Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie:)
u nas duzo roboty, mało czasu, dlatego długo nas nie było:)
wpadamy z frania i lola zeby złożyc wam zyczenia - przede wszystkim duzo zdrowia i radosci! z reszta dacie sobie rade;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
podobno jak sie ma 3 psy to i na 4 jest miejsce :diabloti:

Coś w tym jest- wiem to z autopsji (mam 5-tkę :diabloti:)... Ale teraz, kiedy do domu trafił Drako- stwierdziłam, że już "mam komplet"- ani za mało, ani za dużo- po prostu jakoś tak fajnie psy mi się zżyły, że jest prawie-sielanka, a właściwie to cziłki mają swoją "ekipę"- leżą razem, śpią, liżą się po pysiach- a Pako & Arielka są z nimi w zgodnych relacjach, ale już nie tak blisko. Chociaż zauważyłam, że Pako wczuł się w rolę starszego wujka, pozwala małemu chodzic po sobie, podgryzać- co było nie do pomyślenia kiedy dziewczyny były małe. A Arielka...:hmmmm:... taki wieczny dzieciak z ADHD ;)...

Piękne są Wasze życzenia, ja próbuję od dwóch dni zrobić kartkę z moimi psinkami i nie umiem :oops: Ale może w końcu dzisiaj wkleję...

Posted

Moje kochane Cioteczki:multi::multi::multi:

Tak bardzo Wam dziękujemy za życzenia:loveu::loveu:

Strasznie miło:loveu:

Dla Was dużo miłości, radości i zdrówka - bo bez tego się nie da walczyć z tym wszystkim.. Uśmiechniętych pysiów pod dostatkiem:loveu: bo nie ma nic piękniejszego niż uśmiech swojego najlepszego przyjaciela! U mnie są to trzy cudowne uśmiechy, które są najlepszym darem od losu!

Wesołych Świąt!:calus:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Moje kochane Cioteczki:multi::multi::multi:

Tak bardzo Wam dziękujemy za życzenia:loveu::loveu:

Strasznie miło:loveu:

Dla Was dużo miłości, radości i zdrówka - bo bez tego się nie da walczyć z tym wszystkim.. Uśmiechniętych pysiów pod dostatkiem:loveu: bo nie ma nic piękniejszego niż uśmiech swojego najlepszego przyjaciela! U mnie są to trzy cudowne uśmiechy, które są najlepszym darem od losu!

Wesołych Świąt!:calus:

Ruda Zuzia proszona na watek

Posted

Dziewczynki, nie mam takich pięknych "kartek" żaczeniami jak Wy, niemniej chciałabym życzyć Wam:

Zdrowych, wesołych Świąt:tree1:, spędzonych ze swoją ludzką i psią rodzinką, bogatego Mikołaja:santagri: oraz samych komplementów pod Waszym adresem, kiedy to o 00:00 nasze psiaczki przemówią ;)...

Guest Fusiafusia
Posted

Świeta, Świeta i prawie po Świętach :evil_lol:
U nas fotki ze spacerku :eviltong: