Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga otoz my wlasnie mamy dokladnie ten sam problem..co dalej z Berosikiem...dlatego szukamy domku, na allegro, czekamy czy uda sie reportaz..potrzebujemy dobrego czlwowieka , ktory posiweci Berosowi czas na pojscie do lekzrza na wyproznienie...bo z tym moze psiak zyc normalnie tylko potrzebuje wiecej uwagi i czasu

Posted

Dzwonili z Myślenic.
Konsultacje będą 13 , w sobotę od godz.17.oo.
ewentualny zabieg może sie odbyć już w niedzielę.
Jutro mam zadzwonić czy Beros przyjedzie i o której.
Poprosiłam , żeby podano mi cenę konsultacji , pani nie wiedziała, powiedzą mi jutro.

Posted

no to pieknie..i co teraz???na konsultacje moze jechac ale zabieg?nie mamy co z nim potem zrobic..wlasnie tego sie obawialam ze przez brak miejsca gdzie moglby trafic po zabiegu stracimy szanse:(:(:(:(:(

Posted

moja propozycja jest taka:
bierzemy w sobote Berosa na konsultacje...nawet jesli zabieg bedzie mozliwy,nie mozemy go zrobic w te niedziele chyba ze stanie sie cud i znajdzie dom..ale bedziemy wiedziec na czym stoimy..wtedy intensywnie szukamy domu i gdy sie znajdzie mozna na operacje jechac nawet do dr do Wroclawia..ja tak mysle..ale konsultacja sie przyda skoro dr mial takie przypadki...
Patia ma jutro dac odpowiedz do kliniki wiec czy ktos sie zaangazuje w sobotnia akcje??ja oferuje samochod i transport ale sama sobie nie poradze,trzeba wziac Berosa ze schronu a wiec zalatwic to z Panem kierownikiem-mnie tam nie znaja..no i wogole ...czy ktos sie podejmie??

Posted

karusiap napisał(a):
Patia ma jutro dac odpowiedz do kliniki wiec czy ktos sie zaangazuje w sobotnia akcje??ja oferuje samochod i transport ale sama sobie nie poradze,trzeba wziac Berosa ze schronu a wiec zalatwic to z Panem kierownikiem-mnie tam nie znaja..no i wogole ...czy ktos sie podejmie??

Pan kierownik się zgodził, jak najbardziej. Przygotuje historie choroby. I rozsądnie zapytał, czy pan doktor nie będzie jechał przez Kraków i czy niemógłby zahaczyć o schronisko. Miałby ambulatorium do swojej dyspozycji. Jeżeli taka wersja nie ma możliwości zaistnienia to tak jak napisałam. Czeka na kontakt przed sobotą o konkrety. Ja mogę z karusiap jechać.

Posted

no to super wiesci.

a ja mysle tak....zrobic ten zabieg, po zabiegu Berosa umiescic w hotelu, zeby sie wykurowal. Jesli zabieg sie uda wielokrotnie zwieksza sie jego szanse, ze znajdzie dom.
co o tym myslicie?

Posted

Bezposrednio po zabiegu piesek może pozostac w klinice , pobyt tam kosztuje 40 zł za dobę.
Ja nie mam bezposredniego kontaktu z lekarzem a tylko z kliniką w której będzie konsultował , nie mam więc mozliwości zapytania go , czy nie może podjechać do schroniska.
Co mam powiedzieć na temat godziny przyjazdu , czy w sobotę będzie mozliwość zabrania Berosa ze schroniska po godzinach otwarcia?
Dajcie mi znać , bo nie wiem , co mam powiedziec , gdy będę tam dzwonić.

Posted

hotel chyba bylby tanszy, co?:oops: z tego co widze, to na Berosa nikt nie wplacil pieniedzy jeszcze.:shake:

Dowidzcie sie prosze ile ten zabieg i konsultacja ma kosztowac.

Posted

Ale może być tak , że Berosik nie będzie się nadawał do hotelu po zabiegu.
Konsultację trzeba przeprowadzić , mamy wielką szansę , bo lekarz przyjeżdża z daleka , nie możemy jej zmarnować. Zobaczymy dziś ile powiedzą za konsultację , musimy coś wyskrobać.

Posted

[quote=daga_27;z tego co widze, to na Berosa nikt nie wplacil pieniedzy jeszcze.:shake:

Ja wplacilam 30zl , na nadzieję dobermana z dopiskiem dla Berosa .

toska (nadzieja dobermana, szczeniaki ostrow)

Posted

Patia kurcze wlasnie nie pomyslalysmy o tym czy mozna Berosa wziac po godzinach..a do ktorej jest schron??bo mozemy go wziac przed 16 zeby sobie na spokojnie dojechac na jakos 17...jeszcze zanim znajdziemy klinike..wogole wlasnie masz moze ades Patia?
co do kasy to na konsultacje wyskrobiemy z Jaga..potm moze byc ciezej dlatego wplaty konieczne...
daga c do hotelu to zaraz po zabiegu musi moim zdaniem zostac w lecznicy na wykurowanie za te 40 zl...potem niby mozna hotelik ale widac jak przedstawiaja sie finanse a jesli nikt sie szybko nie znajdzie??a jesli nie daj Boze choroba sie odnowi....do takich dzialan najlepiej miec juz nagrany jakis tymczas chocby...
dziewczyny mamy do soboty czas by zdecydowac sie na ewentualny zabieg lub nie...myslmy...

Posted

Toska napisał(a):
[quote=daga_27;z tego co widze, to na Berosa nikt nie wplacil pieniedzy jeszcze.:shake:

Ja wplacilam 30zl , na nadzieję dobermana z dopiskiem dla Berosa .

toska (nadzieja dobermana, szczeniaki ostrow)

dokaldnie,wlasnie mialam pisac bo pamietam ze Toska pisala ze wplacala...czyzby mogly ie dojsc??30 zl to dla Beroska duzo