daga_27 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wyslalam fotki do mojego weta, ktory jest chirurgiem. zobaczymy co on powie. Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mogę dać w większej rozdzielczości, bo tu słabo widać. A doktor chyba wolałby się lepiej przyjrzeć ;) Quote
daga_27 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anashar napisał(a):Mogę dać w większej rozdzielczości, bo tu słabo widać. A doktor chyba wolałby się lepiej przyjrzeć ;)juz wyslalam, ale mozesz mi jeszcze te fotki przeslac. dosle doktorowi. [email protected] Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Daga - sympatyczny adres :) Zdjecia poszly ;) Quote
karusiap Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anashar ja tak po cichutku z ta aukjasie przypomniec chcialam.... Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 lekarz to chyba woli pomacac, poogladac z bliska.... Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Karusia - a mogłabyś mi wyslać ten opis na maila? Bardzo proszę, ja dzisiaj tylko przelotem jestem na dogo :oops: Ale jak tylko prześlesz to wstawię Kiwi - napewno wolałby to pooglądać z bliska ale narazie nie można tego załatwić :( Quote
karusiap Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anashar mail poszedl..poki jeszcze nie ma aukcji moze ktos ma jeszcze jakies sugestie ,propozycje co dopisac????no i jakie namiary? Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No właśnie, dobrze że przeczytałem. Bez namiarów to chyba ciężko będzie wystawić aukcje :( narazie dam swojego maila, ale jak ktoś coś napisze, to przydałoby się przekierować do kogoś kto jest najbardziej obeznany w sprawie Berosa... Quote
karusiap Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no wlasnie namiary dopiszeny,,jakas komorka by sie przydala..ja moge dac ale chyba lepiej ktos bardziej wlasnie obeznany..wazne by byl kontakt..aha no i napisalam Ci Anashar ze jesli nie masz dzis czasu to zrob spokojnie jutro:) Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wazne zeby byl mail i nr stacjonarny, wiele osob nie chce dzwonic na komorki... a no i przeszkolona rodzina w temacie , moi domownicy znaja wiekszosc spraw, nawet jak ktos pyta czy duzy ten piesek to mowia ze ten duzy ale ze sa tez mniejsze dow yboru ;) dopiero jak czegos nie wiedza a stwierdza ze nie dzwoni burak to zapisuja nr i ja oddzwaniam potem Quote
karusiap Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 kiwi dzieki za rady:) to jak czyj nr podajemy? Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 W sumie juz jest jutro, ale odkad przyslalas maila caly czas wystawialem aukcje :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=156390040 Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Anashar:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
daga_27 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Anashar napisał(a):Daga - sympatyczny adres :) Zdjecia poszly ;)Sympatyczny ;-) Quote
daga_27 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja mysle, ze w aukcji mozna dopisac konto afn. moze ktos by wplacil jakies zaskorniaki na biedaka? Anshar, dzieki za fotki! Quote
Patia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Rozmawiałam przed chwilą z panią Magdą Hejdą , jak tylko będzie miała kamerę odwiedzi Berosa!:multi: Nie powiedziała dokładnie kiedy ale wszystko jej opowiedziałam i prosiłam o pomoc . Berosiku mam nadzieję , że nadzchodzą dla Ciebie lepsze dni. Quote
aisaK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 HURA!!! Może się uda, może coś ruszy, może Berosik bedzie miał szanse!! Quote
daga_27 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 moj wet powiedzial, ze moze operacje zostaly zle przeprowadzona, albo choroba zostala zle zdiagnozowana i moze to byc przepuklina odbytu. wolalby pomacac ;-) Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Patia cudownie!!!!dziekujemy:) daga slowa Twojego weta tez daja nadzieje... uda Ci sie Berosiku!!!! Quote
Jagienka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Anashar napisał(a):W sumie juz jest jutro, ale odkad przyslalas maila caly czas wystawialem aukcje :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=156390040 Maciek, ale nie napisałeś, że pies jest w Krakowie, a lokalizacja właściciela konta to Gdańsk. Quote
Anashar Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jejku, ale porobiłem :oops: Zmieniałem inną aukcje, żeby szybko wystawic i zapomniałem miasta zmienić. Już zmieniłem ;) Quote
daga_27 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 i jak tam? Idzie ktos z tym psem na badania? Quote
karusiap Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 daga nie wiemy do kogo isc...chcemy kogos doswiadczonego by szansy nie zmarnowac...ale fakt czekamy i czekamy...a wiec jakie krakowskie propozycje?? co myslicie o pojsciu z nim do dr Bakowskiego,jest dobrym chirurgiem Quote
Recommended Posts