Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziewczyny potrzebna pomoc!! Wspaniała osoba, która jest bdt i pomaga jak może zwierzakom potrzebuje pomocy!!
Cokolwiek karma, spanka, jakiś grosz! Proszę zobaczcie..

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/137145-Forumowiczka-w-potrzebie-Ona-i-zwierzaki-potrzebuja-wsparcia[/URL]

Już parę osób z moich znajomych pomaga, choćby 20zł u niej to na wagę złota.. PROSZĘ WAS:modla:

U niej była moja ukochana Żabka! Ja jej pomagam od dawna kiedy mogę i ile mogę, ale teraz potrzeba więcej..

DZIĘKUJĘ![/QUOTE]

Byłam, wsiąkłam całkowicie, przeczytałam chyba z 10 części, niewiarygodna historia, niesamowita Osoba ............. podaj proszę nr konta.

Posted

Wizyta już w sobotę :) mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i Pan Dr będzie na pewno :)

Dziękuję Gosiu, Dziękuję Ewanko. Tak osoba niesamowita, mam do niej wielką słabość.. Podeślę Ci nr konta na PW:loveu:

Jedziemy na kominkowy weekend do mojej Mami, obiecuję coś cyknąć:evil_lol: bo jak nie to możecie mnie znowu:mad: hahaha

Posted

[quote name='Ewanka']Byłam, wsiąkłam całkowicie, przeczytałam chyba z 10 części, niewiarygodna historia, niesamowita Osoba ............. podaj proszę nr konta.[/QUOTE]
To prawda..Dorcia to Człowiek przez duże C.
:Rose:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wizyta już w sobotę :) mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i Pan Dr będzie na pewno :)

Dziękuję Gosiu, Dziękuję Ewanko. Tak osoba niesamowita, mam do niej wielką słabość.. Podeślę Ci nr konta na PW:loveu:

Jedziemy na kominkowy weekend do mojej Mami, obiecuję coś cyknąć:evil_lol: bo jak nie to możecie mnie znowu:mad: hahaha[/QUOTE]
No to trzymam kciuki:lol:

Cykaj,cykaj,bo my się tu szykujemy:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Jedziemy na kominkowy weekend do mojej Mami, obiecuję coś cyknąć:evil_lol: bo jak nie to możecie mnie znowu:mad: hahaha[/QUOTE]

A obiecujesz, że nie oddasz? :hmmmm: