Jump to content
Dogomania

Dramat psiej rodziny-happy end-malce w domach,mama zabezp.hormonem-zostaje.Przenosimy

Recommended Posts

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
...Na dodatek mam ultimatum od meza ze jesli nie znajda domu do niedzieli to on sie wyprowadza:roll:...

Aniu, bardzo mi przykro... z drugiej strony... musi być przeciwwaga, żeby nie dać się zwariować... czasami się zastanawiam, gdzie jest granica ludzkiej wytrzymałości?... masz świadomość, że trzeba, a z drugiej strony, że nie możesz... ten cały Świat jest źle skonstruowany... :shake:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz,czasami spac nie moge przez to ze mam zwiazane rece a jakis zwierzak mnie potrzebuje.Staram sie dawac im z siebie wszystko,ale czasem mnie to przerasta.Ale gdy sytuacja jest tak dramatyczna jak ta teraz to nie patrze na nic.Wtedy stawiam na szale doslownie wszystko.Nie umiem inaczej.

Posted

Aniu, jeśli to choć w małym stopniu Cię pocieszy - tak "strasznie" Cię rozumiem !!!
Reszty domysl się sama ;).

Właśnie w tej chwili podszedł do mnie mój kochany "Bonusik" i położył łepek na moich kolanach... i tylko to się liczy... i dla takich chwil warto żyć...

Posted

Aniu - nie wiem na kiedy, ale szykowany jest wyjazd z Kielc do K-wa z sunią Tolą - taka onkowata sunieczka. Ma ją zawozić gem - może dałoby radę tak jakoś zorganizować transport do Kielc i stąd gem by maluszki zabrał do Krakowa? Może napisz do gema...

Posted

Odpowiedziałem na PW, ale napiszę również tutaj :)

O ile Erka nie załatwiła innego transportu do Krakowa na niedzielę, to mogę jechać i oczywiście mogę oba szczeniaki zabrać :)

A w ogóle to gratuluję błyskawicznego załatwienia sprawy ;) Ja mam na tymczasie Perełkę i 5 szczeniaków i chciałbym tak szybko znaleźć im domki :)

Posted

Gem napisał(a):
...O ile Erka nie załatwiła innego transportu do Krakowa na niedzielę, to mogę jechać i oczywiście mogę oba szczeniaki zabrać :)

A w ogóle to gratuluję błyskawicznego załatwienia sprawy ;) Ja mam na tymczasie Perełkę i 5 szczeniaków i chciałbym tak szybko znaleźć im domki :)

Wiedziałem, że na facetach można polegać ;).
DZIĘKI za ofertę pomocy. Dla Ani to super ważne.
>Gem, czy wystawiłeś swoje słodziaki na Allegro? W razie czego mogę to zrobić.

Posted

gallegro napisał(a):
Wiedziałem, że na facetach można polegać ;).
DZIĘKI za ofertę pomocy. Dla Ani to super ważne.
>Gem, czy wystawiłeś swoje słodziaki na Allegro? W razie czego mogę to zrobić.

Ja tez wiedzialam ze faceci sa super i zawsze mozna na nich polegac:loveu:oczywiscie dziewczyny-dogomaniaczki sa rowniez super i zawsze pomogą.Ogolnie moge powiedziec ze jeszcze nigdy sie na Was Kochani nie zawiodlam.Zawsze pomozecie w potrzebie,jak to dobrze ze jestescie:Rose:
Gem to tak jak pisalismy,czekam na smsa jutro i jesli cos,to wsiadam w PKS i przywoze maluchy do Kielc.Dzieki.

Posted

Ania:
W takim razie widzimy się jutro w Kielcach :)

gallegro:
Do tej pory szczeniaki były zbyt małe, więc nie były wystawiane. Ale teraz... chyba już czas, więc jeśli możesz je wystawić, to będę wdzięczny. Aktualne zdjęcia mogę Ci podesłać mailem albo wykorzystasz te zamieszczane w wątku Perełki (link w moim sigu).
Do adopcji są cztery szczeniaki - jeden psiak i trzy sunie. Jedna sunia - Czeko - ma zarezerwowany domek w Lublinie.
Z góry dziękuję :) A przy okazji gratuluję udanej akcji ratowania Lampo :)

Posted

[quote name='Gem']...gallegro:
Do tej pory szczeniaki były zbyt małe, więc nie były wystawiane. Ale teraz... chyba już czas, więc jeśli możesz je wystawić, to będę wdzięczny. Aktualne zdjęcia mogę Ci podesłać mailem albo wykorzystasz te zamieszczane w wątku Perełki (link w moim sigu).
Do adopcji są cztery szczeniaki - jeden psiak i trzy sunie. Jedna sunia - Czeko - ma zarezerwowany domek w Lublinie.
Z góry dziękuję :) A przy okazji gratuluję udanej akcji ratowania Lampo :)

Jutro (chyba jednak dzisiaj :razz:) wystawię aukcję (zdjęcia zciągnę z wątku). Cieszę się, że choć w taki sposób będę mógł Ci pomóc...

Posted

gallegro dziekuje Ci
za podtrzymywanie na duchu
za pomoc
za aukcję dla maluchow
za wszystko
:Rose:

Maluszkow z aukcji nie sciagaj jeszcze,bo nadal będą szukac stalego domku.

Posted

Aniu, nie przesadzaj :oops:.

Widzisz, wszystko sie ułożyło - opatrzność czuwa...

W aukcji dopisałem tylko info, ze dwa szkraby znalazły domki. Nie będę wspominał o tymczasie, lepiej dla szczeniorków ;).

Posted

sugarr napisał(a):
Hmm.. Znalazly domki? to chyba tak brzmi jakby ktos je mial na stale...

Ten fragment dotyczył suni i pieska, które znalazły domki docelowe. Pisząc o tymczasie, miałem na myśli dwa pozostałe psiule, które jutro jadą na wspomniany tymczas.
Teraz chyba wszystko jasne ;).

>Ania, kiedy będziesz miała zdjęcia suni?
Dałbym do aukcji... moze i ona znalazłaby "normalny" dom.

Posted

sugarr podaj mi swoj numer telefonu,tu masz moj 662-283-418.Wyslij mi smsa.
Maluszki jutro przyjada do Ciebie.
2 juz znalazly domki stale.Mieszkaja w Warszawie.
Atos i Portos waza po 3 kilo,trzeba bedzie im kupic tabletki na odrobaczeniei koniecznie odrobaczyc.
sugarr dasz rade odebrac ich jutro?Masz dla nich karme czy Ci dac?

Posted

napisalam sms 605 600 390 to moj nr, daj karmy tak chociaz na niedziele i pon rano, bo nie mam nic i jakis kocyck zeby mialy zapach znajomy najlepiej :)
dam rade jutro, nie ma problemu
tylko nr tel Gem jeszcze by sie przydal

Posted

nie mam miseczek, nic nie mam.
psow u mnie dawno nie bylo w domu, a szczeniakow to juz w ogole :P ale ja cos kupie, wiec daj 'po troche' tego co mozesz a reszta sie zajme :)
najwazniejszy kocyk i troche karmy

Posted

Przykro mi, że nie mogłam pomóc :-( Dopiero dzisiaj znalazłam ten wątek. Aniu jak będzie potrzebny jakiś transport to pamiętaj o tym za tydzień ;) Postaram się też sama śledzić wątki :cool3: