ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 andegawenka napisał(a):Jeszcze ładniej:crazyeye: Ewanka napisał(a):Ja też nie mogę uwierzyć, że ona może wyglądać jeszcze ładniej ;) ... to od dawna moja faworytka :loveu: No pewnie, że jeszcze ładniej, widać jak siedzi jak dama, poza tym na zdjęciach wychodzi jej dłuższy pysio niż ma;) wg mnie wszystkie wyglądają na żywo lepiej i kilka osób, które widziały je na fotach i na żywo tak samo mówiły:loveu: Pegaza napisał(a):Jesu karuzele, wyscigi to sie nie dziwie ze dziewczyny lubia podrozowac z takim przygodami hehe Heheh, no one się nie stresują za bardzo ;) a ja uważam, że jak więcej przeżyją to mniej będą się stresować, oczywiście bez przesady. Chiq nawet raz z nami w sylwestra petardy poszła puszczać i wiesz co? Spała mi w cyckach:D Quote
Ewanka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wikusia i tak jest wspaniała, ale to prawda, że fotki troszkę zniekształcają proporcje ... ja zawsze wyglądam o 5kg więcej :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Hahaha co racja to racja, dziewczyny jak zobaczyły maluchy to takie oczy zrobiły --->:crazyeye:, bo ponoć wyglądają na duże, a mieszczą się w dłoniach:D Dziękujemy Diamenciku:) Quote
Gosiapk Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehe:) spanek w domu mam 6 więc każda ma po 2 ;) co tak skromnie? ;) :D Ja się nie przyznam ile u mnie łóżeczek psich, bo jeszcze uznacie, że moje dziewczyny są rozpuszczone ;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 No właśnie, gdy zobaczyłam na ulicy takie maleństwo to myslałam że to szczeniaczek z tej rasy że jeszcze usrosnie:-) Quote
Paulinka10 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dzieki,to musze pomyśleć...a akurat tam karme kupuje i musze kupić po przyjeździe...tylko dla moich to chyba bardziej M... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Musisz je pomierzyć :) ja sobie bardzo chwalę ten domek, w aucie się super przydaje:multi: Wiecie jak przeczytałam o tym jak jedna babka jechała z małym psiakiem na kolanach i ktoś jej wymusił pierwszeństwo... jak poduszka wystrzeliła... to nie pytajcie co z psiaka zostało:placz: to zrozumiałam, że nie robię im dobrze, tylko mogę je zabić.. Quote
Gosiapk Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dawaj:cool3: zgadnij :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 OK... mój 1 strzał to 15 :multi: Quote
Gosiapk Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):OK... mój 1 strzał to 15 :multi: hehehe nietrafiony :) Miałam taki materiałowy domek/kontener dla swoich psiaków, jak mają Twoje panienki (mój był zielony). Też bardzo go lubiły, tak bardzo, aż się poniszczył tj. zużył. :) To była dobra inwestycja. Quote
Ewanka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Tą opowieścią o poduszce w samochodzie, przemówilaś mi do wyobraźni, też wożę swoją sunię na kolankach, albo na fotelu obok, a tam tez jest poduszka :( Mam stary transporterek plastikowy, może nie jest rewelacyjny, ale zaraz zaniosę go do auta. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Gosiapk napisał(a):hehehe nietrafiony :) Miałam taki materiałowy domek/kontener dla swoich psiaków, jak mają Twoje panienki (mój był zielony). Też bardzo go lubiły, tak bardzo, aż się poniszczył tj. zużył. :) To była dobra inwestycja. No u mnie są 2, puki co jeszcze w formie, choć jeden już obgryziony ;) Hmm... to 18?:razz: Ewanka napisał(a):Tą opowieścią o poduszce w samochodzie, przemówilaś mi do wyobraźni, też wożę swoją sunię na kolankach, albo na fotelu obok, a tam tez jest poduszka :( Mam stary transporterek plastikowy, może nie jest rewelacyjny, ale zaraz zaniosę go do auta. No ja też nigdy na to w ten sposób nie patrzyłam, a biorąc pod uwagę, że można jechać wolno i bezpiecznie, a i tak ktoś w nas może wjechać... Zakupiłam transporter i dziewczyny jadą na tylnym siedzeniu, zablokowane przednim fotelem. Dodam, że ten psiak został zgnieciony między ciałem swojej Pani i poduchy która wystrzeliła - nawet nie chce myśleć co bym przeżyła na taki widok, że ja własnym ciałem zgniotłam swojego ukochanego psiaka:placz: Quote
Ewanka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wyobrażam sobie, a właściwie to trudno sobie wyobrazić ... :( Quote
Pegaza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja moim kupilam koszyczek zamykany ale cos w nim siedziec nie chca a wczesniej mialy podobny do Twojego domku i tez lezy w garazu bezuzyteczny, Livka daje takie koncerty kiedy siedzi w tym zamknieta, ze juz wole je zabrac na kolana a moj M drze jape wlasnie o takie przewozenie na kolanach bo wie jak to sie moze kiedys skonczyc :roll: 18 lozek? kto ma tyle psow? czy ja dobrze czytam? i dobrze to rozumiem? hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 (edited) Trzeba jednak przewidywać.. Daria tego jeszcze nie wiemy, na razie zgaduję czy tyle;) Gosia ma sporo psów, więc i łóżek jest zapewne sporo:cool3: Edited August 24, 2012 by Chiquita&DeeDee literówka Quote
Pegaza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A ja nie wiem ile ta Gosia ma psow..;) wiec sie z leksza zdziwilam hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Ja na razie zgaduję, zobaczymy ile faktycznie jest:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Mam dla Was świeżutkie zdjęcia sprzed paru minut jak moja kochana dziewczynka mi towarzyszy w czasie robienia tatarka:loveu: Jakość kiepska, bo robione komórką ;) I po robocie:D Quote
Agnieszka Co. Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A włączyłaś jej płytę pod kocykiem??? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Hahaha:roflt: Kurcze nie wpadłam na to:diabloti: Quote
M&S Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja nie mogę.....:evil_lol:, ale tatarek był z wołowinki, mam nadzieję;) Quote
Recommended Posts