sugarr Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale Aramis(Dexter) zmienil kolor:) Duzi juz! Trzymam mocno kciuki za Didi Quote
Anecioreczek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tak,Aramis sie bardzo zmienił:loveu: i co z Didi? Quote
Tigraa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Didi czuje się dobrze, kłopoty z nerkami nie powróciły, za miesiąc będzie miała sterylkę. Szaleją całymi dniami z Dexterem po ogrodzie, śpią w domu, bardzo urosły. Didi to szalona sunia a Dexter jest mądry i rozważny, uczy Didi tego co sam umie. A za miesiąc kolejne szczepienie hormonem mamusi Kory. Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Hej Hej. Co tam u Mamusi,Dextera i Didi? jakies wiesci? Jak sterylka Didi? Quote
Anecioreczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 MIZIANKO DLA CAŁEGO RODZEŃSTWA ATOSA Z OKAZJI 2 URODZIN!:tort::bday::new-bday::BIG::beerchug: a propo jak tam Didi i Dexter i KoruniA? Quote
Tigraa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mama szczeniaczków, Kora, ma się dobrze. Co pół roku jest szczepiona hormonami, dozywiana od czasu do czasu przez jedną z ciotek. Jest dobrze. Quote
Anecioreczek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Mama szczeniaczków, Kora, ma się dobrze. Co pół roku jest szczepiona hormonami, dozywiana od czasu do czasu przez jedną z ciotek. Jest dobrze. A Didi i Dexter? Państwo dają jakieś wieśći? Quote
Tigraa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Wiem tyle, że Didi została wysterylizowana. Z jej serduszkiem na razie wszystko ok. Dexterek ma się też dobrze. Ale to wieści z przed kilku miesięcy. Niestety razem z telefonem zgubiłam numer do pani Agnieszki... Quote
Anecioreczek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Wiem tyle, że Didi została wysterylizowana. Z jej serduszkiem na razie wszystko ok. Dexterek ma się też dobrze. Ale to wieści z przed kilku miesięcy. Niestety razem z telefonem zgubiłam numer do pani Agnieszki... Oj:( a w umowie adopcyjnej chyba były numery. Quote
Recommended Posts