paniMysza Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 witajcie:) u nas duzo roboty, mało czasu, dlatego długo nas nie było:) wpadamy z frania i lola zeby złożyc wam zyczenia - przede wszystkim duzo zdrowia i radosci! z reszta dacie sobie rade;) Quote
Vesper Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 deer_1987 napisał(a):podobno jak sie ma 3 psy to i na 4 jest miejsce :diabloti: Coś w tym jest- wiem to z autopsji (mam 5-tkę :diabloti:)... Ale teraz, kiedy do domu trafił Drako- stwierdziłam, że już "mam komplet"- ani za mało, ani za dużo- po prostu jakoś tak fajnie psy mi się zżyły, że jest prawie-sielanka, a właściwie to cziłki mają swoją "ekipę"- leżą razem, śpią, liżą się po pysiach- a Pako & Arielka są z nimi w zgodnych relacjach, ale już nie tak blisko. Chociaż zauważyłam, że Pako wczuł się w rolę starszego wujka, pozwala małemu chodzic po sobie, podgryzać- co było nie do pomyślenia kiedy dziewczyny były małe. A Arielka...:hmmmm:... taki wieczny dzieciak z ADHD ;)... Piękne są Wasze życzenia, ja próbuję od dwóch dni zrobić kartkę z moimi psinkami i nie umiem :oops: Ale może w końcu dzisiaj wkleję... Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Monia - śliczne masz bańki na choinkę :) Quote
Igiełka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pierwszej gwiazdki na niebie, karpia ze złotymi łuskami. Chwil wypełnionych kolędą, radością i wspomieniami. Wesołych Świąt Wam Wszystkim :):) Quote
Lili8522 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us [SIZE="5"]Życzy LiLi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Moje kochane Cioteczki:multi::multi::multi: Tak bardzo Wam dziękujemy za życzenia:loveu::loveu: Strasznie miło:loveu: Dla Was dużo miłości, radości i zdrówka - bo bez tego się nie da walczyć z tym wszystkim.. Uśmiechniętych pysiów pod dostatkiem:loveu: bo nie ma nic piękniejszego niż uśmiech swojego najlepszego przyjaciela! U mnie są to trzy cudowne uśmiechy, które są najlepszym darem od losu! Wesołych Świąt!:calus: Quote
taxelina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 No masz te trzy kochane swoje :loveu: Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ruda Zuziu, jesteś proszona na watek Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Moje kochane Cioteczki:multi::multi::multi: Tak bardzo Wam dziękujemy za życzenia:loveu::loveu: Strasznie miło:loveu: Dla Was dużo miłości, radości i zdrówka - bo bez tego się nie da walczyć z tym wszystkim.. Uśmiechniętych pysiów pod dostatkiem:loveu: bo nie ma nic piękniejszego niż uśmiech swojego najlepszego przyjaciela! U mnie są to trzy cudowne uśmiechy, które są najlepszym darem od losu! Wesołych Świąt!:calus: Ruda Zuzia proszona na watek Quote
Paulinka10 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wesołych Świąt;) A ja mam nadzieje na świąteczny szczekający filmik:razz:;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Nawet w Święta spokoju nie mam - postaram się o szczekający filmik :D Quote
Vesper Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Dziewczynki, nie mam takich pięknych "kartek" żaczeniami jak Wy, niemniej chciałabym życzyć Wam: Zdrowych, wesołych Świąt:tree1:, spędzonych ze swoją ludzką i psią rodzinką, bogatego Mikołaja:santagri: oraz samych komplementów pod Waszym adresem, kiedy to o 00:00 nasze psiaczki przemówią ;)... Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 zdrowych,pogodnych,pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia Quote
RUDA ZUZIA Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='andegawenka']Ruda Zuziu, jesteś proszona na watek Witam Świątecznie:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Poświątecznie też witam:lol: Wypodróżowałaś się już:mad: Bo jestem ciekawa jakie dzieci dostały prezenty;) Quote
Vesper Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A to R. gdzieś wyjechała? Nie ma Jej??? :sad: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nie wiem. Pisała,że nie lubi świąt bo musi obkolędować rodzinę:lol: Quote
andegawenka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Nie wiem. Pisała,że nie lubi świąt bo musi obkolędować rodzinę:lol: też nie lubiłam tak łazić, a teraz jak juz ich nie ma to poszłoby się chetnie..... Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Świeta, Świeta i prawie po Świętach :evil_lol: U nas fotki ze spacerku :eviltong: Quote
andegawenka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Świeta, Świeta i prawie po Świętach :evil_lol: U nas fotki ze spacerku :eviltong: piekna zieleń kubraczka.... A tu na watku cisza małe pieski jeszcze są....brać, brać http://www.dogomania.pl/threads/201025-Schronisko-w-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-w%C4%85tek-zbiorowy.-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach!?p=18272663#post18272663 Quote
Recommended Posts