RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A dasz dziś na dobranoc jakieś zdjęcie tych śnieżnych krecików:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz: łoj, niedobrze :( Nic na zdjęciach nie widać. Myślałam, że jest zdrowa biduleczka. Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti: Twoje też? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll: Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol: Wiki będzie zdrowa...:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll: Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol: Wiki będzie zdrowa...:loveu: Będzie :loveu::loveu::loveu: Przecież jest u Ciebie:calus: Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem. Quote
mshume Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 grzeczna i dobrze wychowana dama ;)Agnieszka Co. napisał(a):A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem. Cudowne wieści. Jest taka śliczna i delikatna:loveu:.Ach... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Aguś to cudownie:loveu: Frida też czasami na podkład siku robi, ale ogólnie na polko chodzi z drugim psiakiem:loveu: super pieski z nich:multi: Miłego dnia życzymy:grins: Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Witanko! Jeszcze tylko dwa poranne wstawania i weekend :) Pozdrawiamy i milego dzionka życzymy! Quote
Agnieszka Co. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 monia&nero napisał(a):Witanko! Jeszcze tylko dwa poranne wstawania i weekend :) Pozdrawiamy i milego dzionka życzymy! jakie to pocieszające :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 I ja przylatuję się przywitać:lol: Miłego dzionka:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Oj Zuziu - w pięknym stylu przyleciałaś :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Daleko mam z Poznania ale czego się nie robi dla trojaczków:evil_lol: Co słychać w Twoim stadzie i jak Tequilka? Quote
Gosiapk Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem. Na podkład? To super. A to 3 siu, było obok podkładu, czy gdzieś zupełnie w innym miejscu? Quote
Gosiapk Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 deer_1987 napisał(a):Milej srody! :loveu: Dziękuję ciociu Deer :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Zapraszam:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904 Quote
Pegaza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Wpadlam sie przywitac :) i musze myknac na chwile wroce za chwile..;) Quote
Lili8522 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [SIZE="5"]Zapraszam na bazarek z pięknymi Kartkami na Walentynki! :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/221036-Ręcznie-robione-KARTKI-WALENTYNKOWE-dla-Ukochanej-Osoby!-Do-28.01.-ZAPRASZAM-WARTO! Quote
Syla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Trafiłam z wątku Tequilki i napatrzeć się nie mogę na te cudności.Spory ten wątek, ale muszę obejrzeć wszystkie zdjęcia chociaż.Kocham takie malizny i to już się nie zmieni :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Witaj Syla:loveu::loveu: Rozumiem Cię, bo kocham moje Gremliny najbardziej na świecie:loveu::loveu: Zdjęcia w albumie w podpisie;) na skróty ;) Quote
Syla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witaj Syla:loveu::loveu: Rozumiem Cię, bo kocham moje Gremliny najbardziej na świecie:loveu::loveu: Zdjęcia w albumie w podpisie;) na skróty ;) Ale ciapa ze mnie, a dojechałam już do 100 strony, z tymi zdjęciami.Moja ś.p. Wikusia, ta z awatarku, to ważyła 2.100 g.Jak piszesz 1.100 , 1.500 , 1.650 to malizny są niesamowite.Teraz za to mam same wielkoludy bo: 14letni, ślepy Edziu z wagą 10 kg :lol: i na BDT 19letnią, chorutką Żabcię, która waży teraz 5 kg.Dalej marzy mi się takie maleństwo, ale musiałoby być starutkie i najchętniej śleputkie, albo chorutkie.Może jeszcze kiedyś :lol:Ta Frida też cudna, to imię mojej nieżyjącej babci i też już jedną sunie tak chciałam nazwać, ale w końcu została Nolą. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Jest do adopcji mały chi - chory - głuchy:( bidulek naprawdę.. bardzo żałuję, że nie mogę go adoptować... Quote
Syla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Mój Edziu nie toleruje innych samców i dlatego biorę tylko sunie ale....nie wiem, bo Edek wcześniej atakował koty, ale jak w sierpniu przyniosłam ok 3 miesięczną bezdomną Kicię, to jej nie pożarł, tylko sie zaprzyjaznili i jak Migotka 25 listopada pojechała do swojego domku, to szukał jej, ten wariatuńcio, przez 2 dni.To samo było ze świniakiem.Szalał, to mało powiedziane, klatkę mam obgryzioną, że ledwo stoi, nie ryzykuję, ale teraz już by chyba Łatka nie pożarł.W końcu, 8 maja, będzie 2 lata, jak jest u mnie, uspokoił się i o dziwo słucha.Nie obija się o meble, wie gdzie jego fotel stoi, jak wracamy z dworku, to idzie tak, jakby widział, schody chyba ma policzone i jest przekochany, mimo, że totalnie ślepy.Czy ten maluszek ma swój wątek? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Nie ma... http://www.dogomania.pl/threads/137145-Forumowiczka-w-potrzebie.Ona-i-zwierzaki-potrzebuja-wsparcia.?p=18420948&viewfull=1#post18420948 tu jest foto. Quote
Recommended Posts