Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 .Ania. napisał(a):Jeśli chodzi o karme to może to jest intestinal na jelita i dla rekonwalescentów. to jest dokładnie ta karma Perfi napisał(a):ok to kto sie tego podejmie? ja nie mam drukarki odkad kupilam super toner na allegro :roll: drukarke kolorową ma sugarr, moana, paulus, może Foksia w pracy bedzie miała możliwośc, jak ich nie zawalimy liczbą to napewno pomogą cioteczki jesteście boskie :loveu: ja dopiero w czwartek wygospodaruje czasu więcej żeby zrobić cos konstruktywnego :cool1: Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ja dam rade wydrukowac te zdjecia i od razu moge je wysylac do licytujacych. Quote
AniaB Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jesli trzeba wysyłać cos faksem to ja sie moge podjać.. mam faks w pracy - moge faksować i faksować:evil_lol: Quote
AniaB Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 patia, czy banerek mozna odkopiować od ciebie? Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 AniaB napisał(a):patia, czy banerek mozna odkopiować od ciebie? banerek robiła kiwi, są dwie wersje bo jeszcze jest wersja Anashara :cool3: Quote
AniaB Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ojej, w takim razie kiwi, czy moge? PS jesli to jest wersja anashara - to anashar - czy moge? Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 AniaB napisał(a):ojej, w takim razie kiwi, czy moge? PS jesli to jest wersja anashara - to anashar - czy moge? wersja kiwi jest popularniejsza, więc ja dla biorę Anashara coby było różnorodnie :lol: i biore bez pytania :diabloti: Quote
kiwi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 proponuje mimo wszystko zeby to było zdjecie na papierze fotograficznym, tylko jakies lepszej jakosci, w media markt mozna nawet zrobic odbitke za 35 groszy chyba, a jakosc jest taka jak tych po 1,50 ;) ja mma w domu drukarke do zdjec olympusa, drukuje 10X15 ale koszt wydrukowania jednego zdjecia to ok 1,50 wiec zupelnie sie nie oplaca. wydaje mi sie ze nadal najtanije wychodzi prawdziwe zdjecie, chyba ze decydujemy sie na zwykłym papierze ale to troche kaszaniaste ... Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ale faktycznie możeby banner w wersji mówiącej o potrzebie finansowej :oops: Quote
aisaK Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alez wy działacie!!! jesteście wspaniałe!!! Naperwno się uda, mając taki skład pracujących...sztab na 102!!! Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kiwi napisał(a):proponuje mimo wszystko zeby to było zdjecie na papierze fotograficznym, tylko jakies lepszej jakosci, w media markt mozna nawet zrobic odbitke za 35 groszy chyba, a jakosc jest taka jak tych po 1,50 ;) ja mma w domu drukarke do zdjec olympusa, drukuje 10X15 ale koszt wydrukowania jednego zdjecia to ok 1,50 wiec zupelnie sie nie oplaca. wydaje mi sie ze nadal najtanije wychodzi prawdziwe zdjecie, chyba ze decydujemy sie na zwykłym papierze ale to troche kaszaniaste ...no zdjecia beda porzadnie wydrukowane, na fotograficznym papierze. nie wyobrazam sobie, ze mozna by ludziom wyslac jakies badziewie. ja moge to zrobic. mam tez na bierzaco znaczki, wiec moge od razu rozsylac do licytujacych. to jest moja propozycja. Wy zdecydujcie. Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 daga_27 napisał(a):no zdjecia beda porzadnie wydrukowane, na fotograficznym papierze. nie wyobrazam sobie, ze mozna by ludziom wyslac jakies badziewie. ja moge to zrobic. mam tez na bierzaco znaczki, wiec moge od razu rozsylac do licytujacych. to jest moja propozycja. Wy zdecydujcie. daga no przecież to cudnie i jasne, że skorzystamy z pomocy, tylko Perfi musi sobie poradzić z wyedytowaniem aukcji, żeby móc zamieścic takie info i odpowiednie dane etc. Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Właśnie znalazłam ukrytą przez mojego TZ niespodzianke w moim pokoju 20 euro z adnotacją "Na Psiaka, który cierpi!". :loveu: Oczywiście pieniążki pójdą na Berosa. Quote
Perfi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no wlasnie nie wiem co sie dzieje ale jak proboje wyedytowac aukcje to pojawia sie puste okienko :angryy: Quote
dzodzo Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no przy takim tempie to musi sie udac!!!!w kwestii pozytywnej motywacji-jak zbieralismy pieniądze na operację Nicholasa-dobka z powaznym zlamaniem łapy to uzbieralismy prawie 2 tys bardzo szybko i bez naglasniania tego ...więc teraz musi byc tylko lepiej.Ja dysponuję skanerem jakby co, tylko drukarka czarno biała niestety Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 dzodzo napisał(a):no przy takim tempie to musi sie udac!!!!w kwestii pozytywnej motywacji-jak zbieralismy pieniądze na operację Nicholasa-dobka z powaznym zlamaniem łapy to uzbieralismy prawie 2 tys bardzo szybko i bez naglasniania tego ...więc teraz musi byc tylko lepiej.Ja dysponuję skanerem jakby co, tylko drukarka czarno biała niestety Może ktoś będzie preferował czarno-białe zdjęcia :cool3: Quote
karusiap Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jagienka dziekujemy Twojemu Tz:loveu: daga a Tobie za pomoc w wysylaniu zdjec i druku:) czy ktos sie orientuje ile mamy pieniazkow aktualnie?? Quote
karusiap Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 AniaB jesli mozesz to przefaksuj taki list np na wzor listu Patii z opisem i prosba pod nr tel./fax (0-42) 637-62-62, 637-66-00, 657-00-31 to jest klub dobermanow ze zwiazku kynologicznego... Quote
Jagienka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 karusiap napisał(a):Jagienka dziekujemy Twojemu Tz:loveu: daga a Tobie za pomoc w wysylaniu zdjec i druku:) czy ktos sie orientuje ile mamy pieniazkow aktualnie?? No właśnie patrzyłam na wątku AFN i w skarpecie Berosa jest 275 zł w nadzieji dobermana jest 130, ale nie wiem czy coś z tego jest na Berosa. Plus te 20 euro to będzie jakieś 70 zł a z tych cegiełek to na jakie konto to wpływa?? Quote
Perfi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 na afn nie mam swojego konta w profilu allegro Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 tutaj macie rozliczenie dobermanow ;-) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37719 z allegro chyba beda szly na afn, tak mysle. Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a watek ogolny afn "klamie" na dobermany patrzcie na powyzszy link. Na afn dziewczyny nie przeksiegowaly pieniedzy o co prosilam :-( Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a to moze jeszcze wyjasnie skad sie wzielo 405 zl. 275 zl wplynelo od darczyncow, 30 zł przerzucilam z ogolnego (wplata Ulli, ktora zostala zle przez Green lub Age zaksiegowana) i 100 zł odjelam Shilli i wrzucilam dla Berosa ;-) Quote
Recommended Posts