Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
AniaB jesli mozesz to przefaksuj taki list np na wzor listu Patii z opisem i prosba pod nr tel./fax (0-42) 637-62-62,
637-66-00, 657-00-31
to jest klub dobermanow ze zwiazku kynologicznego...

karusiap - przefaksuje we wtorek, jesli nie jest za późno
jutro niestety nie będzie mnie w biurze...

Posted

kiwi napisał(a):
Ania, noc o ty bannerek przeciez po to zrobilam zeby jak najwiecej osób go używało :)

kiwi, ja wyczytałam w regulaminie dogo, że zdjecia, podpisy, banerki wolno kopiować tylko za zgodą autora

dlatego wole zapytać autora o pozwolenie:lol:

Posted

haha, ja tez swoj podmieniłam ;)

Patia ja powinnam sie udac do psychiatryka jestem załamana, przytłoczona od miesiecy niewyspana i mam dość a gdzie sie rusze tam coraz gorzej...
Przyslij kompot bede walić w żyłe to mi moze troche ulży ;)

Posted

daga_27 napisał(a):
widzicie jak ładnie sie cegielki sprzedaja?? 48 sztuk juz jest sprzedanych!:multi: :multi: wiedzialam, ze to dobry pomysł bedzie:eviltong:

noo:)a jak dobrze by bylo gdyby wszytskie poszly....

Posted

ja powiem tak. moj wet jak uslyszal cene zabiegu i rekonwalescencji popukal sie w glowe.

jednak o niczym wiecej nie rozmawialismy, bo mielismy Shillunie na glowie. Jutro sprobuje podpytac o cos wiecej.

Posted

przeczytalam dokladnie wszystko , co tu piszecie o kosztach i szczerze mówiąc kwota jest przerażająca :crazyeye:

"dziwne ze w tej klinice w cene pobytu nie jest wliczone nawet wyzywienie, pierwszy raz sie z taka cena obejmujaca tylko pobyt spotykam"-tak pisze Kiwi i ma rację , bo to bardzo dziwne ....
nie wierzę , żeby tylko tam potrafili zoperować Berosa , może warto by jeszcze poszukać innych wetów ?skąd pewność , że akurat tam się wszystko uda ?bo mówią , że robili takie operacje ?robili , czy tylko mówią ?
nie chcę się wtrącać , ale rzeczywiście gdyby ktoś z wetów zrobil to taniej , moglibyście pomóc jeszcze innym biedakom , cierpiącym wcale nie mniej niż Beros .
Pod koniec miesiąca postaram się jeszcze wplacić trochę kaski dla Beroska i caly czas trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia !!!

Posted

wybrałysmy na konsultację tą klinike ,bo tylko ona w Krakowie i okolicach ma w ofercie szpital dla psów , tu nie chodzi o to , czy inny wet może lub nie moze tego zoperować , tu chodzi o to żeby pies nie został na ulicy po zabiegu , do schroniska wrócić nie może a jak na razie nikt nie aoferował domu tymczasowego
nie chodzi więc o szukanie lekarza , który to umie zoperować , tylko o szukanie miejsca , które nie tylko zoperuje ale zajmie się psem po operacji

Posted

Patia napisał(a):
wybrałysmy na konsultację tą klinike ,bo tylko ona w Krakowie i okolicach ma w ofercie szpital dla psów , tu nie chodzi o to , czy inny wet może lub nie moze tego zoperować , tu chodzi o to żeby pies nie został na ulicy po zabiegu , do schroniska wrócić nie może a jak na razie nikt nie aoferował domu tymczasowego
nie chodzi więc o szukanie lekarza , który to umie zoperować , tylko o szukanie miejsca , które nie tylko zoperuje ale zajmie się psem po operacji

doskonale powiedziane...wlasnie o to sie rozchodzi, ze wet moze i by si znalazl ale ...nie ma mowy by Beros poszedl gdzies od razu po zabiegu,bedzie to 5 zabieg i musi byc po prostu pod opieka specjalistycza...a czy w Warszawie maja szpitalik i czy przetrzymuja psiaki ok 2 tyg?wie ktos cos?

Posted

na sggw maja szpital, przetrzymuja nawet znacznie dluzej. ceny tez nie sa najnizsze ale moze byc taniej, trzeba zadzwonic, porozmawiac z doktorem i zapytac dokladnie.
w kazdym razie 14 kg intensinala ja moge kupic za 213 zl to juz jest 20 zl taniej ;)

Posted

Może porozmawiajcie z Doddy, może ona doradzi z jakim specjalistą rozmawiać. jakie zdjęcia, dokumenty mu pokazać, napewno chciałby też zobaczyć psa. Trzeba jej zapytać czy po operacji mogłaby do niego zaglądać, napewno jest bardzo zajęta. Nie wiem jak tam z opieka pooperacyjną, tzn: napewno się zajmują psem leczniczo, nie wiem jak z wychodzeniem, kontaktem z człowiekiem. Doddy może coś doradzi. ..

Posted

kiwi napisał(a):
na sggw maja szpital, przetrzymuja nawet znacznie dluzej. ceny tez nie sa najnizsze ale moze byc taniej, trzeba zadzwonic, porozmawiac z doktorem i zapytac dokladnie.
w kazdym razie 14 kg intensinala ja moge kupic za 213 zl to juz jest 20 zl taniej ;)

kiwi a czy wiesz moze z kim konkretnie rozmawiac ?
ja tam moge zadzwonic tylko boje sie ze na "recepcji" nic sie nie dowiem i nie wiem czy prosic konkretnego lekarza?

Posted

aisaK napisał(a):
Może porozmawiajcie z Doddy, może ona doradzi z jakim specjalistą rozmawiać. jakie zdjęcia, dokumenty mu pokazać, napewno chciałby też zobaczyć psa. Trzeba jej zapytać czy po operacji mogłaby do niego zaglądać, napewno jest bardzo zajęta. Nie wiem jak tam z opieka pooperacyjną, tzn: napewno się zajmują psem leczniczo, nie wiem jak z wychodzeniem, kontaktem z człowiekiem. Doddy może coś doradzi. ..

czy doddy bedzie wiedziala z kim z warszawy najlepiej rozmawiac?

Posted

w linku ktory podalam jest telefon, napisane ze dr galanty, moge tam zadzwonic jak wroce do domu z zajec - ok 20 nie wiem czy jeszcze beda
ale bede probowac