epe Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To dlaczego cioteczki nie wywiesiły tej instrukcji obsługi?:evil_lol: Biedna Jagienka! Dobrze,że jednak pamiętała,że oddychać trzeba!:evil_lol: Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 epe napisał(a):To dlaczego cioteczki nie wywiesiły tej instrukcji obsługi?:evil_lol: Biedna Jagienka! Dobrze,że jednak pamiętała,że oddychać trzeba!:evil_lol: Adze łatwo pisać, bo Aga go w akcji nie widziała... a mnie ten obraz wyryty w pamięci troche blokuje muszę się przyznać :oops: Bo on teraz Pani Elu jest przecudny, nikt by nie powiedział, że on wie co to agresja... tak z boku to wesoły psi staruszek jest. Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jagienka napisał(a):Adze łatwo pisać, bo Aga go w akcji nie widziała... a mnie ten obraz wyryty w pamięci troche blokuje muszę się przyznać :oops: Bo on teraz Pani Elu jest przecudny, nikt by nie powiedział, że on wie co to agresja... tak z boku to wesoły psi staruszek jest. :mad: Jagoooo ... widziałam :mad: ze tak Ci przypomnę byłam wtedy :eviltong: Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 agamika napisał(a)::mad: Jagoooo ... widziałam :mad: ze tak Ci przypomnę byłam wtedy :eviltong: Stałaś tyłem pewnie :evil_lol: Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Stałaś tyłem pewnie :evil_lol: dobra dobra :eviltong: Quote
black_cat Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jagienka napisał(a):black cat przyznam szczerze, że dzięki tym pieniadzom na afn od Ciebie każdy kolejny miesiąc nie jest dla mnie straszny... bo jak widac na razie Drwal ma wielu przyjaciół ale wiemy, że z czasem ten zapał często ostyga... a mamy plecy dzięki Tobie :loveu: Mamy potwierdzenie nieoficjalne od Tweety, ze te wpłaty, które Nam wypisałas faktycznie są, tylko rozliczeń uaktualnionych nie ma. Nas też ta sytuacja irytuje, bo widac jak trzeba wszytsko kontrolowac i nie wiadomo ile kasy o której sie nie wiedziło przepadło... a my walczymy o każdą złotówkę... Pomyłka była prawie o 300 zł!!! To jest mnóstwo pieniędzy dla Nas... Komus umknęło :angryy: Nie wiem prawdę mówiąc, wg mnie jest coś nie tak z tym oczekiwaniem na salda i wpłaty i nie tylko dla Nas jest to denerwujące. Są głosy przeciw... atutem jest to, że jest to fundacja, dlatego Ci dałam wtedy ich konto bo w przypadku nowej dogomaniaczki takie rozwiązanie jest najbardziej wiarygodne. Jesteśmy w zawieszeniu od maja :angryy: Naprawde jesteśmy tak samo zirytowane jak Ty (ale na rozliczenia AFN nie mamy żadnego wpływu) , możemy to zmienić jak wolisz... możesz zaczac zbierac na prywatne konto i Nam przekazywac pieniążki nawet osobiście... i poznasz Drwala :siara: Myślę, że jesteś już tutaj wystarczająco długo ;) Ja na szczęscie wszystko mam udokumentowane, i moje bazarki, gdy ktoś zdecyduje kupić projekt graficzny przenoszą się na allegro, tak by obie strony były związane "prawnie" i zeby nie było żadnych wątpliwości. W aukcji podany jest cel oraz numer konta Fundacji a nie mój, także pieniądze nie pzrechodzą nawet przez moje ręce i tak chciałabym żeby pozostało. Wszystko jest wtedy udokumentowane w kilku miejscach i myślę, że jest uczciwe. Bolączką jest jednak to, że bardzo długo potem trwa, żeby się dowiedzieć czy pieniądze wogole doszły! Mam nadzieję, że gdy Drwal będzie chciał korzystać z tych pieniędzy, będzie mógł zrobić to w miarę szybko. Co do kontaktu osobistego, kiedyś bardzo chętnie, ale niestety to nie moje strony, ja kursuje między dwoma miastami na pomorzu, także kawał drogi, ale może kiedyś... Natomiast, jeśli w przyszłości będę miała przypływ mojej własnej osobistej gotówki to na pewno pzrekażę ją dla Drwala bezpośrednio (na podane przez was konto prywatne) by mieć pewność ze pieniądze te szybko do niego dotrą. Na razie przypływu nie przewiduję niestety, ale oddaję Drwalowi całe moje umiejętności... no może połowę :eviltong::eviltong::eviltong: (bo jeszcze się zastanawiam nad zaoferowaniem tłumaczeń z ang-pol, pol-ang, ale to sfera planów). Przyznam, że dzień w którym ten pies znajdzie dom, będzie dla mnie wielki. Pozdrawiam wszystkich, którym jego los nie jest obojętny. Robicie dobrą robotę ! Quote
epe Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja uważam wszystkie ciotki,które znajdują się po drugiej stronie smyczy Drwala-za bohaterki! To co zrobiły z tym psem to cud!:lol: Kochany Drwalik-tyle wycierpiał!:-( To co ma teraz to pewnie w jego mniemaniu raj! No i jako facet pewnie zachwycony,że tyle ładnych dziewczyn się nim zajmuje!:lol: Boję się,ze jedna pani może mu potem nie wystarczyć!:evil_lol: Krystian do tej pory leci do młodych dziewczyn w parku i na ulicy! Quote
black_cat Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tak, ma Pani rację. Miał niesamowite szczęście, że znalazlo sie tyle osob ktore mu fizycznie, namacalnie pomagają, są z nim. To zdjęcie na ktorym byl Drwal jeszcze z uchem, ktore kiedys wkleila Jagienka chyba....Jak to był piękny pies, nadal jest, ale widać ogrom zniszczeń poczynionych przez smutny los.. Quote
Jagienka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 black cat ja nie wiem dlaczego ja sobie uroiłam, że Ty z Krakowa jesteś.... jeszcze pewnie nie raz będziesz musiała mnie wyprowadzać z błędu, bo pewnie z uporem maniaka będę Cie do Drwala zapraszać :oops: Quote
black_cat Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 hej, zapodałam Drwala do dziewczyny która oglasza psiaki. Mam nadzieję ze dobrze zrobiłam. Tutaj link do "zlecenia" na jej watku: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10609954&postcount=103 zawsze więcej ogłoszeń będzie Quote
karusiap Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='black_cat']hej, zapodałam Drwala do dziewczyny która oglasza psiaki. Mam nadzieję ze dobrze zrobiłam. Tutaj link do "zlecenia" na jej watku: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10609954&postcount=103 zawsze więcej ogłoszeń będzie :loveu::loveu::loveu:dziekuje!! to naprawde strasznie duzo znaczy weidziec,ze Drwal ma tak silne wsparcie:loveu::loveu: Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Drawlus dzis na spacerku znowu skakal po mnie i zachecal do zabawy:loveu: Quote
black_cat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dinka zrobiła Drwalowi ogłoszenia na nastepujacych portalach: www.kokosy.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.kupiepsa.pl www.psy.ogloszenia.e-hodowla.eu obiecala jeszcze dwa :) Quote
black_cat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kurcze , ale wyszukałam jedno z nich: http://www.kokosy.pl/ogloszenie/11505 nie ma takiego tekstu jak podałam ani kontaktów. Poprosiłam Dinke o poprawki, może je zrobi. Miejmy nadzieję.... przecież musi być kontakt. Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dziewczyny czy hotelik Drwala jest utrzymywany z bazarkow jakis datkow itd? czy jest jakies fundacyjne konto na ktore to wszytko idzie? (rozumiem ze AFN ..? wyczytalam gdzies tutaj..) czy mozecie podac? wpisze na watko ogolnym ze mozna wplacac na niego Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hmm pieniazki mozna wplacac na AFN z dopiskiem "Drwal krk"...bardzo wazne jest jednak bysmy wiedzieli o wplatach by znow nie bylo pomylek:shake: Quote
epe Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To wpłynęły wreszcie te pieniądze z AFN? Black Cat się wysila,a forsa w lesie?:evil_lol: Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 epe napisał(a):To wpłynęły wreszcie te pieniądze z AFN? Black Cat się wysila,a forsa w lesie?:evil_lol: mamy potwierdzenie,ze sa tylko zostalu przeoczone .... w skarpecie widnieje jednak nadal 78 zl:shake: Quote
epe Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Karolinko! Może jednak czas,aby zacząć omijać AFN? Jak pieniądze leżą na koncie to procentują-prawda? A im dłużej leżą,tym więcej procentują!:evil_lol: Trzeba zmienić organizację-może ciotki z Chrzanowa? Pro Animals? Quote
black_cat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 karusiap napisał(a):mamy potwierdzenie,ze sa tylko zostalu przeoczone .... w skarpecie widnieje jednak nadal 78 zl:shake: Jak to możliwe że zostały przeoczone skoro sama informowałam AFN ze wpłyną takie i takie środki i dopytywałam się czy już wpłynęły, czy nie, kiedy, co i jak. Podawałam wszystkie dane, kto wpłacił, datę i kwotę. :roll: Quote
black_cat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Do tego każda z osob dopisała na przelewie dopisek ze to dla drwala, wiem bo wszystkie dowody przelewów trafiaja do mnie, jako dowod i znak na rozpoczęcie pracy. Bez tego nie oddaje zadnego projektu. Quote
Jagienka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 black_cat napisał(a):Do tego każda z osob dopisała na przelewie dopisek ze to dla drwala, wiem bo wszystkie dowody przelewów trafiaja do mnie, jako dowod i znak na rozpoczęcie pracy. Bez tego nie oddaje zadnego projektu. Sylwia dla Nas też to jest zagadką jak to jest możliwe... bo to nie byle jakie pieniądze zostały przeoczone... :shake: A dopiski były, oczywiście, że tak, bo jakoś potem się odnalazły. Quote
Recommended Posts