Yorija Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Jagienka']Jaką nową jaka nową?? Zaakceptował? Dawał się po bródce smyrać? :cool3:[/quote] Nowa ciocia to się nie odważyła tam smyrać. Jeszcze chwilkę nie. Prowadzał Drwalisko ciotkę po łączce, jak miało ochotę to troszeczkę się poprzytulało do portek ciotki zostawiając tam jakieś takie smugi - no i wtedy troszkę ciotka go pogłaskała. Dziś jak się uda też coś tam sprobójemy - jeśli mi go ktoś nie podkradnie spacerowo :-) Quote
Jagienka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Ale Nasz mężczyzna jest rozchwytywany i sobie nowych adoratorek przysparza :loveu: Yorija dziękujemy za serce dla Drwala... :loveu: Quote
Selenga Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Chyba jeszcze nie zameldowałam :) Z bazarku na Drwala (tego z fantami od cioteczki Worel) uzbierało się 102 zł Pieniądze przelane, powinny w poniedziałek być na koncie. Szykują się już następne bazarki Quote
Jagienka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dziękujemy :loveu: Jako, że mamy dwa stare, ślepe i ogromne psy w hotelu: Drwala i Apollo, postanowiłyśmy chłopakom podawac leki na stawy. Na razie jedza wspólne z walorów Apollo, ale następna kolej będzie Drwala na sponsoring. Nie chcemy, żeby nagle chlopcy przestali chodzić. Po Drwala nadal ani jednego telefonu... :-( Quote
Topi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Jagienka']Ale Nasz mężczyzna jest rozchwytywany i sobie nowych adoratorek przysparza :loveu: Yorija dziękujemy za serce dla Drwala... :loveu:[/QUOTE] Żeby tylko wojny z tego nie było między Drwalowymi adoratorkami, bo ja już dawno zazdrosna jestem. (a naturę mam :mad::mad::mad:) I tylko chwilowy nadmiar zajęć trzyma mnie z dala od mojego kochanego. :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Jagienka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='krakowianka.fr']Psiak do gory po domek![/quote] Topi, Topi, zobacz... następna adoratorka :lol: Quote
Topi Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Jagienka']Topi, Topi, zobacz... następna adoratorka :lol:[/QUOTE] Widzę ... widzę ... :angryy::angryy:: ********************************* Jedziemy w czwartek o 16.00 z Ronda to przepytam Drwala jak mu tam te Ciotki Adoratorki dogadzają i spróbuję je "przebić" ;) Quote
Selenga Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Topi, piłeczki dla Drwala dotarły czy poczta jeszcze się wlecze z tym priorytetem? Quote
Jagienka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Jagienka']Drobne uaktualnienie: dodajemy: 15 zł za książkę o tygrysach podarowaną od elik (J) 30 zł za torbę podarowaną od elik (J) 25 zł od AniB (k) 252,50 zł (w tym 75 zł u (k)) + z AFN od black cat :loveu: (nadal nie ma rozliczenia :roll:) Nie było do tej pory ani jednego tel o Drwala... ani ani... ani buda, ani kojec, ani czy my niespełna rozumu jesteśmy... ;) dodajemy 80,50 od Selengi z bazarku z rzeczami od Worel :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (dziękuję cioteczki) 15 zł za książkę od moany 348 zł (w tym 75 zł u (k)) + z AFN od black cat :loveu: (nadal nie ma rozliczenia :roll:) Quote
Topi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Selenga napisał(a):Topi, piłeczki dla Drwala dotarły czy poczta jeszcze się wlecze z tym priorytetem? Jeszcze nie dotarły, ale jak dotrą to ja skargę :angryy: do dyr. poczty napiszę na ten "priorytet". Jak mieli strajk to po ... priorytety przyjmowali ??? :mad::mad::mad: Quote
Topi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jagienko :cool3: !!! Czy Ty napewno masz czas na dogo ??? Nie masz innych obowiązków :razz: ??? Quote
Jagienka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Topi napisał(a):Jagienko :cool3: !!! Czy Ty napewno masz czas na dogo ??? Nie masz innych obowiązków :razz: ??? Już znikam :eviltong: Quote
agamika Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :lol: dzis Drwal spacerował z kolejna babą :lol::cool3: ... ciocia Amiga :cool3: :evil_lol: się skusiła tym razem kochany jest :loveu: Quote
epe Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Oj ciotki! Róbcie tak dalej,to kolejny psi facet będzie potem "nagabywał" głównie młode dziewczyny!:evil_lol: Krystian mimo,że już rok minął,nadal w parku i właściwie wszędzie,jak zobaczy młode dziewczyny,zaraz biegnie się witać i podstawiać łeb do głasków! Quote
agamika Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Topi napisał(a): Jedziemy w czwartek o 16.00 z Ronda to przepytam Drwala jak mu tam te Ciotki Adoratorki dogadzają i spróbuję je "przebić" ;) :cool3: moge moge moge też ? Obiecuje Drwala zostawić w spokoju ;) (Apollo jeszcze jest taki "adopcyjny" :diabloti: ) Quote
agamika Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 przerobiłam delikatnie Jagienki plakat :oops: http://upload.miau.pl/3/105539.pdf edit : poprawka : http://upload.miau.pl/3/105540.pdf Quote
Topi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 epe napisał(a):Oj ciotki! Róbcie tak dalej,to kolejny psi facet będzie potem "nagabywał" głównie młode dziewczyny!:evil_lol: Krystian mimo,że już rok minął,nadal w parku i właściwie wszędzie,jak zobaczy młode dziewczyny,zaraz biegnie się witać i podstawiać łeb do głasków! Spokojnie !!!! Ja swoim wiekiem Go wyhamuję :evil_lol: Quote
Topi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agamika napisał(a)::cool3: moge moge moge też ? Obiecuje Drwala zostawić w spokoju ;) (Apollo jeszcze jest taki "adopcyjny" :diabloti: ) Aga :multi::multi::multi: nawet nie musisz nic obiecywać. Bądź na Rondzie o 16 :multi::multi::multi: Quote
Topi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Przystojniak. Chyba nikt nie ma wątpliwości ??? ************************** A gdyby tak jeszcze machnął ogonem w prawo zamiast w lewo ... ... to byłby całkiem kompletny :-) :-) Quote
Recommended Posts