A co u Waszego Niedzwiedzia taka cisza??? Nie chcecie go nikomu oddać? :) Jak tak jest, to proszę o info na PW :P

Posted

elmira a chcesz Drwalątko do Siebie ? :cool3:

oddam ., nie będę pytać Jagienki o zdanie :diabloti: , przewiąże mu to jedno ucho czerwona wstążeczka i przyczłapiemy sobie gdzie trzeba :evil_lol: ...

ja mu wczoraj zrobiłam alegratkę i na gumtree i chyba jeszcze na adopcjach org

http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-DRWAL-wilczur-popatrz-na-metamorfoze-W0QQAdIdZ68720950

jakby ktos miałsugestie codo tresci ogłoszenia :razz: chętnie przyjmę

Posted

Agamika, pewnie, że bym chciała. Rozczulają mnie takie psy po przejściach. Mam małe dziecko i przy charakterze Drwala nie zaryzykuję. Nie wspomnę o moich psach, kocie i jeszcze jednym osobniku, który przy kolejnym psie, chyba by mnie za drzwi wystawił z dobrodziejstwem inwentarza.

Posted

ja musze zobaczyc jak Aga wiaze mu ta wstazeczke:p:evil_lol::evil_lol:

:eviltong: a zobaczysz

DRWAL DO NOWEGO DOMU PÓJDZIE ZE WSTąZKą NA UCHU :diabloti: ! tylko ten dom wyczarować trzeba

(PS .tYLKO PROSZE ZBIERAJCIE JUZ MOZE NA PROTEZY DLA MNIE :lol: :lol: :lol:)

elmira żartowałam ;):evil_lol: tylko ...

a moja ostatnia rozrywka podczas jazd samochodem ...oglądanie ogródków i zastanawianie się w którym można by Drwala podrzucić :diabloti:
(ufff, w sumie dobrze ze sama nie mam ogródka ... :D )