Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Jeszcze ładniej:crazyeye:

Ewanka napisał(a):
Ja też nie mogę uwierzyć, że ona może wyglądać jeszcze ładniej ;)

... to od dawna moja faworytka :loveu:

No pewnie, że jeszcze ładniej, widać jak siedzi jak dama, poza tym na zdjęciach wychodzi jej dłuższy pysio niż ma;) wg mnie wszystkie wyglądają na żywo lepiej i kilka osób, które widziały je na fotach i na żywo tak samo mówiły:loveu:

Pegaza napisał(a):
Jesu karuzele, wyscigi to sie nie dziwie ze dziewczyny lubia podrozowac z takim przygodami hehe

Heheh, no one się nie stresują za bardzo ;) a ja uważam, że jak więcej przeżyją to mniej będą się stresować, oczywiście bez przesady. Chiq nawet raz z nami w sylwestra petardy poszła puszczać i wiesz co? Spała mi w cyckach:D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehe:) spanek w domu mam 6 więc każda ma po 2 ;)

co tak skromnie? ;) :D

Ja się nie przyznam ile u mnie łóżeczek psich, bo jeszcze uznacie, że moje dziewczyny są rozpuszczone ;)

Posted

Musisz je pomierzyć :) ja sobie bardzo chwalę ten domek, w aucie się super przydaje:multi:

Wiecie jak przeczytałam o tym jak jedna babka jechała z małym psiakiem na kolanach i ktoś jej wymusił pierwszeństwo... jak poduszka wystrzeliła... to nie pytajcie co z psiaka zostało:placz: to zrozumiałam, że nie robię im dobrze, tylko mogę je zabić..

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
OK... mój 1 strzał to 15 :multi:

hehehe nietrafiony :)

Miałam taki materiałowy domek/kontener dla swoich psiaków, jak mają Twoje panienki (mój był zielony). Też bardzo go lubiły, tak bardzo, aż się poniszczył tj. zużył. :) To była dobra inwestycja.

Posted

Tą opowieścią o poduszce w samochodzie, przemówilaś mi do wyobraźni, też wożę swoją sunię na kolankach, albo na fotelu obok, a tam tez jest poduszka :(
Mam stary transporterek plastikowy, może nie jest rewelacyjny, ale zaraz zaniosę go do auta.

Posted

Gosiapk napisał(a):
hehehe nietrafiony :)

Miałam taki materiałowy domek/kontener dla swoich psiaków, jak mają Twoje panienki (mój był zielony). Też bardzo go lubiły, tak bardzo, aż się poniszczył tj. zużył. :) To była dobra inwestycja.

No u mnie są 2, puki co jeszcze w formie, choć jeden już obgryziony ;)

Hmm... to 18?:razz:

Ewanka napisał(a):
Tą opowieścią o poduszce w samochodzie, przemówilaś mi do wyobraźni, też wożę swoją sunię na kolankach, albo na fotelu obok, a tam tez jest poduszka :(
Mam stary transporterek plastikowy, może nie jest rewelacyjny, ale zaraz zaniosę go do auta.

No ja też nigdy na to w ten sposób nie patrzyłam, a biorąc pod uwagę, że można jechać wolno i bezpiecznie, a i tak ktoś w nas może wjechać... Zakupiłam transporter i dziewczyny jadą na tylnym siedzeniu, zablokowane przednim fotelem.
Dodam, że ten psiak został zgnieciony między ciałem swojej Pani i poduchy która wystrzeliła - nawet nie chce myśleć co bym przeżyła na taki widok, że ja własnym ciałem zgniotłam swojego ukochanego psiaka:placz:

Posted

Ja moim kupilam koszyczek zamykany ale cos w nim siedziec nie chca a wczesniej mialy podobny do Twojego domku i tez lezy w garazu bezuzyteczny, Livka daje takie koncerty kiedy siedzi w tym zamknieta, ze juz wole je zabrac na kolana a moj M drze jape wlasnie o takie przewozenie na kolanach bo wie jak to sie moze kiedys skonczyc :roll:
18 lozek? kto ma tyle psow? czy ja dobrze czytam? i dobrze to rozumiem? hehe

Posted (edited)

Trzeba jednak przewidywać..

Daria tego jeszcze nie wiemy, na razie zgaduję czy tyle;) Gosia ma sporo psów, więc i łóżek jest zapewne sporo:cool3:

Edited by Chiquita&DeeDee
literówka