Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam i mam nadzieję na wyrozumiałość- tak, wiem że mnie dłuuugo nie było :oops:, ale miałam zepsuty komputer i dopiero od wczoraj znów jest OK :multi:

Kto ma urodziny? Chiquita (tzn R,-Chiquita, nie Chiqunia)?

Posted

Zozolina, a Ty nie powinnaś do mnie zadzwonić czasem, powiedzieć co i jak :roll:

zozolina napisał(a):
Hmmm mamy co swietowac:???:?potem wam cos pokaże....:siara::bigcool:

Posted

[SIZE="3"]Kochana:loveu:- dużo, dużo zdrówka (dla Ciebie i Twoich dziewczyn), spełnienia marzeń:bday:, samych dobrych chwil i czego tylko chcesz.

A od siebie jeszcze napiszę, że odkąd się pojawiłaś na Dogo, to zrobiło się weselej :lol: (Nie wiem czy wiesz, ale masz jeden z bardziej popularnych wątków :thumbs:);)

Posted

Obca Baba vel Romi ma urodziny dzisiaj? :crazyeye:

No to [SIZE="3"]zdrówka, uśmiechu, pociechy z psiodzieci!!! :BIG::new-bday:

Nie będę złośliwa, nie zapytam które urodziny:siara:

Posted

Ten piesio już od wczoraj w swoim domku. Dom ma adoptowaną sunię od Missiek. Jak się dowiedzieli, że biedak nie słyszy, ma problemy z rzepkami i jest wnętrem, to wybrali go, mimo że mogli adoptować zdrowego chi :)

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Jest do adopcji mały chi - chory - głuchy:( bidulek naprawdę.. bardzo żałuję, że nie mogę go adoptować...

Posted

Teraz to mi już głupio:oops: i w dodatku mi łzy w oczkach stanęły:oops:
Chyba się wzruszyłam:calus::calus:

Dziękuje Wam ogromnie!!!:multi::multi:

Gosiu pachnidła dla Wikusi jak najbardziej cudowne, jest mięciutka i pachnąca:loveu:
Jej to się chyba nie podoba, bo patrząc jak wsuwa kooo to ona chyba lubiła ten swój zapaszek:diabloti:
Tak mam dziś ur:evil_lol: ale nie ma tragedii rocznik 87:cool3:

Monia dziękuję :loveu: Dee ma zawsze tak jak ją zamoczę, tak jakby chciała odreagować:evil_lol: nawet jak jej robiłam rekonwalescencję po operacji to tak robiła:lol:

Zuziu dziękuję:multi::multi: piękne :loveu:

Zozolinko, jeszcze świętuję, że się starzeje, choć ponoć później co 4:evil_lol:
Pokaż ?? Co miałaś pokazać???:lol:

M&S witamy:multi:

Deer dziękuję:loveu:

Mshume strasznie Ci dziękuję:multi:

Lili Ty wiesz co ja kocham - z Żabką przyszłaś?:loveu::loveu: Kochana!!:loveu:

Aguś - dzięki bardzo :loveu:

Arielko!!:loveu: Bardzo miłe Twoje słowa, choć nie wiem czy na nie zasłużyłam:oops: Super, że jesteś!!:multi::multi:

Nawet nie wiecie jak mi miło..!!!:Rose:

Posted

mshume napisał(a):
Ten piesio już od wczoraj w swoim domku. Dom ma adoptowaną sunię od Missiek. Jak się dowiedzieli, że biedak nie słyszy, ma problemy z rzepkami i jest wnętrem, to wybrali go, mimo że mogli adoptować zdrowego chi :)

Super :)

Posted

mshume napisał(a):

Super! Uwielbiam takich ludzi, jak wybiora zdrowego to tez nie maja 100% gwarancji ze kiedys nie zachoruje

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Miłego dnia:Rose:
My dziś u Mami, później wet i wizyta u T. :loveu::loveu: cudny dzień :multi:

Dobrej zabawy:)

pozdrawiamy!!!