kama210 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 dzisiaj Andzia była u weta na zdjęciu szwów : relacja DT z wizyty u weterynarza z Andzią : "W ogóle Andzia była bardzo grzeczna. I w samochodzie, i u lekarza. Wywaliła się na plecy i dała obejrzeć brzuch. Lekarz powiedział, ze bardzo ładnie zrośnięte, nic sie nie paprze. Czyli moje maltretowanie musi mi Andzia wybaczyć. W poczekalni napadł na Andzie taki pudelek, który przyszedł ze starszą panią, a Andzia go olała, hehe. Jeszcze Andzia w kąpieli. Też grzeczna, tylko trochę przestraszona. : wydatki na Andzię : dzisiejsza wizyta wet - zdjęcie szwów i odrobaczenie - TYLKO 10 zł ... super weta ma dom tymczasowy .. nie zdziera z bezdomniaków ... przelałam też 40 zł na kolejną wizytę - szczepienie wścieklizna + odpchlenie ... Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Czyli potwierda sie , ze Andzia to chodzaca dobrodusznosc.....:) Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
Lolalola Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 sliczna pysia Andziulka witaj:)nic sie nie martw ciocia Cie bedzie wspierac finasowo,nie damy Ci zginac;) Quote
pikola Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja tez wysle grosika w przyszlym tyg.jak obiecalam.Eh,gdyby tego nieszczescia nie bylo tak duzo..Trzymaj sie Andziulka:lol: Quote
kama210 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 u Andzi ucichło ... Andzia się coraz lepiej adoptuje w domu tymczasowym ... jest wesoła, koty niekiedy pogoni ale nie ma złych zamiarów ... uwielbia dzieci .... ale wychodząc n dwór następuje zmiana o 10000000000000 % .... Andzia zachowuje się jakby miała zaraz stac jej się wielka krzywda ... wyjście poza próg domu to dla niej jeszcze traumatyczne przeżycie ... smutnieje, nieruchomieje .... Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Sunia super.....mam nadzieje, ze minie Jej ten lek przed swiatem.... Jest tak sliczna, ze powinna szybko znalezc domek.... Quote
pikola Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Boziu,co ona musiala przezyc..Andziula teraz juz bedzie tylko lepiej.. Quote
kama210 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='azalia']Poproszę o nr.konta na PW dla Andzi.[/QUOTE] już podaję nr konta ... dziękuję za wsparcie lada moment a miesiąc minie ... musi się Andzia postarać i zacząć bardziej uśmiechać bo trzeba jej ładne fotki porobić i pomału zacząć ogłaszać ... Quote
anhata Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Teraz ciężki okres. Ludzie wracają z urlopów. Nie ma czym się jednak przejmować i trzeba mocno wierzyć :) Quote
pikola Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wieczorowa pora tez zagladam do Andziulki.Co u niej? Quote
kama210 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Andzia robi postępy ... w dpmu jest super .. gorzej jak wychodzi na dwór .. właśnie dostałam @ od DT ... mieli zawrót głowy z zalaniem podwórka i piwnicy po ostatnich ulewach w Warszwie cytuję: We wtorek jedziemy na szczepienie (będzie paragon). Zachowanie coraz lepsze, tzn. coraz mniej stresu. Jest u mnie moja mama, ma być jutro ładnie, więc pocykam fotki. Teraz sprzątaliśmy resztę po tym zalaniu i nie zebrałam się, żeby odpisać. Tak w skrócie. Andzia nie śpi już pod łóżeczkiem, ale na łóżku . Nie z nami, tylko na takim dl psiaków w kuchni... Lubi się z takim szczeniakiem i się pięknie z nim bawi. Ma bardzo dobry apetyt. Kiedy rano niesiemy jej jeść to bryka po całym domu. Wystawia brzuch do głaskania. Nawet tak śmiesznie śpi z łapami do góry i brzuchem na wierzchu. Cały czas jest niepewna. Nie wychodzi sama do ogródka, tylko z nami. Cały czas ma przypiętą smycz, choć chodzi luzem. Uczę ją dawać łapę i siadać. Z łapą gorzej, ale z siadaniem całkiem ok. Quote
Aimez_moi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Andzia......nabieraj odwagi Kochaniutka.....:) Quote
azalia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Co ta sunieczka musiała przeżyć,że tak się boi życia poza domem.Mam nadzieję,że ta trauma minie. Quote
Aimez_moi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej i nabierze odwagi.....:) Quote
kama210 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 fotki suni z wczoraj ... relacja z domu tymczasowego: "ogólnie Andzia wygląda jak by odpoczywała. Nie pcha się do psów. Najlepiej w domu,żeby nie wychodzić. Na pewno bardzo lubi dzieci. te fotki, co zrobiłam, to latała z moją córką. Do samochodu wlazła sama. Bardzo ładnie jeździ:) Nie jest w ogóle agresywna. Mała tuli sie do niej, a ona przyjmuje to z radością." Quote
kama210 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 doszła wpłata dla Andzi od Lolalola - 25 zł ... dzięki wielkie :):loveu: Quote
Recommended Posts