Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegazko one mogą też w domku zrobić;)

Deer to niezła z niej aparatka - ale skąd ja to znam:evil_lol:

Aguś też mu tego życzę!

Gosiu mi też już gdzieś Syla mignęła :) a Wiki z avatarku cudna:loveu::loveu:
Chiłki są tak różne, że szok:lol:

Vilenko Igiełko witamy:loveu::loveu:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesio nie ma wątku na dogo, jest malutki, pewnie 2 kg max, jest wnętrem, innych chorób nie stwierdzono, do kotów wszystkie te psy są przyjazne. Psiak do sob jest w Wwie :)

Gosiapk napisał(a):
Czy on ma swój wątek na Dogo? Zdjęcia? Waga? Choroby? Reakcja na inne psy/koty? Jakieś informacje?

Posted

mshume napisał(a):
Piesio nie ma wątku na dogo, jest malutki, pewnie 2 kg max, jest wnętrem, innych chorób nie stwierdzono, do kotów wszystkie te psy są przyjazne. Psiak do sob jest w Wwie :)

A co po sobocie? jedzie do DT?

Posted

Dzien dobry...przyszłam sie przywitac,od jakiegos czasu podgladamy perełki sliczne,foty macie po prostu bombowe !!!!fajna bardzo galeria,luzna taka bez spiny,zdjecia takie fajne ze az sie chce wiecej !!! pozdrawiam i czmycham....

Posted

Gosiu z tego co wiem to tak. edit/ właśnie Asia napisała :)

Deer Tobie miłego dnia;)

Monia dobry, dobry, my już dziś wolne - tak więc planuję małe spa dla Gremlinków:evil_lol:

Zozolina witamy:loveu: czyli nas podglądałaś?:evil_lol: no pięknie:eviltong:
Cieszę się, że foty się podobają - talentu może i nie mam, ale kocham robić foty moim córcią:loveu:
A my się spinać nie lubimy:diabloti: za to mamy paskudny humorrrrek:evil_lol: hihih
Czmychaj i wracaj:lol:

Agusiu dziękuję, że pytasz :)
Wikusia dziś dostała ost tabletkę:multi: czuje się dobrze!!:multi:

Ale jak już wspomniałam wyżej - dziś będą złą - bardzo złą mamusią:diabloti: i zafunduję Gremlinkom spa z suszeniem, obcinaniem pazurków, maseczką i olejkami:diabloti: hehehe

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ale jak już wspomniałam wyżej - dziś będą złą - bardzo złą mamusią:diabloti: i zafunduję Gremlinkom spa z suszeniem, obcinaniem pazurków, maseczką i olejkami:diabloti: hehehe

ja jestem jeszcze gorszą - od rana głodzę moje psy (Tequilka dostała jeść w odosobnieniu) a o 18 narkoza i odkamienianie ząbków. Ich wzrok rano był pełny wyrzutów.

Cieszę się że Wiki ma się już dobrze.

Posted (edited)

Gosiapk napisał(a):
Ciocia Sylka to taki dobry anioł dla sarszaków. Znam ciocię Sylkę z Dogo :) Sylko, gdzie można zobaczyć zdjęcie Żabci? 19lat! Czy Twoja babcia miała w dokumentach wpisane "Frida", czy moze było to zdrobnienie, czy takie wewnątrz rodzinne imię?

Witaj Gosiaczku.Jestem ślązaczką i moja babcia, całe swoje życie nazywała się Elfryda, zdrobnienie to Frida, Fridka.Jak już była wiekowa, to nagle okazało się, że w akcie urodzenia ma wpisane imię Fryda.Musiała wymienić dowód osobisty i jej dzieci też.Pamiętam, że było z tym sporo zachodu i trwało bardzo długo.Kilka miesięcy temu miałam taką przerośniętą ciłkę, ślepunia i bardzo chorutka, operację guzów listwy mlecznej u mnie przeszła, niestety niewydolność wątroby.Karen, ważyła 5 kg, z małym haczykiem, była niestety tylko 4 m-ce.Jeszcze wcześniej, to też miałam dwa ślepe, stare i przerośnięte ratlerki, Lejek był u mnie ponad rok i 3 m-ce, a Nolcia, z niewydolnością wątroby, niecały m-c.Wyglądały jak brat i siostra, jak bliźniaki.Spoczywają nawet obok siebie, choć wcale się nie znały.Teraz mam rudą "ratlerkę" ponad 5 kg, ale jej umaszczenie mi pasuje.Tu masz jej wątek Gosiu http://www.dogomania.pl/threads/191100-Żabcia-ma-dożywotnie-DT-Reksiu-potrzebuje-nowego Reszta to były do 10 kg kundelki.Moja miłość do malutkich zaczęła się od Wiki, tej z mojego awatarku.To była suńka mojego życia.Nie pytajcie mnie już o nic, bo ja gaduła jestem i zaśmiecę Wam, cały wątek :evil_lol: a wpadłam tylko pogladać zdjęcia :lol:Zapomniałam o Majce, przyjechała do mnie z Edkiem i ważyła tylko 1,5 kg, była ponad 4 m-ce.

Edited by Syla
Posted

Zuziu a może coś dzisiaj cyknę:evil_lol:

Aguś, ale z Ciebie terrorystka:diabloti: ja robię zabiegi z rana, bo mi żal do wieczora głodzić:eviltong:

Syluś, opowiadaj ile chcesz, u nas każdy mile widziany:loveu: Każdy człowiek jest inny i jego historia jest fascynująca:loveu:
Ja czytając nie raz Twoje wypowiedzi byłam pełna podziwu jakie masz wielkie serce! Nie wiem czy było by mnie stać na takie poświęcenie, moje są chorowite i trzeba dbać ogromnie, ale wiem, że będą jeszcze długo... a jakbym wiedziała, że mam tylko chwilę... nie dałabym rady tak sądzę:calus:

Posted

A dobry, dobry Pani:loveu:
Miło nam bardzo witać takie cudne kudłacze;)
Cieszę się, że dziewczynki Ci się podobają:)
To na dobry początek :morning:

Jak miło kawusia:):) dziękować!!!

Posted

Zuziu tak od razu na golasa??:evil_lol: nio nie wiem, nie wiem, czy dostanę pozwolenie, żeby wstawić:diabloti::eviltong:

M&S u nas też, z moimi zdolnościami, to lepiej siedzieć w domciu:lol: bo można w gipsie skończyć;)

Posted

M&S u nas też, z moimi zdolnościami, to lepiej siedzieć w domciu:lol: bo można w gipsie skończyć;)

Ja już tego doświadczyłam......za pwotórkę najuprzejmiej dziękuję;)