Jagienka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt: Aga, epe ma racje!!! Zrób takie, zobaczymy co się stanie, normalne już miał, spróbujmy tego :lol: P.S. Cholera, tylko to ja będe rozmawiać z potencjalnymi dzwoniącymi :scared: Quote
Selenga Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agamika napisał(a)::mad::mad::mad: a jakies nowości o Drwalu to gdziwe ? ogłoszenie : SPECYFICZNY PIES SZUKA SPECYFICZNEGO WŁASCICIELA ! masz niegrzczne dzieci w domu ? - Drwal jest dla Ciebie masz dość teściowej ? - Drwal jest dla Ciebie nie jesteś zbyt przywązany do uzywania kończyn górnych ? - Drwal jest dla Ciebie lubisz adrenaline i nietypowe sytuacje ? - Drwal jest dla Ciebie !!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: CIOTKI BRAC SIE ZA TEKST DO OGŁOSZEŃ BO TAKIE ZACZNE ROBIĆ !!!! GENIALNE! CHYBA OD RAZU WRZUCĘ NA ALLEGRO :) Quote
Topi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agamika napisał(a)::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: a jakies nowości o Drwalu to gdziwe ? ogłoszenie : SPECYFICZNY PIES SZUKA SPECYFICZNEGO WŁASCICIELA ! masz niegrzczne dzieci w domu ? - Drwal jest dla Ciebie masz dość teściowej ? - Drwal jest dla Ciebie nie jesteś zbyt przywązany do uzywania kończyn górnych ? - Drwal jest dla Ciebie lubisz adrenaline i nietypowe sytuacje ? - Drwal jest dla Ciebie !!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: CIOTKI BRAC SIE ZA TEKST DO OGŁOSZEŃ BO TAKIE ZACZNE ROBIĆ !!!! ... mam dyrektorkę ... ale chyba szkoda Drwala ... Quote
Jagienka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Topi napisał(a):... mam dyrektorkę ... ale chyba szkoda Drwala ... :roflt::roflt::mdleje: Można dodać: nie lubisz swojego szefa? - Drwal jest dla Ciebie :eviltong: Quote
Topi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No to może jednym zdaniem: - Drwal zamiast kałasznikowa. Quote
paros Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Masz problem do rozwiązania? - Drwal jest dla Ciebie ;) Quote
Jagienka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Dzisiaj agamika była na spacerze z Drwalątkiem :loveu: Dostał wątróbeczki, bo ostatnio nie miałam a on pierwsze to do ręki po smakołyka a tu pusto... było mi wstyd ;) Wymiziany pod bródką, odstawiony do boksu, zastygł na budzie... tak ot, drwalowe obserwatorium dla niewidowidzących :evil_lol: Quote
Jagienka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Drobne uaktualnienie: [quote name='Jagienka']8 zł od amasz za kufel od elik Na Drwala jest 182,50 zł (w tym 50 zł u (k)) + z AFN od black cat dodajemy: 15 zł za książkę o tygrysach podarowaną od elik (J) 30 zł za torbę podarowaną od elik (J) 25 zł od AniB (k) 252,50 zł (w tym 75 zł u (k)) + z AFN od black cat :loveu: (nadal nie ma rozliczenia :roll:) Nie było do tej pory ani jednego tel o Drwala... ani ani... ani buda, ani kojec, ani czy my niespełna rozumu jesteśmy... ;) Quote
karusiap Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jaga nie wiem czy juz pisalas,ale u mnie jeszcze 50 zl za rzecz,ktora kupilam od ruda79:loveu: Quote
Jagienka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='karusiap']Jaga nie wiem czy juz pisalas,ale u mnie jeszcze 50 zl za rzecz,ktora kupilam od ruda79:loveu: jest jest, to to w nawiasie (w tym 50 zł u karusiap ;)) jest wpisane we wcześniejszym rozliczeniu :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10256907&postcount=547 wtedy jeszcze ruda79 występowała pod postacią anonima :lol: Quote
agamika Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ZAłOZYłAM Drwalowi wątek na owczarku.pl , A co! toz wilk pełną gębą i jednym uchem pierwsza odpowiedz do wątku... : Jak patrzę na Drwala,to widzę te konie wiezione na rzeż-nie wiem czemu takie skojarzenie,te straszne,kochane oczy,które znają tylko ból ,cierpienie i ostateczność Quote
Topi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 agamika napisał(a):ZAłOZYłAM Drwalowi wątek na owczarku.pl , A co! toz wilk pełną gębą i jednym uchem pierwsza odpowiedz do wątku... : :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Topi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jagienka napisał(a):Dzisiaj agamika była na spacerze z Drwalątkiem :loveu: Dostał wątróbeczki, bo ostatnio nie miałam a on pierwsze to do ręki po smakołyka a tu pusto... było mi wstyd ;) Wymiziany pod bródką, odstawiony do boksu, zastygł na budzie... tak ot, drwalowe obserwatorium dla niewidowidzących :evil_lol: Wymiziany ??? Ho ho !!! Jescze trochę i agamika go wykąpie ..... Quote
agamika Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Topi napisał(a):Wymiziany ??? Ho ho !!! Jescze trochę i agamika go wykąpie ..... hmmmmmmmmm ... kąpiel Drwala = brak rąk = niemoznośc chodzenia do głupiej pracy :multi: :multi: :multi: :multi: taaak,, wykąpie go ! :lol: a tak na serio to miziać go mozna ... dopóki ON tego chce :roll: :evil_lol: Quote
karusiap Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 agamika napisał(a):hmmmmmmmmm ... kąpiel Drwala = brak rąk = niemoznośc chodzenia do głupiej pracy :multi: :multi: :multi: :multi: taaak,, wykąpie go ! :lol: a tak na serio to miziać go mozna ... dopóki ON tego chce :roll: :evil_lol: :roflt::roflt:Aga nawet o tym nie mysl,jak go nie przytrzymam w kapieli,jeszcze czasem rece mi sie przydaja;) Quote
weszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A to wczorajsza sesja pt. Drwal i kółeczko :) pilnuję! moje! wrrrr ;) Quote
Jagienka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 On ma bardzo rozwiniętą potrzebe posiadania... no facet... normalny facet ;) Quote
Topi Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [ Moje Słoneczko, PIĘKNY JEST NA TYM ZDJĘCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black_cat Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To prawda :) Jest piękny, musimy mu pomóc :( [quote name='Topi'][ Moje Słoneczko, PIĘKNY JEST NA TYM ZDJĘCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karusiap Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 dla Drwala http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10347968#post10347968 Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ale psisko dziewczyny przy was odzylo :lol: Quote
agamika Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 :cool3: a Drwalątko dziś nową ciocię wyprowadzało :lol::loveu: Quote
Jagienka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='agamika']:cool3: a Drwalątko dziś nową ciocię wyprowadzało :lol::loveu:[/quote] Jaką nową jaka nową?? Zaakceptował? Dawał się po bródce smyrać? :cool3: Quote
Recommended Posts