ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Gosiu chciałam powiedzieć, że ja gorsza nie jestem i przypomnę parę fotek.. Też mam groźne psy:evil_lol::evil_lol: A ta najgroźniejsza :diabloti: Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu.. rechot, bo my Żabki lubimy:diabloti: (...) Zima jest, nie wiedziałaś? ;) Nie czas na żabki :D Quote
monia&nero Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu.. rechot, bo my Żabki lubimy:diabloti: Monia, szefowa sprzedaje salon i wyjeżdża w świat ;) O kurczaki! To życzę szybkiego znalezienia nowej pracy. No ale najpierw sobie trochę odpocznij a co ! Należy Ci się! Quote
monia&nero Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Ale świetne zdjęcie! Strasznie mi sie podoba! Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Deede.jpg jaka slodka! Quote
Syla Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Obejrzałam zdjęcia i filmiki i jeszcze czuję niedosyt.Carmen, to też ślicznota.Jak miałam 3 psy, kota i świniaka w 36 metrowej kawalerce, to jedna, durna baba, zapytała mnie kiedyś, jak byłam na spacerze z psiurami: po co pani więcej niż jeden pies? Odpowiedziałam pytaniem, na pytanie: Po co ludzie mają więcej niż jedno dziecko? Chyba do kochania....i to samo jest ze mną.Kocham moje psy i nikomu nic do tego.Od tamtej pory, ta plotkara mija mnie łukiem i dla mnie to ok. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Gosiu jaka tam zima?:evil_lol: Potfooory?:placz: jak możesz?:diabloti: Monia powiedzmy, że plan mam:cool3: a co z tego wyjdzie?:niewiem: Monia.. Deer:evil_lol: przecież to fota z 1 str:eviltong: wszystkie to powtórki:lol: Syluś będą jeszcze filmiki;) i zdjęcia, a jak nie widziałaś to tu jest zbiór filmików https://www.youtube.com/user/Dziubczynska Bo, że zbiór zdjęć w albumiku to już mówiłam;) Powiem Ci, że jesteś taka jak ja:loveu: ja też nie dyskutuje z takimi "istotami":mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zuziu...:calus::roflt::roflt: tak mnie dzielnie bronisz?:loveu: Monia dziękujemy:loveu: Witaj Igiełko:multi: Dzielna jestem co? I jaka odważna:evil_lol: Quote
monia&nero Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Monia powiedzmy, że plan mam:cool3: a co z tego wyjdzie?:niewiem: to trzymam kciukasy żeby plan wypalił! Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Gosiapk napisał(a):A co to za rechoty na końcu? :mad: :lol: Rechotawka chwyciła mnie ze strachu:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu chciałam powiedzieć, że ja gorsza nie jestem i przypomnę parę fotek.. Też mam groźne psy:evil_lol::evil_lol: A ta najgroźniejsza :diabloti: Strasne poffffory:loveu: A to zdjęcie Dee z żabką to jedno z moich ulubionych:loveu:Cudowne:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Zuziu!!:mdleje::roflt::roflt: to jest wąż.. nie żaba:evil_lol::evil_lol: M&S dziękujemy:p Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Widać moja "pamięć techniczna" mi szwankuje:eviltong::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu jaka tam zima?:evil_lol: (...) Zima w pełni i rechotu nie słychać ;) Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) Potfooory?:placz: jak możesz?:diabloti: (...) No jak wyszczerzą te zębiska to potffforne są... ehem... może poza Dee... bo u niej to niepełny garniturek w pysiu ;) ale słodkiego ma buziaczka dzięki temu: :loveu: Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](... ) A ta najgroźniejsza :diabloti: Kawał zabijaki, po oczach widać ;) :D Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Syla napisał(a):Obejrzałam zdjęcia i filmiki i jeszcze czuję niedosyt.Carmen, to też ślicznota.Jak miałam 3 psy, kota i świniaka w 36 metrowej kawalerce, to jedna, durna baba, zapytała mnie kiedyś, jak byłam na spacerze z psiurami: po co pani więcej niż jeden pies? Odpowiedziałam pytaniem, na pytanie: Po co ludzie mają więcej niż jedno dziecko? Chyba do kochania....i to samo jest ze mną.Kocham moje psy i nikomu nic do tego.Od tamtej pory, ta plotkara mija mnie łukiem i dla mnie to ok. Cóż pozostaje tylko sąsiadce współczuć, że taka ograniczona i horyzonty myślowo-emocjonalne ma zawężone. W jej mózgownicy nie zaświtała myśl, iż życie z psem albo i kilkoma, może być przyjemnym doznaniem, wzbogacającym nasze codzienne życie. :) Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Dzielna jestem co? I jaka odważna:evil_lol: Nio, bo ja taka strrraszna, że trzeba Romi przede mna bronić :diabloti: Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Rechotawka chwyciła mnie ze strachu:evil_lol: Ja myślę! ;) :D Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zuziu!!:mdleje::roflt::roflt: to jest wąż.. nie żaba:evil_lol::evil_lol: (...) co za różnica i to gad i to gad :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Oj dziewczynki, dziewczynki:loveu: Miło tu i do śmiechu... a ja jestem podłamana:placz: Chiqunia ma od rana problem z brzusiem... a teraz czyści ją samą krwią:placz::placz: Nie znoszę takich sytuacji... dostała Nifuroksazyd.. Wiki nie zjadła śniadania, ani obiadu... kurde jak mi tu jakiś wirus się rozpanoszy...:placz: Szlak!!! Quote
monia&nero Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Biedulki :( trzymam kciuki żeby było lepiej i szybko Chiqunia wróciła do zdrowia a pozostale dziewczyny się nie zaraziły Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Mam jutro wolne, jadę z nią do weta i będę tulić cały dzień.. Quote
Recommended Posts