Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczyca napisał(a):
czy Drwal potrzebuje jakąś specjalną light czy też może być "normalny" :hmmmm::hmmmm:, będe robiła zamówienie na jedzonko dla moich "maleństw" to i dla niego też zamówię, tylko proszę o adres na pw gdzie ma być dostarczona ;)

wiem tylko,że na pewno nie eukanuba :shake: mam nadzieje, że zaglądną tu cioteczki Drwalichowe, one będą lepiej zorientowane :lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap spokojnie jak już cosik postanowię to się nie wycofam :evil_lol:, jest kilka dobrych i w miarę tanich karm typu light - moja sunia też taką zjada, więc to dla mnie nie problem zamówić 15 kg wiecej :cool1:

Posted

wilczyco:loveu:
Chcialysmy,zeby byla po prostu dobra a zarazem nie droga:oops:z tego wzgledu,ze jak juz raz dostanie to musi isc kontynuacja,a nie tylko jeden worek.Dlatego musi nas stac byc na nia,a na razie na nic nas nie stac:oops:

Posted

aaaaaaaaale Drwal sie dzisiaj wyszalal z agamika:loveu:tzn hmm olal mnie i ja to tylko od trzymania smyczy bylam,a oni szaleli:loveu:
w koncu Drwal stwierdzil,ze koniec tego dobrego,Aga musi troche spokorniec i za raczek zaprowadzil ja do hotelu:evil_lol::evil_lol:
autentycznie szli reka w pysk-Agi reka w jego pysku,cala droge:loveu::loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
aaaaaaaaale Drwal sie dzisiaj wyszalal z agamika:loveu:tzn hmm olal mnie i ja to tylko od trzymania smyczy bylam,a oni szaleli:loveu:
w koncu Drwal stwierdzil,ze koniec tego dobrego,Aga musi troche spokorniec i za raczek zaprowadzil ja do hotelu:evil_lol::evil_lol:
autentycznie szli reka w pysk-Agi reka w jego pysku,cala droge:loveu::loveu:

Jaki słodziak! :loveu:

Posted

agamika napisał(a):

acha , i dla wyjaśnienia wszelkich wątpliwości, ja swoją ręke mam przy sobie , nie została w Drwalowym kojcu :evil_lol:

Kamień z serca :evil_lol:

Posted

:evil_lol: bo ja go szkole na psa przewodnika .. toż Drwal prawie blablador przecież jest :diabloti:

acha , i dla wyjaśnienia wszelkich wątpliwości, ja swoją ręke mam przy sobie , nie została w Drwalowym kojcu :evil_lol:

Posted

majku33krakow napisał(a):
skad wiesz ze to film z eukanuby,nic tam nie pisało

bo dostałam go od ludzi z Empatii... a to wiarygodne źródło, oprócz tego to ścoiągnęłam z jakiejś stronki poświęconej temu tematowi