Vesper Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witam i mam nadzieję na wyrozumiałość- tak, wiem że mnie dłuuugo nie było :oops:, ale miałam zepsuty komputer i dopiero od wczoraj znów jest OK :multi: Kto ma urodziny? Chiquita (tzn R,-Chiquita, nie Chiqunia)? Quote
mshume Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zozolina, a Ty nie powinnaś do mnie zadzwonić czasem, powiedzieć co i jak :roll:zozolina napisał(a):Hmmm mamy co swietowac:???:?potem wam cos pokaże....:siara::bigcool: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Dziewczynki dziękuję za życzenia:multi::multi::multi: To naprawdę bardzo miłe...:oops: To dla Was Quote
Vesper Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [SIZE="3"]Kochana:loveu:- dużo, dużo zdrówka (dla Ciebie i Twoich dziewczyn), spełnienia marzeń:bday:, samych dobrych chwil i czego tylko chcesz. A od siebie jeszcze napiszę, że odkąd się pojawiłaś na Dogo, to zrobiło się weselej :lol: (Nie wiem czy wiesz, ale masz jeden z bardziej popularnych wątków :thumbs:);) Quote
Gosiapk Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Obca Baba vel Romi ma urodziny dzisiaj? :crazyeye: No to [SIZE="3"]zdrówka, uśmiechu, pociechy z psiodzieci!!! :BIG::new-bday: Nie będę złośliwa, nie zapytam które urodziny:siara: Quote
mshume Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 R.,najlepsze życzenia ! ( ja też koziorożec ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [SIZE="5"]Sto lat :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 I ja się przyłączam z najlepszymi życzeniami, niech zdrówko dopisuje (także psiaczkom) a marzenia się spełniają :) Quote
mshume Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ten piesio już od wczoraj w swoim domku. Dom ma adoptowaną sunię od Missiek. Jak się dowiedzieli, że biedak nie słyszy, ma problemy z rzepkami i jest wnętrem, to wybrali go, mimo że mogli adoptować zdrowego chi :)Chiquita&DeeDee napisał(a):Jest do adopcji mały chi - chory - głuchy:( bidulek naprawdę.. bardzo żałuję, że nie mogę go adoptować... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Teraz to mi już głupio:oops: i w dodatku mi łzy w oczkach stanęły:oops: Chyba się wzruszyłam:calus::calus: Dziękuje Wam ogromnie!!!:multi::multi: Gosiu pachnidła dla Wikusi jak najbardziej cudowne, jest mięciutka i pachnąca:loveu: Jej to się chyba nie podoba, bo patrząc jak wsuwa kooo to ona chyba lubiła ten swój zapaszek:diabloti: Tak mam dziś ur:evil_lol: ale nie ma tragedii rocznik 87:cool3: Monia dziękuję :loveu: Dee ma zawsze tak jak ją zamoczę, tak jakby chciała odreagować:evil_lol: nawet jak jej robiłam rekonwalescencję po operacji to tak robiła:lol: Zuziu dziękuję:multi::multi: piękne :loveu: Zozolinko, jeszcze świętuję, że się starzeje, choć ponoć później co 4:evil_lol: Pokaż ?? Co miałaś pokazać???:lol: M&S witamy:multi: Deer dziękuję:loveu: Mshume strasznie Ci dziękuję:multi: Lili Ty wiesz co ja kocham - z Żabką przyszłaś?:loveu::loveu: Kochana!!:loveu: Aguś - dzięki bardzo :loveu: Arielko!!:loveu: Bardzo miłe Twoje słowa, choć nie wiem czy na nie zasłużyłam:oops: Super, że jesteś!!:multi::multi: Nawet nie wiecie jak mi miło..!!!:Rose: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Asiu, ale cudowne wieści!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ciesze się jak głupia!!!:cunao: P.s. Wspaniali ludzie! Quote
mshume Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 dla takich adopcji, warto czasem dać się przeczołgać ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Żebyś wiedziała... no i zaś ryczę ;) Quote
Gosiapk Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 mshume napisał(a):Ten piesio już od wczoraj w swoim domku. Dom ma adoptowaną sunię od Missiek. Jak się dowiedzieli, że biedak nie słyszy, ma problemy z rzepkami i jest wnętrem, to wybrali go, mimo że mogli adoptować zdrowego chi :) Super :) Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mshume napisał(a):Ten piesio już od wczoraj w swoim domku. Dom ma adoptowaną sunię od Missiek. Jak się dowiedzieli, że biedak nie słyszy, ma problemy z rzepkami i jest wnętrem, to wybrali go, mimo że mogli adoptować zdrowego chi :) Super! Uwielbiam takich ludzi, jak wybiora zdrowego to tez nie maja 100% gwarancji ze kiedys nie zachoruje Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Miłego dnia:Rose: My dziś u Mami, później wet i wizyta u T. :loveu::loveu: cudny dzień :multi: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Miłego dnia:Rose: My dziś u Mami, później wet i wizyta u T. :loveu::loveu: cudny dzień :multi: Dobrej zabawy:) pozdrawiamy!!! Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Miłego dnia:Rose: My dziś u Mami, później wet i wizyta u T. :loveu::loveu: cudny dzień :multi: Bardzo milo sie zapowiada! :multi: Quote
KASIA&TOSIA Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 uffff w końcu zadrobiłam zaległośći:))) ale cudne foteczki Gremlinków:)) Rami Kochanie moje spóźnione ale szczere STO LAT :))))) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I JAK NAJMNIEJ TROSK:)))) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dzięki Skarbie :) Kasiunia, a Ty fotki dawaj :D hahah bo coś masz zaległości;) Ja chcę Tosiaka;) Quote
KASIA&TOSIA Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Miłego dzionka:))) foteczek jakoś nowych nie ma bo jak wychodzimy to pamietamy o wszystkim.....za wyjątkiem aparatu:(((( sierotki z Nas i tyle.... Quote
Recommended Posts