Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
kurde, Sed to pies na zewnatrz, nie oszukujmy się, do pilnowania świetny, sierść z podszerskiem - z resztą już kilka lat jest w budzie....

Nie mamy żadnych kontaktów na psa do pilnowania???? :roll:

To prawda , że Sedzik w budzie dobrze się czuje. Gorzej było z pilnowaniem, bo był psem bardzo bojaźliwym :loveu: ale może to sie zmieniło...

Posted

Pamiętam, że jak w ubiegłym roku ogłaszałam Seda w internecie i w papierowym wydaniu Oferty, to Milady pisała, że on na stróża się nie nadaje. I nie pisałyśmy w ogłoszeniach, że jest stróżujący, żeby ludzi w błąd nie wprowadzać. Czy coś się zmieniło w tej kwestii?

Posted

idusiek napisał(a):
moge go sprobowac wrzucic do Metra....:cool1:
do kogo podawac nr telefonu ? Rozumiem, że chyba do nas bo my na miejscu prawie....

Spróbuj do Metra. Dużo ludzi to przegląda.
A kontakt może do Was, bo rzeczywiście jesteście na miejscu, gdyby ktos osobiście chciał naszego czarnulka poznać.

Posted

Hej, mój numer telefonu, podawany w ogłoszeniach jest nieaktualny, ale zgłasza się skrzynka pocztowa z aktualnym telefonem, mianowicie 501 22 66 76.

Posted

lika napisał(a):
Pamiętam, że jak w ubiegłym roku ogłaszałam Seda w internecie i w papierowym wydaniu Oferty, to Milady pisała, że on na stróża się nie nadaje. I nie pisałyśmy w ogłoszeniach, że jest stróżujący, żeby ludzi w błąd nie wprowadzać. Czy coś się zmieniło w tej kwestii?

To nie jest pies stróżujący i nie ma się co łudzić. Pewnie, że szczeknie przy płocie, ale jak ktos tupnie nogą to ucieknie z podkulonym ogonem. To jest pies wyłącznie do kochania, bez wartości dodanej :cool3:.

Posted

[quote name='Milady']Hej, mój numer telefonu, podawany w ogłoszeniach jest nieaktualny, ale zgłasza się skrzynka pocztowa z aktualnym telefonem, mianowicie 501 22 66 76.

To mogę ten numer wpisywać?
A mail dobry?????

Ok. w treści skoryguję co do stróżowania!

Posted

Oj, to nie my szczęście Sedowi możemy przynieść...tylko DOMEK!!:shake:

Trudno tak mieć stale nadzieję i...patrzeć na Seda ...samotnego, bez domu! Ale...przecież nie jest już w schronie!Pomogłyście odkryć innego Seda...:lol:
A my teraz nie rezygnujmy!!!
t_kasiu...rób nowe ogłoszenia...milion osób je zobaczy i ...nic!
A milion pierwsza to będzie ...TA !

Posted

agniecha82x napisał(a):
Zuzlikowa Ty allegrowa raczke szczesliwa masz :) wiec i Sedzikowi szczescie przyniesc musisz bez dwoch zdan! :)

...oj, żeby Cię tak Domek Seda usłyszał:modla:

No nic...odnowiłam ogłoszenie Seda na Gumtree-ma teraz w dwóch miastach!
...ups, zapomniałam, w których :shake: starość nie radość,a ...skleroza!:evil_lol:
To se zrobie jeszcze trzecie miasto! Niech mam co zapominać:evil_lol:, a Sedowi to się może opłacić!

Posted

Milady napisał(a):
To nie jest pies stróżujący i nie ma się co łudzić. Pewnie, że szczeknie przy płocie, ale jak ktos tupnie nogą to ucieknie z podkulonym ogonem. To jest pies wyłącznie do kochania, bez wartości dodanej :cool3:.

tak, ale czasami sam wyglad psa robi wrażenie , nie trzeba tupać ;)

Posted

no bernardynka moich tesciow wogole nie szczeka - tzn przez dwa lata jak jest u nich slyszalam moze dwa razy jej szczek......ale listonosz lub inni jak wchodza i ja widza lezaca pod drzwiami to nie wiedza czy isc dalej czy uciekac :loveu::loveu::loveu:

Posted

t_kasiek zaglądam do Seda. Powiedzcie mi proszę gdzie psiak ma ogłoszenia? W razie czego mogę mu porobić jakieś tylko powiedzcie czy ma jakiś gotowy tekst do ogłoszeń czy muszę napisać?

Posted

[quote name='Gisic87']t_kasiek zaglądam do Seda. Powiedzcie mi proszę gdzie psiak ma ogłoszenia? W razie czego mogę mu porobić jakieś tylko powiedzcie czy ma jakiś gotowy tekst do ogłoszeń czy muszę napisać?

Sed ma ogłoszenia na Gumtree, ma też allegro
Smutny_cichy_zapomniany_SED_ Zadziwił_wszystkich (527384461) - Aukcje internetowe Allegro
Chcesz to możesz kopiować!!!
Jeśli możesz zrobić ogłoszenia jeszcze gdzie indziej...to świetnie!
A nawet jak się dublują- to nic , więcej osób uwidzi!!!

Posted

[quote name='Gisic87']t_kasiek zaglądam do Seda. Powiedzcie mi proszę gdzie psiak ma ogłoszenia? W razie czego mogę mu porobić jakieś tylko powiedzcie czy ma jakiś gotowy tekst do ogłoszeń czy muszę napisać?

był gdzieś tutaj tekst na której stronie ktory ja dawalam do ogłoszeń.....

A jak nie to tutaj jest - jedno z moich ogłoszeń (liczba odsłon 37, ale domku brak) - SED - piękny i mądry - CZEKA WŁAŚNIE NA CIEBIE / Psy > Pozostałe - Warszawa

Robilam tez ogloszenie na alegratce, gielda ogłoszeń, rozgłos - net, pajęczynie.....jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze, ale jeszcze gdzies byly.