Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzia pochodziła właśnie swobodnie po podwórku ...
rozruszała się trochę dziewczyna ... podbiegała do mnie ... usiłowała podskakiwać .. a potem warowanie brzuchem do góry ...
... jak ją wołałam z daleka podnosiła się z wielkim westchnieniem i podchodziła do mnie :)
.. widać że trochę odżyła ...
młoda psina z niej jest ... 1,5 roku - tak "na oko" , żeby białe , zero kamienia ...

fajna z niej psina.. do ludzi żadnego "ale" raczej nie ma... obwąchała moją babcię i mamę ... merdała ogonem ...
/ i ma szczęscie że była miła .. bo reszta rodziny ma dość psich klimatów z mojej strony.. ale chyba pomału rozumie że nie da się mi przegadać ...:) / i że robimy to dzięki wsparciu wielu osób którzy nam kibicują i POMAGAJĄ NAM POMAGAĆ ....

odważyłam się zapoznać ją z moim Barrym /ten z avatarka/ ... bo wiem że jak mu każę odejść , to odejdzie ... nie była zadowolona że ją ktoś chce obwąchiwać i zaczepiać do zabawy ... ale co się jej dziwić, miała takich kawalerów niedawno na pęczki i nie dała rady się od nich odpędzić ... więc ma na razie dość kontaktów z innymi samcami ....
ciekawe jak bedzie z innymi sukami ...

Posted

anita_happy napisał(a):
anhata dzieki za zajrzenie - podnies od czasu do czasu ..bo tak w pare osób raźnienj

Z czwartku na piątek jadę za granicę. Stamtąd jak tylko będę mogła będę zaglkadać na dogo i oczywiście ten wątek.

Naprawdę, wierzę, że wet podejmie się operacji i nie będzie zagrożenia dla życia suni.

Posted

[quote name='agata51']Cudna jest! Jak wyjaśni się sprawa z Pusią

http://www.dogomania.pl/threads/180466-WYRZUCONA-Z-AUTA-bezdomna-1-5-mies.-łapania-Puśka-bardzo-sie-stara-i-robi-postępy/page69

to od sierpnia deklaruję 60zł/mies. 10 ode mnie, 50 od mojej mamy - tak ją wyedukowałam! Tak czy owak zapisuję - zauroczyła mnie.

dzięki wielkie .... z nieba nam spadasz

trzymam kciuki za Pusię ...
każy psiak powinien mieć swój kochający domek ...:)

Posted

sunia po sterylizacji aborcyjnej

Andziula po operachji - była MEGA cięzka. wet jak wyszedł to juz zrezygnował z dalszej pracy. Barki mu odmówiły posłuszeństwa. Macica z zawartościa ponad 5 kg!!!a to była połowa ciązy!!!jak by donosiła do końca to by nie urodziła tych szczyli...padła by przy porodzie!!!a szczyle w niej!Jednym słowem MASAKRA...wiedziała, ze jej cieżko i dobrze trafiła!!!!przed operacją wazyła 28.5kg / po 22.3 kg!!!!

Posted

najgorsze są 24h...ozłocić DT, ze wziął suczydło na garnek...po steryli!!
lekko nie było z andzią

wet sie narobił po pachy
1. ma takie miesnie w zadzie, ze jaśka ciężko było dac!
2. ma tak mocne naczynia i jest tak dobrze ukrwiona, ze ciezko im sie cieło
3. widok pełnej macicy weeta zaskoczył - ze taka ogromna!

Posted

info z domu tymczasowego: "Sunia się obudziła. Jest przytomna, ale słabiutka. Z pomocą przyszła do domu. Po drodze zrobiła siusiu. Łapy jej się plątały niemiłosiernie, ale dała radę. W domu padła na środku przedpokoju i tak spała ok. 2 godziny. Potem przetarabaniliśmy ją do pokoju Małej. Położyliśmy na posłaniu, ale potem, jak do niej... poszłam, to leżała pod biurkiem. Dzisiaj nie dostanie nic jeść. Dopiero jutro dam jej ryż z mięsem. No może jakąś puszeczkę, ale na raty.

Jak moje psy zajrzały do samochodu, to się marszczyła na nie. Na nas reaguje dobrze. Macha ogonem, kiedy do niej mówimy. Na razie będzie wychodziła na smyczy i za bardzo psów nie będę bratała."