Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gadałam z kierownikiem. Oczekują Nas między 15 a 16. Weterynarz przygotuje historie choroby. Zapytałam czy jak przeprowadzimy operacje i Beros będzie w klinice aż to zagojenia się rany to czy może wrócić do schronu i czekać na dom.... MOŻE!!!!!! To już teraz zgłupiałam. I chyba operacja będzie uzalezniona od jej ceny. A opłata za dzień 40 zł, to pewnie bez leków, opatrunków, opieki itd :shake:

Posted

Jaga super jestes:loveu:no to teraz dziewczyny zbieramy zbieramy pieniazki...jesli nie walnal nam nie wiadomo jakiej ceny to ....nie chce zapeszac...no i z ta klinika tez sie dopytamy.po prostu wszytsko sie okaze....Jaga a my jak sie umawiamy?

Posted

Dziewczyny , nie zapomnijcie do mnie zadzwonić , ja też oferuję pomoc finansową , najważniejsze , zebyśmy wiedzieli na czym stoimy , trzymam kciuki z całych sił!

Posted

Patia napisał(a):
Dziewczyny , nie zapomnijcie do mnie zadzwonić , ja też oferuję pomoc finansową , najważniejsze , zebyśmy wiedzieli na czym stoimy , trzymam kciuki z całych sił!

Na pewno nie zapomnimy:)

Posted

Powiemy, że oprócz Nas jest cała wataha dogomaniaków jest z Nami myślami...;) Mam nadzieje, że lekarz będzie konkretny i szczery, że będzie się dało z Nim pogadać, bo różni są ludzie :cool1:

Posted

kiwi napisał(a):
a wiecie ze pani maja ingarde ma hodowle gonczych polskich? :)
jak kiedys pzrrstane zbierac psy ze schronisk to kupie od niej gonczego ;)
bedziesz miala sie z kim Kiwi gonic:evil_lol: :eviltong:

Posted

kiwi napisał(a):
a wiecie ze pani maja ingarde ma hodowle gonczych polskich? :)
jak kiedys pzrrstane zbierac psy ze schronisk to kupie od niej gonczego ;)

kiwi przeciez Ty nie przestaniesz zbierac psow ze schronisk:evil_lol: