Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie bądź taka - uchyl rąbek tajemnicy ;)[/QUOTE]

[COLOR=#D3D3D3]oj, boję się, boję ... przesądna się jakaś zrobiłam :oops:[/COLOR]

wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu ... czekamy na ostateczną decyzję Pani.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pomału kończy się sesja wakacyjna, zostały nam jeszcze zdjęcia z śniadanka wyjazdowego, spotkanie w sopocie oraz zdjęcia znad jeziorka;)
Ale jesteście ze mnie choć troszkę dumni?:evil_lol: [/QUOTE]

no ba co za pytanie jasna sprawa - oświadczam wszem i wobec że jestem z Ciebie dumna :eviltong:

a tak poza tym foto-relacja jest the best :loveu: i willa maluszków cudo :) a Romi patrzy z utęsknieniem sama chciałaby tam móc wypocząć - myśli że nie wiemy a niby po co transporter kupiony :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Nie sądzę, nie zauważyłam, żeby bały się jakoś strasznie, ale ja je często zabieram w dziwne miejsca (jak np. kino, bar, wyścigi samochodowe), więc są nauczone, że przy mnie nic im się nie stanie;)[/QUOTE]
wpuścili Cię z psiakami do kina i do baru? a na wyścigach dziewczynki się nie bały tych hałasów? Przecież tam ogromy hałas jest a one takie maluteńkie :)
p.s. piękna full wypas willa dla maluchów :)

Edited by monia&nero
Posted

A ja zapomniałam napisać że dziewczynki jak zwykle cudne:loveu:i nowy domek super,też myślałam o czymś takim ale jako budke dla Majki na zime,może w tym chciałaby spać zamknięta na noc żeby mi domu nie zasikiwała...ile takie cudeńko kosztuje?jeśli moge spytac;)i jakie ma wymiary?

Posted

Cze Rami:)
no jak ma okna z kazdej strony to fajnie hehe kazda ma swoje okienko a powiedzialabym nawet ze ten 4 piesek tez by mial swoje hehe wiesz o co mi kaman;)
no to powodzenia w tej sprawie ;)

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Świetne macie te fotki z wakacyjnego wypoczynku - widać że mordki zrelaksowane.
Moje były w niedzielę pierwszy raz nad morzem :)

Tak maluchy bardzo lubią wakacjować :)
No to czekam na zdjęcia :loveu:
I muszę coś na pw zapytać ;)

[quote name='Ewanka']oj, boję się, boję ... przesądna się jakaś zrobiłam :oops:

wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu ... czekamy na ostateczną decyzję Pani.

Ok, poczekamy;)

[quote name='Igiełka']no ba co za pytanie jasna sprawa - oświadczam wszem i wobec że jestem z Ciebie dumna :eviltong:

a tak poza tym foto-relacja jest the best :loveu: i willa maluszków cudo :) a Romi patrzy z utęsknieniem sama chciałaby tam móc wypocząć - myśli że nie wiemy a niby po co transporter kupiony :evil_lol:

:hmmmm:nie wiem o czym Ty Igiełko mówisz:siara:
Lalala...lalaala:evil_lol:

[quote name='monia&nero']wpuścili Cię z psiakami do kina i do baru? a na wyścigach dziewczynki się nie bały tych hałasów? Przecież tam ogromy hałas jest a one takie maluteńkie :)
p.s. piękna full wypas willa dla maluchów :)

Do kina przemycałam, do baru spoko, do 1 w nocy igrzyska z nami oglądały:D a na wyścigi, czy ja wiem, raz nawet się z nimi ścigaliśmy na torze, leżały sobie i spały, więc chyba im nie przeszkadzało:evil_lol:
Hehe nawet raz byliśmy na karuzeli z jedną:diabloti: ale z 3 to już nie da rady:eviltong:

[quote name='Paulinka10']No właśnie wcale nie wrażliwy,ale jakoś w końcu zrozumiał że to członkowie rodziny i tak musi być...

To dobrze, że zrozumiał;)

[quote name='Natalia&Lola']Dziewczynki jak zwykle fotogeniczne :) Czy one są aż tak grzeczne?! Bo na zdj wyglądają jak aniołki!

Są grzeczne, w sumie jak słysze inne historie to chyba bardzo grzeczne:loveu:

Posted

[quote name='Paulinka10']A ja zapomniałam napisać że dziewczynki jak zwykle cudne:loveu:i nowy domek super,też myślałam o czymś takim ale jako budke dla Majki na zime,może w tym chciałaby spać zamknięta na noc żeby mi domu nie zasikiwała...ile takie cudeńko kosztuje?jeśli moge spytac;-)i jakie ma wymiary?

http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/transporter_namiot/172355
Tu kupiłam rozmiar S, cena teraz ok wydaje mi się;-)

[quote name='Pegaza']Cze Rami:smile:
no jak ma okna z kazdej strony to fajnie hehe kazda ma swoje okienko a powiedzialabym nawet ze ten 4 piesek tez by mial swoje hehe wiesz o co mi kaman;-)
no to powodzenia w tej sprawie ;-)

Hahaha:-D no fakt, staram się, ale na razie przegrywam:evil_lol:

[quote name='M&S']Fajne fotki, a maluszki mają elegancką chałupkę;-)

Dziękuejmy:smile:

[quote name='zozolina']Wow ale chałupa !!! to full wypas,ale lans...ze ho ho
.....ja też chce take cos !!!!

Heheh proszę bardzo, link powyżej :smile:

[quote name='M&S']Dzień dobry:smile:

Fajnego piątku.

[quote name='zozolina']Witamy sie piatkowo !!!! zagladamy i pozdrawiamy !!!!!!!!!!!!:multi:

Dziękujemy:smile:

[quote name='andegawenka']...willę czy takie maluchy chcesz?:glaszcze:

Willę zapewne;-)

Ja ją zakupiłam, bo to bezpieczniejsze w trasie niż siedzenie mi na kolanach.. szczególnie, że ost czytałam mocny artykuł o tym jak giną psy, przez złe zabezpieczenie w aucie.

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No ona jest jak księżniczka, wszyscy się nią zachwycają, bo siedzi, chodzi i zachowuje się jak dama :)
Na żywo wygląda dużo ładniej ;)

Ja też nie mogę uwierzyć, że ona może wyglądać jeszcze ładniej ;)

... to od dawna moja faworytka :loveu: