Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karusia - a mogłabyś mi wyslać ten opis na maila? Bardzo proszę, ja dzisiaj tylko przelotem jestem na dogo :oops: Ale jak tylko prześlesz to wstawię

Kiwi - napewno wolałby to pooglądać z bliska ale narazie nie można tego załatwić :(

Posted

No właśnie, dobrze że przeczytałem. Bez namiarów to chyba ciężko będzie wystawić aukcje :( narazie dam swojego maila, ale jak ktoś coś napisze, to przydałoby się przekierować do kogoś kto jest najbardziej obeznany w sprawie Berosa...

Posted

no wlasnie namiary dopiszeny,,jakas komorka by sie przydala..ja moge dac ale chyba lepiej ktos bardziej wlasnie obeznany..wazne by byl kontakt..aha no i napisalam Ci Anashar ze jesli nie masz dzis czasu to zrob spokojnie jutro:)

Posted

wazne zeby byl mail i nr stacjonarny, wiele osob nie chce dzwonic na komorki...
a no i przeszkolona rodzina w temacie , moi domownicy znaja wiekszosc spraw, nawet jak ktos pyta czy duzy ten piesek to mowia ze ten duzy ale ze sa tez mniejsze dow yboru ;)
dopiero jak czegos nie wiedza a stwierdza ze nie dzwoni burak to zapisuja nr i ja oddzwaniam potem

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z panią Magdą Hejdą , jak tylko będzie miała kamerę odwiedzi Berosa!:multi:
Nie powiedziała dokładnie kiedy ale wszystko jej opowiedziałam i prosiłam o pomoc . Berosiku mam nadzieję , że nadzchodzą dla Ciebie lepsze dni.

Posted

daga nie wiemy do kogo isc...chcemy kogos doswiadczonego by szansy nie zmarnowac...ale fakt czekamy i czekamy...a wiec jakie krakowskie propozycje??
co myslicie o pojsciu z nim do dr Bakowskiego,jest dobrym chirurgiem