ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Nie bądź taka - uchyl rąbek tajemnicy ;) Quote
Agnieszka Co. Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Świetne macie te fotki z wakacyjnego wypoczynku - widać że mordki zrelaksowane. Moje były w niedzielę pierwszy raz nad morzem :) Quote
Ewanka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie bądź taka - uchyl rąbek tajemnicy ;)[/QUOTE] [COLOR=#D3D3D3]oj, boję się, boję ... przesądna się jakaś zrobiłam :oops:[/COLOR] wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu ... czekamy na ostateczną decyzję Pani. Quote
Igiełka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pomału kończy się sesja wakacyjna, zostały nam jeszcze zdjęcia z śniadanka wyjazdowego, spotkanie w sopocie oraz zdjęcia znad jeziorka;) Ale jesteście ze mnie choć troszkę dumni?:evil_lol: [/QUOTE] no ba co za pytanie jasna sprawa - oświadczam wszem i wobec że jestem z Ciebie dumna :eviltong: a tak poza tym foto-relacja jest the best :loveu: i willa maluszków cudo :) a Romi patrzy z utęsknieniem sama chciałaby tam móc wypocząć - myśli że nie wiemy a niby po co transporter kupiony :evil_lol: Quote
monia&nero Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee'] Nie sądzę, nie zauważyłam, żeby bały się jakoś strasznie, ale ja je często zabieram w dziwne miejsca (jak np. kino, bar, wyścigi samochodowe), więc są nauczone, że przy mnie nic im się nie stanie;)[/QUOTE] wpuścili Cię z psiakami do kina i do baru? a na wyścigach dziewczynki się nie bały tych hałasów? Przecież tam ogromy hałas jest a one takie maluteńkie :) p.s. piękna full wypas willa dla maluchów :) Edited August 24, 2012 by monia&nero Quote
Paulinka10 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 No właśnie wcale nie wrażliwy,ale jakoś w końcu zrozumiał że to członkowie rodziny i tak musi być... Quote
Natalia&Lola Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dziewczynki jak zwykle fotogeniczne :) Czy one są aż tak grzeczne?! Bo na zdj wyglądają jak aniołki! Quote
Paulinka10 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 A ja zapomniałam napisać że dziewczynki jak zwykle cudne:loveu:i nowy domek super,też myślałam o czymś takim ale jako budke dla Majki na zime,może w tym chciałaby spać zamknięta na noc żeby mi domu nie zasikiwała...ile takie cudeńko kosztuje?jeśli moge spytac;)i jakie ma wymiary? Quote
Pegaza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Cze Rami:) no jak ma okna z kazdej strony to fajnie hehe kazda ma swoje okienko a powiedzialabym nawet ze ten 4 piesek tez by mial swoje hehe wiesz o co mi kaman;) no to powodzenia w tej sprawie ;) Quote
M&S Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Fajne fotki, a maluszki mają elegancką chałupkę;) Quote
zozolina Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Wow ale chałupa !!! to full wypas,ale lans...ze ho ho .....ja też chce take cos !!!! Quote
zozolina Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Witamy sie piatkowo !!!! zagladamy i pozdrawiamy !!!!!!!!!!!!:multi: Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='zozolina']Wow ale chałupa !!! to full wypas,ale lans...ze ho ho .....ja też chce take cos !!!! ...willę czy takie maluchy chcesz?:glaszcze: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Świetne macie te fotki z wakacyjnego wypoczynku - widać że mordki zrelaksowane. Moje były w niedzielę pierwszy raz nad morzem :) Tak maluchy bardzo lubią wakacjować :) No to czekam na zdjęcia :loveu: I muszę coś na pw zapytać ;) [quote name='Ewanka']oj, boję się, boję ... przesądna się jakaś zrobiłam :oops: wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu ... czekamy na ostateczną decyzję Pani. Ok, poczekamy;) [quote name='Igiełka']no ba co za pytanie jasna sprawa - oświadczam wszem i wobec że jestem z Ciebie dumna :eviltong: a tak poza tym foto-relacja jest the best :loveu: i willa maluszków cudo :) a Romi patrzy z utęsknieniem sama chciałaby tam móc wypocząć - myśli że nie wiemy a niby po co transporter kupiony :evil_lol: :hmmmm:nie wiem o czym Ty Igiełko mówisz:siara: Lalala...lalaala:evil_lol: [quote name='monia&nero']wpuścili Cię z psiakami do kina i do baru? a na wyścigach dziewczynki się nie bały tych hałasów? Przecież tam ogromy hałas jest a one takie maluteńkie :) p.s. piękna full wypas willa dla maluchów :) Do kina przemycałam, do baru spoko, do 1 w nocy igrzyska z nami oglądały:D a na wyścigi, czy ja wiem, raz nawet się z nimi ścigaliśmy na torze, leżały sobie i spały, więc chyba im nie przeszkadzało:evil_lol: Hehe nawet raz byliśmy na karuzeli z jedną:diabloti: ale z 3 to już nie da rady:eviltong: [quote name='Paulinka10']No właśnie wcale nie wrażliwy,ale jakoś w końcu zrozumiał że to członkowie rodziny i tak musi być... To dobrze, że zrozumiał;) [quote name='Natalia&Lola']Dziewczynki jak zwykle fotogeniczne :) Czy one są aż tak grzeczne?! Bo na zdj wyglądają jak aniołki! Są grzeczne, w sumie jak słysze inne historie to chyba bardzo grzeczne:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Paulinka10']A ja zapomniałam napisać że dziewczynki jak zwykle cudne:loveu:i nowy domek super,też myślałam o czymś takim ale jako budke dla Majki na zime,może w tym chciałaby spać zamknięta na noc żeby mi domu nie zasikiwała...ile takie cudeńko kosztuje?jeśli moge spytac;-)i jakie ma wymiary? http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/transporter_namiot/172355 Tu kupiłam rozmiar S, cena teraz ok wydaje mi się;-) [quote name='Pegaza']Cze Rami:smile: no jak ma okna z kazdej strony to fajnie hehe kazda ma swoje okienko a powiedzialabym nawet ze ten 4 piesek tez by mial swoje hehe wiesz o co mi kaman;-) no to powodzenia w tej sprawie ;-) Hahaha:-D no fakt, staram się, ale na razie przegrywam:evil_lol: [quote name='M&S']Fajne fotki, a maluszki mają elegancką chałupkę;-) Dziękuejmy:smile: [quote name='zozolina']Wow ale chałupa !!! to full wypas,ale lans...ze ho ho .....ja też chce take cos !!!! Heheh proszę bardzo, link powyżej :smile: [quote name='M&S']Dzień dobry:smile: Fajnego piątku. [quote name='zozolina']Witamy sie piatkowo !!!! zagladamy i pozdrawiamy !!!!!!!!!!!!:multi: Dziękujemy:smile: [quote name='andegawenka']...willę czy takie maluchy chcesz?:glaszcze: Willę zapewne;-) Ja ją zakupiłam, bo to bezpieczniejsze w trasie niż siedzenie mi na kolanach.. szczególnie, że ost czytałam mocny artykuł o tym jak giną psy, przez złe zabezpieczenie w aucie. Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Super ta waliza, ale chyba miałaś podobną? Wikunia ją lubi:hmmmm: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Mam ale dużo mniejszy transporterek, więc na dłuższą podróż dużo gorszy :) Wiki lubi teraz oba domki;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mam ale dużo mniejszy transporterek, więc na dłuższą podróż dużo gorszy :) Wiki lubi teraz oba domki;) Teraz bedzie miała własny, tylko dla siebie ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Hehe:) spanek w domu mam 6 więc każda ma po 2 ;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wyglada cudnie http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02358.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 No ona jest jak księżniczka, wszyscy się nią zachwycają, bo siedzi, chodzi i zachowuje się jak dama :) Na żywo wygląda dużo ładniej ;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Na żywo wygląda dużo ładniej ;) Jeszcze ładniej:crazyeye: Quote
Ewanka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No ona jest jak księżniczka, wszyscy się nią zachwycają, bo siedzi, chodzi i zachowuje się jak dama :) Na żywo wygląda dużo ładniej ;) Ja też nie mogę uwierzyć, że ona może wyglądać jeszcze ładniej ;) ... to od dawna moja faworytka :loveu: Quote
Pegaza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jesu karuzele, wyscigi to sie nie dziwie ze dziewczyny lubia podrozowac z takim przygodami hehe Quote
Recommended Posts