t_kasiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Milady']Dostałam 3 smsy z reklamami, miedzy innymi rajstop, oraz jeden telefon od gówniarzy żartownisi. I tyle...[/quote] ludzie nie maja serca :placz::placz::placz: a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :( Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='t_kasiek']ludzie nie maja serca :placz::placz::placz: a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :([/quote] Ma allegro, cały czas je wznawiam! [url=http://www.allegro.pl/item540805319_smutny_cichy_zapomniany_sed_zadziwil_wszystkich.html]Smutny_cichy_zapomniany_SED_ Zadziwił_wszystkich (540805319) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Milady Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='t_kasiek']ludzie nie maja serca :placz::placz::placz: a powiedzcie - czy Sed ma allegro robione....bo nie pamietam :([/quote] ma allegro bardzo czesto, wcześniej ja wystwialam aukcje, teraz zuzlikowa Quote
Gisic87 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Sedziku od 4 dni nikt do Ciebie nie zajrzał:shake: Jak już ktoś napisał nawet starsze schorowane, brzydsze psiaki znajdują domy a Sed nie dlaczego bo tego jakoś nie mogę zrozumieć:shake: Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Gisic87']Sedziku od 4 dni nikt do Ciebie nie zajrzał:shake: Jak już ktoś napisał nawet starsze schorowane, brzydsze psiaki znajdują domy a Sed nie dlaczego bo tego jakoś nie mogę zrozumieć:shake:[/quote] Jestem cały czas na bieżąco!:oops: Nie zawsze piszę,bo ...i co tu napisać jak nie mam nowych wieści!:oops: Allegro odnawiam,Gumtree też odnawiam...i też nie rozumiem,ale nie odpuszczam!:shake: Quote
Gisic87 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 t_kasiek przepraszam że na wątku Seda ale dociśnij nowych właścicieli Koli o zdjęcia i opis co u niej bo kurcze mieli napisać i cisza. A tak poza tym offem porobię nowe ogłoszenia dla Seda w końcu musi się udać i jego wymarzony właściciel się odnajdzie:multi: Quote
t_kasiek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 i ja co jakis czas odnawiam ogłoszenia...... :roll::placz: Quote
t_kasiek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Gisic87']t_kasiek przepraszam że na wątku Seda ale dociśnij nowych właścicieli Koli o zdjęcia i opis co u niej bo kurcze mieli napisać i cisza. A tak poza tym offem porobię nowe ogłoszenia dla Seda w końcu musi się udać i jego wymarzony właściciel się odnajdzie:multi:[/quote] Przepraszam, ale o jakas Kole chodzi bo nie pamietam :( troszke watku juz mi sie przewinelo..... A co do Seda - to dziekuje z gory za nowe ogloszenia !!!!!!!!! Quote
Lucyja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Nadal nic sie Sedzikowi nie szykuje domek ? Quote
Gisic87 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zrobiłam Sedowi wyróżnione allegro: [B][url=http://allegro.pl/show_item.php?item=550029343]Smutny... Cichy... Zapomniany SED Szuka Domu!!! (550029343) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B] [SIZE=2] [SIZE=1]t_kasiek chodzi o Kole która trafiła do Brzeźnicy[/SIZE][/SIZE][SIZE=1] do p. Mateusza[/SIZE] Quote
Milady Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='idusiek']to tylko Milady wie....:cool1:[/quote] zapewniam, że od razu bym Was poinformowała, gdyby działo się cokolwiek, lub gdyby były jakies telefony Quote
agniecha82x Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czarnuszki jakies pechowe chyba ostatnio :-( mimo, ze piekne to samotne :shake: Sedzik dla ludzi niewidzialny czy co... :-( Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziś skończyło się allegro Seda,ale jeszcze dziś znowu wrzucę! Podpięłam Seda do wyróżnionego allegro benia...i zwiększyła się oglądalność!:shake: Coś rzeczywiście smoluszki mają mniej wielbicieli! Gumtree ,e-gratka na bieżąco odnawiam! Sed...trzymaj się...Sawcia i Maszka znalazły dom! Tobie też się uda!:loveu: Quote
Milady Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 :) ja słyszałam taki mit, że czarne psy są bardziej agresywne... a tak swoją drogą mój Rubens - też czarnuch, z jakichs powodów nie znosi innych dużych czarnych psów i jest w stosunku do nich szokująco napastliwy... Quote
lapisl Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Milady niestety możesz mieć rację. Ja również spotkałam się z taki określeniem. Ludzie boją się czarnych psów. Wiem, że to głupota, no ale cóż ...:roll: Sed jest sporym psiakiem i naprawdę pięknym :loveu:. Nie rozumem, dlaczego nie znalazł jeszcze domu, tym bardziej, że się tak wszyscy angażujecie, ogłaszacie. Może faktycznie to jego imię jest pechowe. Może z Seda zrobić Desa. Proponuję nie pisać w ogłoszeniach, że jest smutny tylko że czeka na swój domek. Co Wy na to ??? :modla: Quote
Tigraa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 A ja uwielbiam zwłaszcza czarnuszki, są słooodkie. Co za bzdura, żeby agresywność psa zależała od koloru, litooości, jakie durnowate i ciemne społeczeństwo mamy :roll:. Milady, piszę Ci pw, ważne. Quote
Milady Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Hej. Imię Seda już zmieniałam w ogłoszeniach na Maksia i efekt był podobny. ALE - kobitki trzymajcie kciuki. Zadzwoniła do mnie pani (z gumtree!), która miała podobnego pieska kiedyś. Pani mieszka w bloku i uprzedziłam ją, że Sed na pewno będzie znaczył mieszkanie i wymaga pracy w nauczeniu go czystości. Pani ma dzwonić w niedzielę, czy chciałaby Seda odwiedzić w przyszłym tygodniu. :cool3: Brzmiała bardzo ok, także ja czekam niecierpliwie na niedziele :roll: Quote
Lucyja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Milady zaciskam juz mocnko kciuki :happy1: Obyś wreszcie miała do przekazania dobre wieści. Quote
lapisl Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Pewnie, że trzymamy :thumbs: Chłopaku Ty zasługujesz na dobry dom!!! Quote
t_kasiek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Milady']Hej. Imię Seda już zmieniałam w ogłoszeniach na Maksia i efekt był podobny. ALE - kobitki trzymajcie kciuki. Zadzwoniła do mnie pani (z gumtree!), która miała podobnego pieska kiedyś. Pani mieszka w bloku i uprzedziłam ją, że Sed na pewno będzie znaczył mieszkanie i wymaga pracy w nauczeniu go czystości. Pani ma dzwonić w niedzielę, czy chciałaby Seda odwiedzić w przyszłym tygodniu. :cool3: Brzmiała bardzo ok, także ja czekam niecierpliwie na niedziele :roll:[/quote] no to 3mam mocno kciuki !!! może tym razem sie uda.....MUSI SIE UDAĆ !!!!! Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Trzymam mocno kciuki!...ale dalej odnawiam ogłoszenia! Chętnie z tym skończę...tylko wyląduj już w swoim domku!:evil_lol: Też kocham smoluszki! Są przesłodkie i przekochane!:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 smoluszki sa piekne, takie blyszczace :loveu: ale ja juz zaczelam na prawde wierzyc na przykladzie Seda i Nozki z mojego podpisu, ze sa jakies pechowe i ludzie ich nie zauwazaja :shake: Czy sa jakies nowe wiesci? czy Pani odwiedzila Seda? :) Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Czekam na wieści! Dobrej nocy Sedziku!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 I znowu noc! Niech ten czas czekania szybko mija!:loveu: Powodzenia! Quote
Recommended Posts