Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']noooo AdaK może jaśniej... co ty nam kobieto insynuujesz :mad::mad:
Asior trzeba będzie się tej ciotce dobrać do 'pióra' a Drwal pewnie pomoże :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

nieee.. na początku niech się dziołcha zadomowi, coby jej nie wystraszyć... :cool3: koło pióra jej zrobimy później ;)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wy tu sobie gadu-gadu, a Drwaluś pewnie czeka co by z nim kto na spacerek wyszedł :mad:
Do roboty dziewczynki, bo słyszałam że psinka pilnikiem ząbki sobie ostrzy :diabloti:

Posted

Ale na realne może...
Wczoraj nie miało Drwalątko humoru :sad: oj nie miało... ze spuszczonym łebkiem spacerowało moje słoneczko, nie chciał się dać rozruszać :sad:
Czemu nikt mu nie chce dać szansy?? :placz:

Posted

[quote name='Jagienka']No nie było :oops::oops::oops:
Dopiero jak już został w boksie to od agimiki wyłudziłam chrupki dla szczeniaków chyba bo takie drobniuteńkie... ale Drwalowi to tylko między zęby powłaziło i tyle było przysmaka... :cool1:[/quote]

łe no to sie wlasciwie obszedl smakiem, nie dziwota ze smutny chlopak

Posted

[quote name='black_cat']Jagienko, a co sie Drwaluszkowi stało? Może przysmaków nie bylo?[/quote]
No nie było :oops::oops::oops:
Dopiero jak już został w boksie to od agimiki wyłudziłam chrupki dla szczeniaków chyba bo takie drobniuteńkie... ale Drwalowi to tylko między zęby powłaziło i tyle było przysmaka... :cool1:

Posted

No dobra mamy nowy plan na adopcję Drwala, jako, że strusie są w modzie...:cool3:
Dzisiaj Drwal zrobił strusia, przysięgam... stał stał namyślał się chwilę patrząc w śnieg.. po czym włożył CAŁY ŁEB w śnieg... :lol:
Moje Drwalątko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
No dobra mamy nowy plan na adopcję Drwala, jako, że strusie są w modzie...:cool3:
Dzisiaj Drwal zrobił strusia, przysięgam... stał stał namyślał się chwilę patrząc w śnieg.. po czym włożył CAŁY ŁEB w śnieg... :lol:
Moje Drwalątko :loveu::loveu::loveu:

A bedzie znosił takie duże jajka ?! Bo ja mam ochotę na duuuuużą jajecznicę :evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):
A bedzie znosił takie duże jajka ?! Bo ja mam ochotę na duuuuużą jajecznicę :evil_lol:

O kurde, znosić nie wiem, a swoich nie ma już, myslisz, że mu ktoś zjadł?? :crazyeye:

Posted

Romi napisał(a):

bosz... ja przeczytałam że będzie nosił takie duze jaja :crazyeye: ... chyba naprawde coś ze mną nie tak :stupid:

Posted

Asior napisał(a):
bosz... ja przeczytałam że będzie nosił takie duze jaja :crazyeye: ... chyba naprawde coś ze mną nie tak :stupid:

z tobą ciotka jest wszystko OK tylko kup 'se' okulary i używaj przy kompie :evil_lol: mogą być z filtrem :diabloti: ( z drugiej strony jest takie powiedzenie : "głodnemu chleb na mysli) :eviltong::eviltong:

Posted

Drwal musiał czytac wątek ostatnio bo we wtorek powiedział mi ze wyprasza sobie wszelkiego rodzaju reklamowanie go jako drób . i na znak protestu, zamiast zaszywać się głową w śnieg, zaczął hasać po zaspach jak ... hmmm ... wieloryb wśród fal ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ehh, Drwalątko kochane .. tyle radości życia w tym psiaku jest , i nikt tego nie chce docenic ... :-( (w sensie adoptujących )

Posted

czyli musiał mieć wtedy pewnie dzień na przemyślenia, a najlepiej mysli sie z głową w śniegu :evil_lol::evil_lol: zacznę chyba też to stosować :diabloti: tylko co wtedy z moja fryzurą. Drwal tego problemu nie ma :roll: