Tigraa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nie wiem od czego zaczac... Ta histore opowiedziala mi pani Ania-ta ktora odstapila mi mieszkanie dla Azy z dzecmi.Na moim osiedlu mieszka rodzina-kobieta z mezem i 2 malenkich dzieci.Alkoholicy.Ta kobieta w zeszla zime przygarnela suczke blakajaca sie po osiedlu.Ta sunia rodzi co cieczke.A maz tej kobiety juz 3 razy wywozil ja DO LASU,ale sunia wracala...:angryy: Obecnie sunia ma 4 pieciotygodniowe maluchy-3 pieski i suczke,ktore pilnie musza w ciagu tygodnia znalezc domy bo pani chce ich oddac byle gdzie lub do schroniska.A w schronisku nosowka. Bylam dzis u nich,porobilam zdjecia,blagam pomozmy im bo inaczej trafia na pewna smierc do schroniska albo ten facet ich gdzies wywiezie!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba tez jak najszybciej znalezc dom mamie pieskow,to sunia wilkowata,sredniej wielkosci.Ale z nia jest problem bo nie umie chodzic na smyczy,musiala by miec dom z ogrodem.I do tego prawdopodobnie bedzie uciekac do tych ludzi.:placz: BLAGAM POMOZMY!!!! RATUJMY ICH!!! CHLOPACZKI DZIEWUSZKA Quote
Kar0la Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kurcze fatalnie. Biedna sunia i jej dzieci. Czyli szczeniaczki będą spore? Aniu jak chcesz to prześlij mi foty na maila to wstawię w fotosiku [email protected] Quote
Tigraa Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 szczeniaczki beda troche mniejsze od ON-ka Quote
Tigraa Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Czy ktos moze ich wrzucic na Allegro?Bardzo prosze... :modla: Quote
Tweety Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 proponuję albo usunąć zdjęcia tam gdzie są dzieci albo je wykadrować. Tytuł wątku w połączeniu ze zdjęciami tych dzieci może im narobic wiele krzywdy a dla nich jest na pewno bardzo przykry:shake: Quote
akucha Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Zgadzam się, bo aż się prosi, żeby z takiego domu zabrać też tą śliczną dziewczynkę :-( Quote
gallegro Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Czy ktos moze ich wrzucic na Allegro?Bardzo prosze... :modla: Aniu, dla Ciebie (raczej dla psiaków) wszystko. Mam w tej chwili cudny domek na Śląsku z możliwością odebrania psiaka w Warszawie. Drugi domek jest w Darłowie, ale bez możliwości transportu. Zróbcie dobry opis (chroniczny brak czasu) to wstawię pieski na Allegro. Szczeniaki "schodzą" jak ciepłe bułeczki ;). Z sunią może byc gorzej (czy są zdjęcia?). Wiem, że jesteśmy na dogo, ale mam wrażenie, że dwójce dzieci również potrzebna jest pomoc. Czy ktoś jest dokładnie zorientowany w ich sytuacji. W razie czego jestem skłonny pomóc, tylko nie mam zamiaru sponsorować gorzałki :shake:. Quote
Tigraa Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 gallegro dzieki,zaraz Ci wysle opis na pw. Nie wiem jaka jest sytuacja dzieci ale podpytam pani Ani,mnie tez szkoda tych maluchow,one nic nie zawinily:shake: Fotek suni nie mam bo pani ja zamknela zeby nie ugryzla w obronie malych.Ale zrobie przy najblizszej okazji.Tomek,do Warszawy chetnie zawiezie malucha moj syn.Darlowo gorzej ale do Trojmiasta transport by byl wiec moze sie da cos pokombinowac. Quote
gallegro Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Śliczności na Allegro: http://www.allegro.pl/item143467822_sliczne_szczeniorki_podaruj_im_dom_na_swieta_.html Czekam też na info z domku koło Sosnowca. Quote
gallegro Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):gallegro :buzi: I vice versa :loveu: Quote
Tigraa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Szczeniaczki trafily dzis do mnie i blagam Was o pomoc bo nie moga u mnie byc dluzej niz pare dni :placz: kto zna moja sytuacje domowa,wie dlaczego :-( A bylo tak-"pani" zadzwonila do mnie i powiedziala ze albo zabieram dzis w ciagu godziny szczeniaki albo ona wywali ich na ulice :angryy: Chce wywalic tez sunie,ale wynegocjowalam tydzien.Blagam-jesli mi nie pomozecie,nie dam sama rady :-( Gallegro tu sa nowe fotki,zmien na Allegro,te sa lepsze,juz robione u mnie.Szczeniaczki juz wykapane i najedzone,byly bardzo,bardzo glodne :shake: Ta sytuacja mnie przerasta po prostu :placz: ATOS PORTOS ARAMIS ARAMIS I KSIEZNICZKA KSIEZNICZKA ARAMIS I PORTOS ATOS I PORTOS Quote
gallegro Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']...Gallegro tu sa nowe fotki,zmien na Allegro,te sa lepsze,juz robione u mnie.Szczeniaczki juz wykapane i najedzone,byly bardzo,bardzo glodne :shake: Ta sytuacja mnie przerasta po prostu :placz:... Zrobione. Nie potrafię inaczej pomóc :shake:... W imieniu Ani, bardzo proszę o pomoc, szczególnie osoby z okolicy Radomia... może choć jakiś tymczas... Quote
Tigraa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 prosze o pomoc...moga byc u mnie tylko do niedzieli...co potem?Nie wiem:placz: ratuuunkuuu.. dzisiejszy dzien jakos sobie zorganizuje,ale od poniedzialku nie ma mnie calymi dniami bo pracuje,a maz postawil ultimatum.Podobno juz z poprzednimi tymczasami przegielam...tylko jakie ja mialam wyjscie? Pomozcie Quote
Tigraa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Piesiule wczoraj rzucaly sie na jedzenie,dzis juz jedza spokojnie,bo wiedza ze nie musza sie napychac na zapas.Za mna muzyczna noc,bo maluchy 4 razy mnie budzily zeby sie pobawic,wysiusiac i porozrabiac.Teraz spia. Atos jest najodwazniejszy i najsilniejszy,typowy przewodnik stada,wesoly,odwazny,ruchliwy i ciekawski. Portos straszny pieszczoch i najchetniej nie schodzilby z kolan.Doprasza sie czulosci i przytulania. Aramis-najdelikatniejszy z pieskow,niesmialy,cichutki i spokojny.Jest najchudszy,widac ze nie mogl sie dopchac do miski.Teraz ciocia pilnuje:cool3: Księżniczka-najsliczniejsza z rodzenstwa,prawdziwa laleczka,wesolutka choc bardzo boi sie jeszcze wyciagnietej reki.Jest raczej drobna. Quote
MARCHEWA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie ma nikogo z okolicy,gdzie Ania mieszka,chętnych do pomocy?Ludziska,zlitujcie się i pomóżcie,nawet jednego na tymczas niech ktoś weźmie,szczeniaki powinny szybko znaleźć domki!!! Quote
ewatr Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 kurcze jak można pomóc na odległość :oops: ? podnoszę !!! Quote
ewatr Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ania-tygrysiczka :loveu: jak to coś może pomóc to mogę ich wieczorem wystawić na adopcje.org i ewentualnie dać do gazet anonse radomskie ..........tylko na kogo namiary i gdzie bedą psiaki ? Quote
gallegro Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ogłoszenia owszem, ale tymczas potrzebny na cito. Może kilka osób po jednym maluchu... Ania nie może ich zatrzymać dłużej... skąd ja to znam :shake:. Quote
Recommended Posts