Charly Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Drwalik szuka domu:multi: w gore Drwalik w górę:multi: Quote
black_cat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Drwalik prosi o wsparcie i domek, takie biedaczysko z niego, jeszcze to oczko biedne i uszko, miejmy nadzieje ze nie bedzie wielkiej przeprawy z tym :( Quote
Yorija Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 black_cat napisał(a):Drwalik prosi o wsparcie i domek, takie biedaczysko z niego, jeszcze to oczko biedne i uszko, miejmy nadzieje ze nie bedzie wielkiej przeprawy z tym :( W jakim sensie "wielkiej przeprawy z tym"? Quote
black_cat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Yorija napisał(a):W jakim sensie "wielkiej przeprawy z tym"? dziewczyny coś wspominały, że możliwe jest że będzie potrzebna amputacja oka, to oczywiscie ostatecznosc ale podparta mocnymi argumentami Quote
Jagienka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Na razie sobie radzi, nie wykazuje rozdraznienia, które występowałoby w momencie bólu spowodowanego tym okiem... tak mi się wydaje... oczywiście, chciałybysmy, żeby ktos kompetentny na nie spojrzał, ale jeszcze chwilę trzeba poczekać, żebysmy protez rąk nie musiały refundować ;) Quote
Yorija Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jagienka napisał(a):Na razie sobie radzi, nie wykazuje rozdraznienia, które występowałoby w momencie bólu spowodowanego tym okiem... tak mi się wydaje... oczywiście, chciałybysmy, żeby ktos kompetentny na nie spojrzał, ale jeszcze chwilę trzeba poczekać, żebysmy protez rąk nie musiały refundować ;) A nie wystarczy mu tej piłeczki mocniej wetknąć w pysk? Ponoć dostał kilka zabawek jeszcze to jest czym go zatkać :evil_lol: Quote
Jagienka Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Jagienka']40 zł od AniB za bazarek z kosmetykami dr Lucy 12 zł od jagienka z bazarku karusiap Mamy 450 zł (w tym 125 u (k)) [SIZE=2]+ AFN (do wyjaśnienia) 450 zł idzie na opłacenie hotelu za czerwiec :) od black cat na rozliczeniu 78 zł ale wiemy, że jest więcej... :loveu: 8 zł od Perfi za kufel od elik Quote
black_cat Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jagienka napisał(a):450 zł idzie na opłacenie hotelu za czerwiec :) od black cat na rozliczeniu 78 zł ale wiemy, że jest więcej... :loveu: 8 zł od Perfi za kufel od elik 78 zł? rozliczenie za ile wpłat i za jaki miesiąc? bo jesli za maj to troche mało Quote
Jagienka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 black_cat napisał(a):78 zł? rozliczenie za ile wpłat i za jaki miesiąc? bo jesli za maj to troche mało podobno znalazły sie wszytskie wpłaty, ale na rozliczeniu jeszcze tego nie ma... trzeba tego widać strasznie pilnować :cool1: black cat a czy TY wiesz, że sama własnymi łapkami prawie na cały miesiąc hotelowania Drwala zebrałaś?? :crazyeye::multi: Quote
black_cat Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 wiem :) teraz mi sie troche interesy z szablonami popsuly bo nie mialam czasu promować, ale już jako magister bede starać się dalej :) no zobaczymy ile wyjdzie na tym rozliczeniu, mam nadzieje ze za duzo prowizji nie poszlo Quote
Jagienka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 black_cat napisał(a):wiem :) teraz mi sie troche interesy z szablonami popsuly bo nie mialam czasu promować, ale już jako magister bede starać się dalej :) no zobaczymy ile wyjdzie na tym rozliczeniu, mam nadzieje ze za duzo prowizji nie poszlo Gratuluje :loveu: Same magistry, no same magistry... :watpliwy: Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jagienka napisał(a): Same magistry, no same magistry... :watpliwy: a właśnie ze NIE ... :roflt: Quote
epe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No,o ile się orientuję,to jakiś inżynier też jeszcze jest!:lol: Quote
karusiap Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116366 Quote
Topi Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Drwaliku !!!! Mam dla Ciebie piłeczki :-( Może w przyszłym tygodniu .... *************************** Trzymaj się Psiaczku i nie kąsaj ciotek. No dobra, wiem, że jesteś grzeczny. Ja tylko tak .... na wszelki wypadek. Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Do Drwalowej koperty wplywa 10 zl od lizki z bazarku Jagienki oraz 15 zl od asl z mojego bazarku rzeczy podarowanych przez ruda79.Aha nowi Panstwo majeczki dali nam 50 zl,ktore podzielilam na Drwala i Hektora.Wiec u mnie Drwal ma 50 zl:):)dziekuejmy!!! Quote
Jagienka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 366 zł na afn wypracowane przez black_cat :loveu::loveu::loveu: 8 zł od Perfi za kufel od elik (J) 50 zł: od lizki; z bazarku z rzeczami od ruda79 i kawałek od Państwa Majeczki :loveu: (k) Quote
Perfi Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jaga wystaw prosze te reszte rzeczy ode mnie ja na razie nie dam rady dziecko mi choruje - tydzien bylismy w szpitalu - i musze mu teraz duzo wiecej czasu poswiecic. najgorsze ze nie wiadomo co mu jest ma problemy z brzuszkiem a wszystkie badania wyszly ok Quote
Jagienka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Perfi napisał(a):Jaga wystaw prosze te reszte rzeczy ode mnie ja na razie nie dam rady dziecko mi choruje - tydzien bylismy w szpitalu - i musze mu teraz duzo wiecej czasu poswiecic. najgorsze ze nie wiadomo co mu jest ma problemy z brzuszkiem a wszystkie badania wyszly ok Trzymam kciuki za Pawełka!!! A z bazarami stoje na razie bo aparatu nie mam :cool1: Quote
black_cat Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Przypominam o bazarku dla Drwalika, czasem przyda sie do niego zajrzec. Ostatnio jestesmy bardzo samotni:( Quote
black_cat Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kto może, to proszę o propagowanie bazarku poprzez wklejanie reklamy lub awatarka w podpis. Drwal i ja bedziemy wdzieczni:) wszystkie powinny prowadzić do tego linku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110874 (1 strona bazarku) Dziękuję:) Quote
agamika Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hahahaaaa .. a Drwal dzis pobił samego siebie.. próbował sie P.Tomkowi na kolana wcisnąć .. az sie go miało ochotę wytarmosić troszkę :lol: .. ehhh .. aaa i Drwal przypomnial sobie ze biegać tez można, nie trzeba ciągle chodzić :diabloti: ciekawe co będzie jak zapragnie latać? :evil_lol: Quote
karusiap Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 z bazarkow kochanych ciotek Brucio (75) i ruda 79 (30) mamy 105 zl:loveu:po podziale z Hektorem zostaje nam 50:smile:tym razem Hektor dostanie "wieksze pol":evil_lol: poza tym Arthroflex uzytkowany z Apollo sie chybakonczy i kolej Drwala na sponsoring:oops:ale sprawdze ile jeszcze jest. Quote
Jagienka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Jagienka']366 zł na afn wypracowane przez black_cat :loveu::loveu::loveu: 8 zł od Perfi za kufel od elik (J) 50 zł: od lizki; z bazarku z rzeczami od ruda79 i kawałek od Państwa Majeczki :loveu: (k)[/quote] plus to 50 zł (k) Drwal ma 108 zł w łapce (za Naszym pośrednictwem ;)) i 366 (jeszcze nieoficjalnie :cool1:) na afn... Starczy to co w łapce? :oops: Quote
Recommended Posts