Jump to content
Dogomania

Dramat psiej rodziny-happy end-malce w domach,mama zabezp.hormonem-zostaje.Przenosimy

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani z Warszawy ktora chciala wziac Korala,zdecydowala sie dac dom Ksiezniczce.Dzis po nia przyjedzie.Ksiezniczka zamieszka w domu,do dyspozycji ogrod do biegania i kochajaca Pani.Zadnych piesow,jedynie 2 koty:multi:

Trzej muszkieterowie poszukuja pilnie domkow stalych lub tymczasowych.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Pani z Warszawy ktora chciala wziac Korala,zdecydowala sie dac dom Ksiezniczce.Dzis po nia przyjedzie.Ksiezniczka zamieszka w domu,do dyspozycji ogrod do biegania i kochajaca Pani.Zadnych piesow,jedynie 2 koty:multi:

Trzej muszkieterowie poszukuja pilnie domkow stalych lub tymczasowych.

No to "ćwiartka" z głowy :razz:. Zostało jeszcze 3/4 ;)
Aniu, trzymam kciuki za domki dla szkrabów !!!

Posted

>KarOla
Kiedyś dostałem taką radę od pewnej dogomniaczki... "jeśli to miłość od pierwszego wejrzenia to... bierz" ;)... i wziąłem... i właśnie teraz, mój kochany Bonusik, łypie na mnie swoimi ciemno-brązowymi ślipiami :lol:.

Posted

Kochani pani przyjechala po Ksiezniczke a wziela dodatkowo Aramisa.
Powiedziala ze we dwoje bedzie im razniej,a dom duzy.Jak dorosna ciachnie sie Aramisa i juz.Domek super,z wybiegiem do ogrodu,a pani zakochana w piesiach.A wiec domku szukaja tylko jeszcze Atos i Portos.
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Kochani pani przyjechala po Ksiezniczke a wziela dodatkowo Aramisa.
Powiedziala ze we dwoje bedzie im razniej,a dom duzy.Jak dorosna ciachnie sie Aramisa i juz.Domek super,z wybiegiem do ogrodu,a pani zakochana w piesiach.A wiec domku szukaja tylko jeszcze Atos i Portos.
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Aniu, trzeba było pobrać materiał genetyczny, w celu pózniejszego sklonowania tej Pani o WIELKIM sercu. Baaardzo się cieszę... czyli została juz tylko "połówka" :razz:.

Posted

gallegro napisał(a):
Aniu, trzeba było pobrać materiał genetyczny, w celu pózniejszego sklonowania tej Pani o WIELKIM sercu. Baaardzo się cieszę... czyli została juz tylko "połówka" :razz:.

oj to prawda,przydaloby sie wiecej takich osob o goracych sercach.Na dodatek pani powiedziala ze wybiera Aramisa bo on biedniutki i chudziutki a Atos szybciej znajdzie domek.W kazdym razie oba piesie maja kochanych ludzi i wlasny dom.Szczesciarze:loveu:

Posted

cala przyjemnosc po mojej stronie :)
tylko bedzie trzeba zmienic allegro ze sa w krakowie
achh mam nadzieje ze szybko znajdzie sie transport.. male kluseczki :P
juz ja im domki znajde :D
a gdzie one sa teraz tak w ogole? tzn schron/azyl/dt?

Posted

Maluchy sa u mnie w domu-w Radomiu,zabralam ich od rodziny alkoholikow,"pani" chciala ich wywalic w pudle na ulice wiec wrocilam do domu z pracy z 4 szczeniaczkami-2 juz maja dom w Warszawie-pojechaly wczoraj,a ja szukam tymczasu pozostalej dwojce chlopaczkow,bo ja caly tydzien pracuje do poznego wieczora a malymi nie bedzie sie mial kto zajac.Chocby dac jesc 3 razy dziennie.Na dodatek mam ultimatum od meza ze jesli nie znajda domu do niedzieli to on sie wyprowadza:roll:
Napisala pani Agnieszka z Warszawy-ta ktora adoptowala Ksiezniczke i Aramisa-"witam,maluszki maja sie dobrze.Dostaly imiona Didi i Dexter".
Starsza kotka pani Agnieszki nie zaakceptowala malcow,ale myslimy ze z czasem sie do nich przekona.