Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 black_cat napisał(a):tak, pewnie bedzie w tym miejscu w ktorym jest teraz ten bialo czarny, jak podacie foty ktore sa najlepsze to jeszcze cos zrobie z innymi tekstami zaraz poprzekopuje wątek, dasz maila? ;) Do banerów muszą być w super rozmiarach czy moge z wątku pobrać? Aaa i jak z podlinkowaniem? Podać mu link do wątku po prostu? I on sobie tam pewnie to poustawia jakby się zgodził? Quote
Charly Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :placz:nic nie rozumiem. czemu ostry? on jest ostry?:oops: Edit...podoba mi sie ten baner: tylko dla wybrednych:) jednak ostry- nie podoba mi sie...nieeee Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 tylko,zeby po ostrego psa wlasnie jakies oszolomy nie dzwonnily,ale tego sie nigdy chyba nie da uniknac;/ Quote
black_cat Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 przyslę wtedy kod do każdego banera a foty moga byc takie jak w wątku, raczej wiekszych nie trzeba, chyba ze duze powiekszenie bede robic, na tych ostatnich banerkach jest juz troche rozmazane bo jest powiekszenie. Jak macie pomysly co dac gdzie i jak to piszcie Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Charly napisał(a)::placz:nic nie rozumiem. czemu ostry? on jest ostry?:oops: Nie jest, ale musi byc tytuł chwytliwy, myslisz ze odstarszy? Kurde może... albo oszołomów ściagnie.... do walk psów czy coś...? :cool1: On nie jest ostry, on jest zbyt radosny... taki głupawy w tym szcześciu swoim :oops: Taki no taki... Drwal taki... ale ma humory no i jednak lepiej uważac... No taki kurde trudny do zdefiniownia... tym bardziej hasłowo... w dwóch słowach... :cool1: Quote
black_cat Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 tekst mozna zawsze zmienic, takze wymyslajcie Quote
agamika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :crazyeye: kobietyyy opamiętajcie się :eviltong: , Ostry pies chyba najbardziej kojarzy sie z psem , któremu jak powiesz "bierz",to zagryza wszystko wokół , i gdzie Drwalątko do tego pasuje ? :shake::oops: PIes tylko dla Inteligentnych :P i juz nie trzebva określac psa ... wystarczy okreslic przyszłego właściciela Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 agamika napisał(a): PIes tylko dla Inteligentnych :P Nikt nie wejdzie w taki baner :lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 black_cat napisał(a):no to może "przytulanka" :) Ten cudzysłów tutaj jak najbardziej na miejscu :lol: Quote
agamika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jagienka napisał(a):Nikt nie wejdzie w taki baner :lol::evil_lol: alez ja nie mówie ze to ma pisac na bannerze ciotkoo , tlyko ze w tym stylu mozna wybrnąc z określania Drwala, bo sie tego po porstu w jednym słowie nie da zrobić , ON jest tak cudownie skomplikowany :loveu: Quote
black_cat Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a nie mozemy cos innego dać? moze: Szukam cię. albo Gdzie jestes? Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 black_cat napisał(a):a nie mozemy cos innego dać? moze: Szukam cię. albo Gdzie jestes? Może może... albo "Follow the Drwal" Quote
Charly Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jagienka napisał(a):Może może... albo "Follow the Drwal" :thumbs::thumbs::thumbs: follow the drwal - tylko dla koneserów- ps. wiem ze męczę i wiem ze sytuacja z humorzastym drwalikiem nie pozwala na razie...ale nasz lolcia z nadcisnieniem jest wlasnie swiezo po zabiegu ablacji (lekarz cos wstrzykuje do oka czy cos w tym stylu:oops: na stale..i nie trzeba nigdy wiecej kropli- tzn. po zabiegu,ale tylko krotki czas i poza tym luz) i jest juz tylko radosna. Humorki i smutek zniknęly. w lublinie zabieg kosztowal oboje oczu bez znizki 140 zl (plus kropel i antybiotyki po zabiegu ok. 150 zl) Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 najgorsze jest to,ze wypadaloby zbadac psa ,tzn oczy "na zywca" a o tym mowy nie ma niestety:( Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 karusiap napisał(a):najgorsze jest to,ze wypadaloby zbadac psa ,tzn oczy "na zywca" a o tym mowy nie ma niestety:( a zrobienie tego pod narkozą nie daje miarodajnych wyników... a tez leczyć go na cos co mu być może nie dolega... black_cat dasz maila? Quote
Charly Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 karusiap napisał(a):najgorsze jest to,ze wypadaloby zbadac psa ,tzn oczy "na zywca" a o tym mowy nie ma niestety:( no moznaby bylo psa uspic w tym celu, ale i tak trzeba bedzie krople wczesniej i po zabiegu zapodac. choc kto wie- mozna omowic sytuacje z wetem i moze mozna od razu na stol z psem. Ale...I tak jest dobrze:loveu: Quote
Brucio Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zapraszam na bazarki na Drwala, Hektorka i inne Wasze bidy (zdjecia podlinkowane do watkow na bazarku) sliczna laleczka( kupiona przez SZPILKE23:lol:) damski plaszczyk nowy plecaczek i nowy recznik :smile: bluzeczki dziewczece !!! ksiezniczki Disney'a i kaczuszka Daisy bluzeczki dziewczece firmy NIKE bluza i kurteczka jeansowa dla dziewczynki: bidon w pokrowcu termoizolacyjnym link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118731 Quote
Jagienka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 TOPIIIII!!!!! Topi u swojego synusia była miesiąc temu... wyrodna matka, myślę, że Drwal jej wybaczy tylko w wypadku gdy go adoptuje :lol: Quote
Jagienka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Jagienka']423 zł (w tym 400 u karusiap) [SIZE=2]330 zł na AFN od black_cat :loveu: 30 zł od kaaskaa_b z bazarku z maskotami od Asior (J) Razem: 783 złpłacimy za lipiec: 465 zł zostaje: 318 zł karoluch 20 zł (J) mamy 338 zł Quote
agamika Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jagienko ja mam już w "rączce " gotówkę z bazarku srebrnego, na razie coś 82 zł (na łebka ) :) bo jeszcze będzie wyprzedaż reszty :) , jak sie zobaczymy to Ci przekaże Quote
black_cat Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A czemu nikt Drwalikowi jakichs nowych hasel nie wymyslil na baner ? :P Quote
elmira Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zaglądam, co u Drwala słychac, a przy okazji wątek hopnę. Quote
Recommended Posts