Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_cat napisał(a):
Drwalik prosi o wsparcie i domek, takie biedaczysko z niego, jeszcze to oczko biedne i uszko, miejmy nadzieje ze nie bedzie wielkiej przeprawy z tym :(

W jakim sensie "wielkiej przeprawy z tym"?

Posted

Yorija napisał(a):
W jakim sensie "wielkiej przeprawy z tym"?

dziewczyny coś wspominały, że możliwe jest że będzie potrzebna amputacja oka, to oczywiscie ostatecznosc ale podparta mocnymi argumentami

Posted

Na razie sobie radzi, nie wykazuje rozdraznienia, które występowałoby w momencie bólu spowodowanego tym okiem... tak mi się wydaje... oczywiście, chciałybysmy, żeby ktos kompetentny na nie spojrzał, ale jeszcze chwilę trzeba poczekać, żebysmy protez rąk nie musiały refundować ;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Na razie sobie radzi, nie wykazuje rozdraznienia, które występowałoby w momencie bólu spowodowanego tym okiem... tak mi się wydaje... oczywiście, chciałybysmy, żeby ktos kompetentny na nie spojrzał, ale jeszcze chwilę trzeba poczekać, żebysmy protez rąk nie musiały refundować ;)

A nie wystarczy mu tej piłeczki mocniej wetknąć w pysk? Ponoć dostał kilka zabawek jeszcze to jest czym go zatkać :evil_lol:

Posted

[quote name='Jagienka']40 zł od AniB za bazarek z kosmetykami dr Lucy
12 zł od jagienka z bazarku karusiap

Mamy 450 zł (w tym 125 u (k)) [SIZE=2]+ AFN (do wyjaśnienia)

450 zł idzie na opłacenie hotelu za czerwiec :)

od black cat na rozliczeniu 78 zł ale wiemy, że jest więcej... :loveu:
8 zł od Perfi za kufel od elik

Posted

Jagienka napisał(a):
450 zł idzie na opłacenie hotelu za czerwiec :)

od black cat na rozliczeniu 78 zł ale wiemy, że jest więcej... :loveu:
8 zł od Perfi za kufel od elik

78 zł? rozliczenie za ile wpłat i za jaki miesiąc? bo jesli za maj to troche mało

Posted

black_cat napisał(a):
78 zł? rozliczenie za ile wpłat i za jaki miesiąc? bo jesli za maj to troche mało

podobno znalazły sie wszytskie wpłaty, ale na rozliczeniu jeszcze tego nie ma... trzeba tego widać strasznie pilnować :cool1:
black cat a czy TY wiesz, że sama własnymi łapkami prawie na cały miesiąc hotelowania Drwala zebrałaś?? :crazyeye::multi:

Posted

wiem :) teraz mi sie troche interesy z szablonami popsuly bo nie mialam czasu promować, ale już jako magister bede starać się dalej :)
no zobaczymy ile wyjdzie na tym rozliczeniu, mam nadzieje ze za duzo prowizji nie poszlo

Posted

black_cat napisał(a):
wiem :) teraz mi sie troche interesy z szablonami popsuly bo nie mialam czasu promować, ale już jako magister bede starać się dalej :)
no zobaczymy ile wyjdzie na tym rozliczeniu, mam nadzieje ze za duzo prowizji nie poszlo

Gratuluje :loveu:
Same magistry, no same magistry... :watpliwy:

Posted

Drwaliku !!!!
Mam dla Ciebie piłeczki :-(
Może w przyszłym tygodniu ....
Trzymaj się Psiaczku i nie kąsaj ciotek.
No dobra,
wiem, że jesteś grzeczny.
Ja tylko tak .... na wszelki wypadek.

Posted

Do Drwalowej koperty wplywa 10 zl od lizki z bazarku Jagienki oraz 15 zl od asl z mojego bazarku rzeczy podarowanych przez ruda79.Aha nowi Panstwo majeczki dali nam 50 zl,ktore podzielilam na Drwala i Hektora.Wiec u mnie Drwal ma 50 zl:):)dziekuejmy!!!

Posted

366 zł na afn wypracowane przez black_cat :loveu::loveu::loveu:
8 zł od Perfi za kufel od elik (J)
50 zł: od lizki; z bazarku z rzeczami od ruda79 i kawałek od Państwa Majeczki :loveu: (k)

Posted

Jaga wystaw prosze te reszte rzeczy ode mnie ja na razie nie dam rady dziecko mi choruje - tydzien bylismy w szpitalu - i musze mu teraz duzo wiecej czasu poswiecic. najgorsze ze nie wiadomo co mu jest ma problemy z brzuszkiem a wszystkie badania wyszly ok

Posted

Perfi napisał(a):
Jaga wystaw prosze te reszte rzeczy ode mnie ja na razie nie dam rady dziecko mi choruje - tydzien bylismy w szpitalu - i musze mu teraz duzo wiecej czasu poswiecic. najgorsze ze nie wiadomo co mu jest ma problemy z brzuszkiem a wszystkie badania wyszly ok

Trzymam kciuki za Pawełka!!!

A z bazarami stoje na razie bo aparatu nie mam :cool1:

Posted

hahahaaaa .. a Drwal dzis pobił samego siebie.. próbował sie P.Tomkowi na kolana wcisnąć .. az sie go miało ochotę wytarmosić troszkę :lol: .. ehhh ..

aaa i Drwal przypomnial sobie ze biegać tez można, nie trzeba ciągle chodzić :diabloti:

ciekawe co będzie jak zapragnie latać? :evil_lol:

Posted

z bazarkow kochanych ciotek Brucio (75) i ruda 79 (30) mamy 105 zl:loveu:po podziale z Hektorem zostaje nam 50:smile:tym razem Hektor dostanie "wieksze pol":evil_lol:

poza tym Arthroflex uzytkowany z Apollo sie chybakonczy i kolej Drwala na sponsoring:oops:ale sprawdze ile jeszcze jest.

Posted

[quote name='Jagienka']366 zł na afn wypracowane przez black_cat :loveu::loveu::loveu:
8 zł od Perfi za kufel od elik (J)
50 zł: od lizki; z bazarku z rzeczami od ruda79 i kawałek od Państwa Majeczki :loveu: (k)[/quote]
plus to 50 zł (k)
Drwal ma 108 zł w łapce (za Naszym pośrednictwem ;)) i 366 (jeszcze nieoficjalnie :cool1:) na afn...
Starczy to co w łapce? :oops: