Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz:

łoj, niedobrze :( Nic na zdjęciach nie widać. Myślałam, że jest zdrowa biduleczka.

Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti:

Twoje też? :D

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll:

Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol:
Wiki będzie zdrowa...:loveu:

Będzie :loveu::loveu::loveu:
Przecież jest u Ciebie:calus:

Posted

A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.

Posted

grzeczna i dobrze wychowana dama ;)

Agnieszka Co. napisał(a):
A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.

Posted

Cudowne wieści.
Jest taka śliczna i delikatna:loveu:.Ach...

Posted

Na podkład? To super. A to 3 siu, było obok podkładu, czy gdzieś zupełnie w innym miejscu?

Posted

Trafiłam z wątku Tequilki i napatrzeć się nie mogę na te cudności.Spory ten wątek, ale muszę obejrzeć wszystkie zdjęcia chociaż.Kocham takie malizny i to już się nie zmieni :lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Witaj Syla:loveu::loveu:
Rozumiem Cię, bo kocham moje Gremliny najbardziej na świecie:loveu::loveu:
Zdjęcia w albumie w podpisie;) na skróty ;)

Ale ciapa ze mnie, a dojechałam już do 100 strony, z tymi zdjęciami.Moja ś.p. Wikusia, ta z awatarku, to ważyła 2.100 g.Jak piszesz 1.100 , 1.500 , 1.650 to malizny są niesamowite.Teraz za to mam same wielkoludy bo: 14letni, ślepy Edziu z wagą 10 kg :lol: i na BDT 19letnią, chorutką Żabcię, która waży teraz 5 kg.Dalej marzy mi się takie maleństwo, ale musiałoby być starutkie i najchętniej śleputkie, albo chorutkie.Może jeszcze kiedyś :lol:Ta Frida też cudna, to imię mojej nieżyjącej babci i też już jedną sunie tak chciałam nazwać, ale w końcu została Nolą.

Posted

Mój Edziu nie toleruje innych samców i dlatego biorę tylko sunie ale....nie wiem, bo Edek wcześniej atakował koty, ale jak w sierpniu przyniosłam ok 3 miesięczną bezdomną Kicię, to jej nie pożarł, tylko sie zaprzyjaznili i jak Migotka 25 listopada pojechała do swojego domku, to szukał jej, ten wariatuńcio, przez 2 dni.To samo było ze świniakiem.Szalał, to mało powiedziane, klatkę mam obgryzioną, że ledwo stoi, nie ryzykuję, ale teraz już by chyba Łatka nie pożarł.W końcu, 8 maja, będzie 2 lata, jak jest u mnie, uspokoił się i o dziwo słucha.Nie obija się o meble, wie gdzie jego fotel stoi, jak wracamy z dworku, to idzie tak, jakby widział, schody chyba ma policzone i jest przekochany, mimo, że totalnie ślepy.Czy ten maluszek ma swój wątek?