t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kurde - wkleilam 8 linkow do ogloszen.....a widac tylko tyle :placz::placz: Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no to probuje jeszcze raz 2. Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 musze wklejac po jednym bo inaczej mi usuwa :( nie wiem czemu 3. [url=http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=14265]Og Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no teraz mi sie wogole wklejac nie chca......moze potem sprobuje..... Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [url=http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2621,Lw==.html]DAJ MI SZNAS Quote
idusiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dzieki dobra kobieto, sedzik nadal potrzebuej ogłoszen....a chętni jacys w ogole są ? :roll: Quote
t_kasiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 idusiek napisał(a):dzieki dobra kobieto, sedzik nadal potrzebuej ogłoszen....a chętni jacys w ogole są ? :roll: poprzednio nie podawalam swoich danych wiec nie wiem.....poki co z tych co wczoraj zrobilam moge tylko w niektorych podgladnac ilosc odslon - jest tego troszke ale bez odzewu :placz::placz::placz: Quote
Lucyja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Będą chętni ! Musimy w to wierzyć. Przecież Sedzik w końcu musi mieć swój dom!! Dzięki Kasia za ogłoszenia.:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Lucyja napisał(a):Będą chętni ! Musimy w to wierzyć. Przecież Sedzik w końcu musi mieć swój dom!! Dzięki Kasia za ogłoszenia.:loveu: zrobie jeszcze ale obiecałam zrobic tez ogloszenia dla krakowskiej bernardynki wiec musze jakos dzielic moj czas :) psiakow do ogloszen duzo.....a czasu i rak do pracy zdecydowanie za mało...... Quote
t_kasiek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Lucyja napisał(a):Czy ktos się Sedzikiem interesuje ? niestety nikt :placz::placz::placz::placz: za mało ogłoszeń !!! musze sia bardziej starac.... Quote
idusiek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 t_kasiek napisał(a):niestety nikt :placz::placz::placz::placz: za mało ogłoszeń !!! musze sia bardziej starac.... ech, trzymam kciuki za Sedzika...:-( Quote
t_kasiek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 idusiek napisał(a):ech, trzymam kciuki za Sedzika...:-( POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE......... :placz: Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 czy robić mu ogłoszenia np na Tarnów, Lublin itp? Dopisywać,że pomożemy w transporcie? To ważne.... Quote
t_kasiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Gonia13 napisał(a):czy robić mu ogłoszenia np na Tarnów, Lublin itp? Dopisywać,że pomożemy w transporcie? To ważne.... robiłam spis ogłoszeń ale mi wywalało.....jak wróce z pracy to spróbuje zrobić jeszcze raz ale raczej robiłam tak, ze na dane województwo - nie robiłam w innych ale myśle ze to dobry pomysł, żeby spróbowac w innych i napisać o transporcie !!!!!!!!!!!!! Quote
maarit Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 MIELEC: Różne: 1.Oddam i 2.Zwierzęta www.mielczanin.pl LUBLIN: Różne: 1. Oddam i 2. Zwierzęta www.lubliniak.pl TARNÓW:działy j.w. Ogłoszenia Tarnów -dodaj ogłoszenia ZA DARMO nieruchomości, motoryzacja, praca, kupię, sprzedam - Start KOLBUSZOWA: Różne - Oddam, Zwierzęta Ogłoszenia Kolbuszowa - DARMOWY serwis ogłoszenowy - Start Teksty te same ale w różnych miasteczkach więc może akurat go ktoś zobaczy. c.d.n.;) - jak zdążę zrobić inne które obiecałam:roll: Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 przapraszam, zapomnialam wczoraj o liscie ogloszen.....dzis napewno ja tutaj wrzuce....obiecuje ! Quote
idusiek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 kurde, Sed to pies na zewnatrz, nie oszukujmy się, do pilnowania świetny, sierść z podszerskiem - z resztą już kilka lat jest w budzie.... Nie mamy żadnych kontaktów na psa do pilnowania???? :roll: Quote
Recommended Posts