Tigraa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Pani z Warszawy ktora chciala wziac Korala,zdecydowala sie dac dom Ksiezniczce.Dzis po nia przyjedzie.Ksiezniczka zamieszka w domu,do dyspozycji ogrod do biegania i kochajaca Pani.Zadnych piesow,jedynie 2 koty:multi: Trzej muszkieterowie poszukuja pilnie domkow stalych lub tymczasowych. Quote
Diegula Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Super ze już jeden ze słodziaków znalazl domek. Jeszcze trzy psiaczki czekają na ciepły domek u boku swojego pańcia/pańci! Quote
gallegro Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Pani z Warszawy ktora chciala wziac Korala,zdecydowala sie dac dom Ksiezniczce.Dzis po nia przyjedzie.Ksiezniczka zamieszka w domu,do dyspozycji ogrod do biegania i kochajaca Pani.Zadnych piesow,jedynie 2 koty:multi: Trzej muszkieterowie poszukuja pilnie domkow stalych lub tymczasowych. No to "ćwiartka" z głowy :razz:. Zostało jeszcze 3/4 ;) Aniu, trzymam kciuki za domki dla szkrabów !!! Quote
Kar0la Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Śliczne są. Mnie najbardziej urzekł łaciatek Atos.:loveu: Quote
gallegro Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 >KarOla Kiedyś dostałem taką radę od pewnej dogomniaczki... "jeśli to miłość od pierwszego wejrzenia to... bierz" ;)... i wziąłem... i właśnie teraz, mój kochany Bonusik, łypie na mnie swoimi ciemno-brązowymi ślipiami :lol:. Quote
mama_Dorota Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Piniusie kochane! Jakie słodziaki! :loveu: :placz: Quote
Tigraa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Kochani pani przyjechala po Ksiezniczke a wziela dodatkowo Aramisa. Powiedziala ze we dwoje bedzie im razniej,a dom duzy.Jak dorosna ciachnie sie Aramisa i juz.Domek super,z wybiegiem do ogrodu,a pani zakochana w piesiach.A wiec domku szukaja tylko jeszcze Atos i Portos. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mama_Dorota Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Teraz już 2 Piniusie szukają domku i mamusia Pinia :loveu: Quote
gallegro Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Kochani pani przyjechala po Ksiezniczke a wziela dodatkowo Aramisa. Powiedziala ze we dwoje bedzie im razniej,a dom duzy.Jak dorosna ciachnie sie Aramisa i juz.Domek super,z wybiegiem do ogrodu,a pani zakochana w piesiach.A wiec domku szukaja tylko jeszcze Atos i Portos. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Aniu, trzeba było pobrać materiał genetyczny, w celu pózniejszego sklonowania tej Pani o WIELKIM sercu. Baaardzo się cieszę... czyli została juz tylko "połówka" :razz:. Quote
Tigraa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 gallegro napisał(a):Aniu, trzeba było pobrać materiał genetyczny, w celu pózniejszego sklonowania tej Pani o WIELKIM sercu. Baaardzo się cieszę... czyli została juz tylko "połówka" :razz:. oj to prawda,przydaloby sie wiecej takich osob o goracych sercach.Na dodatek pani powiedziala ze wybiera Aramisa bo on biedniutki i chudziutki a Atos szybciej znajdzie domek.W kazdym razie oba piesie maja kochanych ludzi i wlasny dom.Szczesciarze:loveu: Quote
Diegula Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jeszcze dwa piękne słodziaki czekają na ciepły domek! Quote
MARCHEWA Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bardzo się cieszę:multi: ,kibicuję całej rodzince,w znalezieniu takich cudnych domków:loveu: Quote
sugarr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Moglabym dwa wziac na DT i im domku poszukac, ale.. W krakowie. Sama nie mam jak po nie przyjechac tam do was :( Trzymam za psinki kciuki Quote
gallegro Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To znaczy, że transport Radom - Kraków pilnie potrzebny ! Ja niestety, bardziej wschodnie rubieże :razz:. Quote
Tigraa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 sugarr dzieki wielkie :buzi: To kombinuje transport do Ciebie dla 2 grzeczniutkich malcow. Quote
sugarr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ok, tylko poczekaj chwilke Aniu bo mam miec sunke zaglodzona u siebie i nie wiem do konca jak zaakceptuje szczeniorki Quote
Tigraa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 To jak?Wstrzymac sie jeszcze z tymczasem u Ciebie? A co do suczki to mysle ze kobitka bez problemu zaakceptuje maluchy. Quote
sugarr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tez tak mysle, wstepnie mozna by sie zorientowac czy jest jakis transport, ale na wszelki wypadek nie mowie ze na 100% bo czekam na odpowiec odn suni Quote
Tigraa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Ok to ja sie rozgladam za transportem a Ty daj znac jaka jest decyzja.Bede czekac. Quote
sugarr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ok, sunia zaakceptuje maluchy. kombinuj transport :) Quote
Tigraa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 super,dziekuje Ci sugarr :Rose: Maluchy sa na Allegro i mysle ze szybko powinny znalezc domki,sa zdrowe i ladne. Quote
sugarr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 cala przyjemnosc po mojej stronie :) tylko bedzie trzeba zmienic allegro ze sa w krakowie achh mam nadzieje ze szybko znajdzie sie transport.. male kluseczki :P juz ja im domki znajde :D a gdzie one sa teraz tak w ogole? tzn schron/azyl/dt? Quote
Tigraa Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Maluchy sa u mnie w domu-w Radomiu,zabralam ich od rodziny alkoholikow,"pani" chciala ich wywalic w pudle na ulice wiec wrocilam do domu z pracy z 4 szczeniaczkami-2 juz maja dom w Warszawie-pojechaly wczoraj,a ja szukam tymczasu pozostalej dwojce chlopaczkow,bo ja caly tydzien pracuje do poznego wieczora a malymi nie bedzie sie mial kto zajac.Chocby dac jesc 3 razy dziennie.Na dodatek mam ultimatum od meza ze jesli nie znajda domu do niedzieli to on sie wyprowadza:roll: Napisala pani Agnieszka z Warszawy-ta ktora adoptowala Ksiezniczke i Aramisa-"witam,maluszki maja sie dobrze.Dostaly imiona Didi i Dexter". Starsza kotka pani Agnieszki nie zaakceptowala malcow,ale myslimy ze z czasem sie do nich przekona. Quote
ewatr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale od wczoraj sie duzo zmieniło na szczęście :loveu: Quote
Recommended Posts