Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Milady']Dostałam 3 smsy z reklamami, miedzy innymi rajstop, oraz jeden telefon od gówniarzy żartownisi. I tyle...[/quote]

ludzie nie maja serca :placz::placz::placz:

a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='t_kasiek']ludzie nie maja serca :placz::placz::placz:

a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :([/quote]

Ma allegro, cały czas je wznawiam!
[url=http://www.allegro.pl/item540805319_smutny_cichy_zapomniany_sed_zadziwil_wszystkich.html]Smutny_cichy_zapomniany_SED_ Zadziwił_wszystkich (540805319) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='t_kasiek']ludzie nie maja serca :placz::placz::placz:

a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :([/quote]

ma allegro bardzo czesto, wcześniej ja wystwialam aukcje, teraz zuzlikowa

Posted

Sedziku od 4 dni nikt do Ciebie nie zajrzał:shake:
Jak już ktoś napisał nawet starsze schorowane, brzydsze psiaki znajdują domy a Sed nie dlaczego bo tego jakoś nie mogę zrozumieć:shake:

Posted

[quote name='Gisic87']Sedziku od 4 dni nikt do Ciebie nie zajrzał:shake:
Jak już ktoś napisał nawet starsze schorowane, brzydsze psiaki znajdują domy a Sed nie dlaczego bo tego jakoś nie mogę zrozumieć:shake:[/quote]

Jestem cały czas na bieżąco!:oops:
Nie zawsze piszę,bo ...i co tu napisać jak nie mam nowych wieści!:oops:
Allegro odnawiam,Gumtree też odnawiam...i też nie rozumiem,ale nie odpuszczam!:shake:

Posted

t_kasiek przepraszam że na wątku Seda ale dociśnij nowych właścicieli Koli o zdjęcia i opis co u niej bo kurcze mieli napisać i cisza.
A tak poza tym offem porobię nowe ogłoszenia dla Seda w końcu musi się udać i jego wymarzony właściciel się odnajdzie:multi:

Posted

[quote name='Gisic87']t_kasiek przepraszam że na wątku Seda ale dociśnij nowych właścicieli Koli o zdjęcia i opis co u niej bo kurcze mieli napisać i cisza.
A tak poza tym offem porobię nowe ogłoszenia dla Seda w końcu musi się udać i jego wymarzony właściciel się odnajdzie:multi:[/quote]

Przepraszam, ale o jakas Kole chodzi bo nie pamietam :( troszke watku juz mi sie przewinelo.....

A co do Seda - to dziekuje z gory za nowe ogloszenia !!!!!!!!!

Posted

Zrobiłam Sedowi wyróżnione allegro:
[B][url=http://allegro.pl/show_item.php?item=550029343]Smutny... Cichy... Zapomniany SED Szuka Domu!!! (550029343) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B]

[SIZE=2]
[SIZE=1]t_kasiek chodzi o Kole która trafiła do Brzeźnicy[/SIZE][/SIZE][SIZE=1] do p. Mateusza[/SIZE]

Posted

[quote name='idusiek']to tylko Milady wie....:cool1:[/quote]

zapewniam, że od razu bym Was poinformowała, gdyby działo się cokolwiek, lub gdyby były jakies telefony

Posted

Dziś skończyło się allegro Seda,ale jeszcze dziś znowu wrzucę!
Podpięłam Seda do wyróżnionego allegro benia...i zwiększyła się oglądalność!:shake: Coś rzeczywiście smoluszki mają mniej wielbicieli!

Gumtree ,e-gratka na bieżąco odnawiam!

Sed...trzymaj się...Sawcia i Maszka znalazły dom! Tobie też się uda!:loveu:

Posted

:) ja słyszałam taki mit, że czarne psy są bardziej agresywne...
a tak swoją drogą mój Rubens - też czarnuch, z jakichs powodów nie znosi innych dużych czarnych psów i jest w stosunku do nich szokująco napastliwy...

Posted

Milady niestety możesz mieć rację. Ja również spotkałam się z taki określeniem. Ludzie boją się czarnych psów. Wiem, że to głupota, no ale cóż ...:roll:
Sed jest sporym psiakiem i naprawdę pięknym :loveu:. Nie rozumem, dlaczego nie znalazł jeszcze domu, tym bardziej, że się tak wszyscy angażujecie, ogłaszacie.
Może faktycznie to jego imię jest pechowe.
Może z Seda zrobić Desa.
Proponuję nie pisać w ogłoszeniach, że jest smutny tylko że czeka na swój domek. Co Wy na to ??? :modla:

Posted

A ja uwielbiam zwłaszcza czarnuszki, są słooodkie. Co za bzdura, żeby agresywność psa zależała od koloru, litooości, jakie durnowate i ciemne społeczeństwo mamy :roll:. Milady, piszę Ci pw, ważne.

Posted

Hej. Imię Seda już zmieniałam w ogłoszeniach na Maksia i efekt był podobny.

ALE - kobitki trzymajcie kciuki. Zadzwoniła do mnie pani (z gumtree!), która miała podobnego pieska kiedyś. Pani mieszka w bloku i uprzedziłam ją, że Sed na pewno będzie znaczył mieszkanie i wymaga pracy w nauczeniu go czystości. Pani ma dzwonić w niedzielę, czy chciałaby Seda odwiedzić w przyszłym tygodniu. :cool3: Brzmiała bardzo ok, także ja czekam niecierpliwie na niedziele :roll:

Posted

[quote name='Milady']Hej. Imię Seda już zmieniałam w ogłoszeniach na Maksia i efekt był podobny.

ALE - kobitki trzymajcie kciuki. Zadzwoniła do mnie pani (z gumtree!), która miała podobnego pieska kiedyś. Pani mieszka w bloku i uprzedziłam ją, że Sed na pewno będzie znaczył mieszkanie i wymaga pracy w nauczeniu go czystości. Pani ma dzwonić w niedzielę, czy chciałaby Seda odwiedzić w przyszłym tygodniu. :cool3: Brzmiała bardzo ok, także ja czekam niecierpliwie na niedziele :roll:[/quote]

no to 3mam mocno kciuki !!! może tym razem sie uda.....MUSI SIE UDAĆ !!!!!

Posted

Trzymam mocno kciuki!...ale dalej odnawiam ogłoszenia! Chętnie z tym skończę...tylko wyląduj już w swoim domku!:evil_lol:

Też kocham smoluszki! Są przesłodkie i przekochane!:loveu::loveu::loveu:

Posted

smoluszki sa piekne, takie blyszczace :loveu: ale ja juz zaczelam na prawde wierzyc na przykladzie Seda i Nozki z mojego podpisu, ze sa jakies pechowe i ludzie ich nie zauwazaja :shake:
Czy sa jakies nowe wiesci? czy Pani odwiedzila Seda? :)