Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
no to jak?czy ktos da rade zrobic taka aukcje z cegielkami jak nam podsuwa daga??
widze, za zero odzewu. ja nie mam konta na allegro, wiec ja tego nie zrobie. o aukcje Shilli molestowalam ;-) Ciocie Age.

Posted

na aukcji Shilli uzbieralo sie duzo pieniazkow z tego co widzialam...nam tez by sie przydalo...
kurcze troszke jestesmy w kropce bo jak daga slusznie zauwazyla schronisko nie bedzie po operacji dobrym miejscem na powrot...tzn chodzi o to ze wlasnie warunki nie do konca sprzyjaja rekonwalescencji

Posted

również nie mam konta na allegro :oops:
Do schronu wrócic nie może, a my nie możemy zostać z psem bez możliwości umieszczenia go po operacji w bezpiecznym miejscu, wydobrzeje w klinice i co dalej?? Poza tym na operacje Nas nie stać :shake: To nie jest byle jaka operacja, to jest złożona operacja ja nawet nie chce myśleć o sumie jaką Nam krzykną, a nie sądze, żeby w tej klinice ktoś sie oglądał na bezdomność Berosa :-(
Zobaczymy... wszystko się jutro wyjasni... i mam nadzieje, że konsutacje nie podrożały bardziej niż o 100% ;)

Posted

Perfi napisał(a):
jak ktos mi pomoze to ze swojego konta wystawie... potrzebuje tekst

ja proponuje wiersz,ktory jest np na allegro Berosa,zdjecie slicznej mordki+pupki, no i ze zbieramy na leczenie bo Beros jest bez pomocy ludzi skazany na najgorsze...:(

Posted

Patia bedziemy sie kontaktowac jak cos:)
kiwi super:loveu:dziekuje...a teraz potrzebuje od kogos bardzo łopatologicznych wskazowek jak mam dac sobie banerek w podpis:oops:moze byc na gadu :)

Posted

Życzę powodzenia z jutrzejszą wizytą, i napiszcie jak tylko się czegoś dowiecie!

ps. Kiwi pamiętaj, aby jutro zaglądnąć na wątek Pomponika :)
ps2. No to ja też sobie pozwoliłem zrobić bannerek (I tak nie mogę spać, choć, rano trza wstać )