karusiap Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Na Arthro?? 130 zl tzn 138 ,ostatnio dostalam dodatkowa znizke a to i tak juz po cenie .... jeszcze troszke musimy uzbierac:) Quote
Jagienka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Jagienka']plus to 50 zł (k) Drwal ma 108 zł w łapce (za Naszym pośrednictwem ;)) i 366 (jeszcze nieoficjalnie :cool1:) na afn... Starczy to co w łapce? :oops: 15 zł za torbe lnianą od moany w łapce mamy 123 zł (w tym 100 u karusiap) + AFN wciąż niepotwierdzone :angryy: czy mi się wydaje czy to się od maja ciągnie :cool1: Quote
Selenga Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Jagienka']15 zł za torbe lnianą od moany w łapce mamy 123 zł (w tym 100 u karusiap) + AFN wciąż niepotwierdzone :angryy: czy mi się wydaje czy to się od maja ciągnie :cool1: To ja przeleję ci te 10 zł, które dopłaciła ludwa, nie będę czekała do następnego bazarku. Wtedy na arthro prawie wystarczy. Quote
Jagienka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Selenga napisał(a):To ja przeleję ci te 10 zł, które dopłaciła ludwa, nie będę czekała do następnego bazarku. Wtedy na arthro prawie wystarczy. Selenga, z tego co wiem, to karusiap jak sprawdzała ostatnio mówiła, ze nie ma dramatu, tzn, ze jeszcze starczy, ale jak potwierdzi to będe pewniejsza... Quote
karusiap Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Potwierdzam:p jeszcze na troszke nam wystarczy:)ale za to mamy lipiec do oplaty:roll: Quote
Charly Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wstawiam Drwalika na wspolny wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 prosze odpiszcie na pw do kogo kontakt i podajcie email/tel dzieki Quote
Jagienka Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Charly']wstawiam Drwalika na wspolny wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 prosze odpiszcie na pw do kogo kontakt i podajcie email/tel dzieki pw poszło, dziękuję :loveu: Quote
Jagienka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 black_cat napisał(a):Drwal szuka domu :( nikt się Drwalątkiem nie interesuje na zewnątrz... zero tel, a przeciez ogłoszeń ma tyle samo co i reszta ;( Quote
Selenga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jagienka napisał(a):nikt się Drwalątkiem nie interesuje na zewnątrz... zero tel, a przeciez ogłoszeń ma tyle samo co i reszta ;( No ale Drwal nie jest taki jak cała reszta. Niczego reszcie nie ujmując, to jednak Drwal jest jedyny w swoim rodzaju, absolutnie niepowtarzalny - potrzeba konesera co by się na nim poznał. A ilu prawdziwych koneserów jest w społeczeństwie? Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Selenga']No ale Drwal nie jest taki jak cała reszta. Niczego reszcie nie ujmując, to jednak Drwal jest jedyny w swoim rodzaju, absolutnie niepowtarzalny - potrzeba konesera co by się na nim poznał. A ilu prawdziwych koneserów jest w społeczeństwie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie niewielu niewielu... ale mam nadzieje, że chociaz jeden Nam przypadnie w udziale ;) Jakby ktos miał ochote na dlugopisy wymazywalne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101313 Lub na płyty z muzyką i filmami :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10593842#post10593842 Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ciotka srebro zareklamuj , bo tam 1/3 dochodu tez na Drwala ( a ka tylko przyszłam zerknąc z pracy :oops: na minutke ) ;) Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='agamika']ciotka srebro zareklamuj , bo tam 1/3 dochodu tez na Drwala ( a ka tylko przyszłam zerknąc z pracy :oops: na minutke ) ;) Taaak?? :crazyeye: No to reklamuje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117294 SREBRO!!! Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :roll: ciotka .. pokazywałam bazarek ? pokazywałam.. a jakie linki sa w pierwszym poście ??? Kora, Hetor dobek i Drwal :roll:..:eviltong: no i chyba pisałam na gg :diabloti: .. skleroza w tak młodym wieku Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 agamika napisał(a)::roll: ciotka .. pokazywałam bazarek ? pokazywałam.. a jakie linki sa w pierwszym poście ??? Kora, Hetor dobek i Drwal :roll:..:eviltong: no i chyba pisałam na gg :diabloti: .. skleroza w tak młodym wieku Nie wgłębiałam się tak :oops:... skleroza? Chyba dysfunkcja mózgu :eviltong: Quote
karusiap Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dostalysmy od Alicji M. 300 zl na Drwala:crazyeye: Ala-:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Drwal sobie dzisiaj taki rarytas znalazł, że Wam mówię.... Poszliśmy sobie na dłuższy spacer tak, że żadnego ratunku w postaci karusiap lub agimiki nie było w zasięgu ba wzroku... nawet w zasięgu głosu nie było... :smhair2: Coś Drwala zainteresowało wśród kamieni na podjeździe i tak niucha i niucha i nagle... :cool1: wygrzebuje żabę... taką przejechaną, suszkę już... i zaczyna ją jeść. Ja zdebiałam bo normalną reakcją jest "fuj" szarpnięcie smyczy, coś w ten sukurs. No ale Drwal to Drwal... on tak za bardzo woli, żeby nikogo nie było w pobliżu jak coś uzna za swoje i nawet nie to, że on nie woli ale ja myślę, że nikt by nie chciał być w takiej sytuacji z Drwalem... No ale ja byłam... więc zamarłam, poluzowałam smycz, nie oddychałam... a on tak przeżuwa i przeżuwa... no cięzko szło więc wypluł i zaczął się tarzać... (smycz poluzowana, ale juz musiałam zaczac oddychać, płytko...), wstał szuka... znalazł i przeżuwa... strasznie długo to trwało... strasznie... jak dla mnie to z 6 godzin (no dobra minut), ale zasłabłam ze trzy razy w tym czasie i zimne poty na mnie wstepują na samą myśl... eee wspomnienie... Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='karusiap']Dostalysmy od Alicji M. 300 zl na Drwala:crazyeye: Ala-:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::turn-l::grin: tak apropo wycieczki dzisiejszej duetu Jaga and Drwal... Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Jagienka']15 zł za torbe lnianą od moany w łapce mamy 123 zł (w tym 100 u karusiap) + AFN wciąż niepotwierdzone :angryy: czy mi się wydaje czy to się od maja ciągnie :cool1: plus 300 zł (sic!) od Alicji M. :loveu: mamy w łapce 423 zł (w tym 400 u karusiap) To prawie na lipiec starczy :multi: Quote
Charly Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :evil_lol::loveu: Jak kto na wątku ślepków spyta się co to znaczy, "związek z kompromisami":lol: to wskaże mu Jagienko Twoje wspomnienia ze spacerku...:loveu::evil_lol: Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Charly napisał(a)::evil_lol::loveu: Jak kto na wątku ślepków spyta się co to znaczy, "związek z kompromisami":lol: to wskaże mu Jagienko Twoje wspomnienia ze spacerku...:loveu::evil_lol: :grin::grin::grin: No bo Drwala się trzeba nauczyć i oddać mu władze niepodzielną ;) Quote
black_cat Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Jagienka']plus 300 zł (sic!) od Alicji M. :loveu: mamy w łapce 423 zł (w tym 400 u karusiap) To prawie na lipiec starczy :multi: Słuchajcie, prawdę mówiąc to trochę mnie już ta sytuacja denerwuje. Straciłam wszelkie chęci, żeby reklamować mój bazarek i walczyć o klienta, bo tak naprawdę klient wpłaca pieniądze dla Drwala a tych pieniędzy ani widu ani słychu. Jestem na dogo od niedawna i nie wiem jak działa przekazywanie pieniedzy od AFN, czy to zawsze tak długo trwa? czy może po prostu dajcie im fakture za hotel za lipiec i niech zaplacą z tego co przyszło od moich klientów. Bo trochę to wisi w powietrzu, niby kasa jest, ale jej nie ma :angryy: Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :mad: proszę mi tu z Drwalątka nie robić potfora , :mad: [SIZE=2]ciocia Jagienka, po prostu nie zapoznała sie z uproszczeniem obsługi Drwala :evil_lol: Jak Drwal coś sobie przywłaszczy, to i owszem z pyska bym mu tego nie zabierała, ale spokojnie można go od tego odciągnąć , tylko troszeczkę ( :evil_lol: ) siły potrzeba :eviltong:... Generalnie Drwal lubi zbierać rożne przedmioty na polu :cool3:, np kiedyś zawinął czyjąś siatkę ,... wiec jak tylko wypluł ja na chwile , to trzeba go odciągnąc - Drwal sie będzie ciągnął do pozostawionego przedmiotu, ale nie wykazuje zdenerwowania na ciągnącego ( byłam pare razy tym ciągnącym ) dlatego zgłaszam potrzebę dopisania tego co powyżej, do instrukcji obsługi jednego z radośniejszych psiaków w hotelu ( tego psa to wszystko cieszy:diabloti: ) Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 black_cat napisał(a):Słuchajcie, prawdę mówiąc to trochę mnie już ta sytuacja denerwuje. Straciłam wszelkie chęci, żeby reklamować mój bazarek i walczyć o klienta, bo tak naprawdę klient wpłaca pieniądze dla Drwala a tych pieniędzy ani widu ani słychu. Jestem na dogo od niedawna i nie wiem jak działa przekazywanie pieniedzy od AFN, czy to zawsze tak długo trwa? czy może po prostu dajcie im fakture za hotel za lipiec i niech zaplacą z tego co przyszło od moich klientów. Bo trochę to wisi w powietrzu, niby kasa jest, ale jej nie ma :angryy: black cat przyznam szczerze, że dzięki tym pieniadzom na afn od Ciebie każdy kolejny miesiąc nie jest dla mnie straszny... bo jak widac na razie Drwal ma wielu przyjaciół ale wiemy, że z czasem ten zapał często ostyga... a mamy plecy dzięki Tobie :loveu: Mamy potwierdzenie nieoficjalne od Tweety, ze te wpłaty, które Nam wypisałas faktycznie są, tylko rozliczeń uaktualnionych nie ma. Nas też ta sytuacja irytuje, bo widac jak trzeba wszytsko kontrolowac i nie wiadomo ile kasy o której sie nie wiedziło przepadło... a my walczymy o każdą złotówkę... Pomyłka była prawie o 300 zł!!! To jest mnóstwo pieniędzy dla Nas... Komus umknęło :angryy: Nie wiem prawdę mówiąc, wg mnie jest coś nie tak z tym oczekiwaniem na salda i wpłaty i nie tylko dla Nas jest to denerwujące. Są głosy przeciw... atutem jest to, że jest to fundacja, dlatego Ci dałam wtedy ich konto bo w przypadku nowej dogomaniaczki takie rozwiązanie jest najbardziej wiarygodne. Jesteśmy w zawieszeniu od maja :angryy: Naprawde jesteśmy tak samo zirytowane jak Ty (ale na rozliczenia AFN nie mamy żadnego wpływu) , możemy to zmienić jak wolisz... możesz zaczac zbierac na prywatne konto i Nam przekazywac pieniążki nawet osobiście... i poznasz Drwala :siara: Myślę, że jesteś już tutaj wystarczająco długo ;) Quote
Recommended Posts