Asior Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='marysia55']noooo AdaK może jaśniej... co ty nam kobieto insynuujesz :mad::mad: Asior trzeba będzie się tej ciotce dobrać do 'pióra' a Drwal pewnie pomoże :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nieee.. na początku niech się dziołcha zadomowi, coby jej nie wystraszyć... :cool3: koło pióra jej zrobimy później ;) Quote
marysia55 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Marzenuś']Dobry wieczór :loveu:[/QUOTE] a to do nas czy do Drwala :eviltong::eviltong: Quote
maarit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witaj Drwalu, dawno mnie nie było u ciebie - wybacz piesku...:roll: Quote
Agmarek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wy tu sobie gadu-gadu, a Drwaluś pewnie czeka co by z nim kto na spacerek wyszedł :mad: Do roboty dziewczynki, bo słyszałam że psinka pilnikiem ząbki sobie ostrzy :diabloti: Quote
elmira Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witam cieplutko TDA, czyli Towarzystwo Drwalowej:loveu: Adoracji. Quote
marysia55 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 pamiętaj , że też do niego należysz :loveu::loveu: więc zaglądaj częściej :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 cos widać Drwalucho że na te wirtualne ciotki nie możesz liczyć :shake: Quote
Jagienka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ale na realne może... Wczoraj nie miało Drwalątko humoru :sad: oj nie miało... ze spuszczonym łebkiem spacerowało moje słoneczko, nie chciał się dać rozruszać :sad: Czemu nikt mu nie chce dać szansy?? :placz: Quote
black_cat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jagienko, a co sie Drwaluszkowi stało? Może przysmaków nie bylo? Quote
black_cat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Jagienka']No nie było :oops::oops::oops: Dopiero jak już został w boksie to od agimiki wyłudziłam chrupki dla szczeniaków chyba bo takie drobniuteńkie... ale Drwalowi to tylko między zęby powłaziło i tyle było przysmaka... :cool1:[/quote] łe no to sie wlasciwie obszedl smakiem, nie dziwota ze smutny chlopak Quote
Jagienka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='black_cat']Jagienko, a co sie Drwaluszkowi stało? Może przysmaków nie bylo?[/quote] No nie było :oops::oops::oops: Dopiero jak już został w boksie to od agimiki wyłudziłam chrupki dla szczeniaków chyba bo takie drobniuteńkie... ale Drwalowi to tylko między zęby powłaziło i tyle było przysmaka... :cool1: Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziekuje za sliczne zdjecia:) Drwal mial dzis znakomity humor:)Biegal,wrecz galopowal,podskakiwal i...chcial sie bawic z Trojka:loveu: Quote
marysia55 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Patia'] paskudnie ciotki nawet chłopakowi wysikać sie spokojnie nie dadzą :diabloti: a gdzie troche prywatności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Jacie, a juz miałam pytać czemu taki smutasek... a tu karusiap z rewelacją :) Quote
Jagienka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 No dobra mamy nowy plan na adopcję Drwala, jako, że strusie są w modzie...:cool3: Dzisiaj Drwal zrobił strusia, przysięgam... stał stał namyślał się chwilę patrząc w śnieg.. po czym włożył CAŁY ŁEB w śnieg... :lol: Moje Drwalątko :loveu::loveu::loveu: Quote
Romi Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jagienka napisał(a):No dobra mamy nowy plan na adopcję Drwala, jako, że strusie są w modzie...:cool3: Dzisiaj Drwal zrobił strusia, przysięgam... stał stał namyślał się chwilę patrząc w śnieg.. po czym włożył CAŁY ŁEB w śnieg... :lol: Moje Drwalątko :loveu::loveu::loveu: A bedzie znosił takie duże jajka ?! Bo ja mam ochotę na duuuuużą jajecznicę :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 no to faktycznie trzeba w ogłoszeniach zaznaczyć że mamy do adopcji strusiopiesa :lol::lol: będzie miał wieksze szanse :evil_lol::evil_lol: takie 2 w 1 jest teraz modne ;) Quote
Jagienka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Romi napisał(a):A bedzie znosił takie duże jajka ?! Bo ja mam ochotę na duuuuużą jajecznicę :evil_lol: O kurde, znosić nie wiem, a swoich nie ma już, myslisz, że mu ktoś zjadł?? :crazyeye: Quote
Asior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Romi napisał(a):A bedzie znosił takie duże jajka ?! Bo ja mam ochotę na duuuuużą jajecznicę :evil_lol: bosz... ja przeczytałam że będzie nosił takie duze jaja :crazyeye: ... chyba naprawde coś ze mną nie tak :stupid: Quote
marysia55 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Asior napisał(a):bosz... ja przeczytałam że będzie nosił takie duze jaja :crazyeye: ... chyba naprawde coś ze mną nie tak :stupid: z tobą ciotka jest wszystko OK tylko kup 'se' okulary i używaj przy kompie :evil_lol: mogą być z filtrem :diabloti: ( z drugiej strony jest takie powiedzenie : "głodnemu chleb na mysli) :eviltong::eviltong: Quote
agamika Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Drwal musiał czytac wątek ostatnio bo we wtorek powiedział mi ze wyprasza sobie wszelkiego rodzaju reklamowanie go jako drób . i na znak protestu, zamiast zaszywać się głową w śnieg, zaczął hasać po zaspach jak ... hmmm ... wieloryb wśród fal ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ehh, Drwalątko kochane .. tyle radości życia w tym psiaku jest , i nikt tego nie chce docenic ... :-( (w sensie adoptujących ) Quote
marysia55 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 czyli musiał mieć wtedy pewnie dzień na przemyślenia, a najlepiej mysli sie z głową w śniegu :evil_lol::evil_lol: zacznę chyba też to stosować :diabloti: tylko co wtedy z moja fryzurą. Drwal tego problemu nie ma :roll: Quote
Recommended Posts