Paulinka10 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No moja teściowa 4:D,ale co tam niech sie pomęczy...a ja jej jeszcze chodze i mówie a jeszcze to jeszcze tamto...ona patrzy namnie w szoku zawsze...kiedyś mi powie że za dużo żadam... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Trzeba być wymagającym ;) moja teściowa jakby usłyszała, że ma psiaki pilnować to by się w główkę stuknęła :D Quote
Paulinka10 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Hehe,jak szłyśmy z Martyną do szpitala to na lodówce mojemu powiesiłam liste Psy jeść o 16,buty podkładać pod drzwi żeby sie nie zamknęły bo psy zmarzną i inne takie...:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Hehehehe :) popieram - prawidłowo:) faceci mają dobrą, ale krótką pamięć;) A mój właśnie wrócił:D zmykam ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku dla Trojaczków z rodziną:lol: Quote
Paulinka10 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Mój ani dobrą ani długą:D ale w niektórych sprawach to jest dobre:diabloti: No to Szczęśliwego Nowego Roku ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziewczynki życzę Wam w Nowym Roku, dużo zdrówka przede wszystkim! Życzę, aby był lepszy od poprzedniego i spełnienia marzeń;) Quote
taxelina Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Tobie tez wszystkiego dobrego w 2012! Quote
Igiełka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszelkiej radości, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń w nowym 2012 roku życzy Igiełka, Rudzia i Nesia :BIG::BIG: Quote
KASIA&TOSIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęścia i zdrówka w nowym 2012 życzymy:laola: Quote
Ewanka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 :BIG: Wszystkiego najlepszego na 2012 rok dla całej wspaniałej Rodzinki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Dziękujemy za życzonka:multi: My wczoraj leniuchowaliśmy na maxa:eviltong: Nowy Rok.. zobaczymy co przyniesie?:hmmmm: Dziewczynki mają się dobrze... tylko, że muszę im zrobić spa:evil_lol: będzie niezadowolenie:diabloti: Wiki przybiera wreszcie na wadze, włos na coraz lepszy:loveu: Ogólnie to z niej taka troszkę wariatka:loveu: skacze, cieszy się niesamowicie, jak ping - pong;) Śpi sobie z Dee:crazyeye: co jest całkowitym szokiem, bo do tej pory Dee nie pozwalała nikomu spać ze sobą w nocy:loveu: bawią się z Chiqulą :evil_lol: można powiedzieć, że zadomowiła się u nas bardzo i chyba się jej to podoba:cool3: Ostatnio spała pod moją głową:lol: lubi być przytulana;) W sumie to pies ideał, w ogóle jej nie czuć.. nie piszczy, nie wymusza, jak jeździmy gdzieś to siedzi ładnie (restauracje itp) więc nie ma problemu - nie to co reszta:diabloti: jedyne co to siku trzeba pilnować, ale jeden dywan zdjęłam, a na dywaniku w łazience ma maty;) no i boi się większych psów - z resztą jak pozostała 2. Ale to nie dziwne, bo nikt jej nie uczył spotykania się z dużymi psiakami nigdy. Zobaczymy co będzie dalej, bo jak na razie to 2 miesiące, pewnie jeszcze się otworzy. Z jedzeniem coraz mniejszy problem, ma ważoną porcję i zjada wszystko:) Odpukać wszyscy zdrowi:multi: także wchodzimy w ten Nowy Rok dobrze:loveu: No to takie moje podsumowanie...:oops: przepraszam, że zanudzam:eviltong: hehehe Miłego dnia Cioteczki:loveu: Quote
Vesper Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam noworocznie ;). Super że Wiki już tak ładnie się zaaklimatyzowała u Ciebie. A ja wczoraj... wysłałam do Eko-Stazy maila że mogę jednego grzywacza- z tych zabranych z hodowli pod Wrocławiem- wziąć na DT- jeszcze nie dostałam odpowiedzi... Domów szuka ponad 60 grzywaczy...:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Deer też mnie to cieszy :lol: Arielko zaaklimatyzowała i to bardzo:loveu: Widziałam wątek i psy - masakra, najgorsze jest to, że wszyscy tłuką ludziom R=R a tu pojawia się taka hodowla z rodo i wszystkie bierze *****:shake: Tylko, że takich hodowli jest dużo, niestety! :shake: Tam trzeba dzwonić, oni mają pełne ręce roboty.. Quote
Vesper Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja mam tylko e-mail... A kilka osób chce dac DT/DS tym biedakom... Jeżeli miałabys telefon do nich, prosze napisz mi na pw... Quote
andegawenka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Proszę... :) też rozesłAłam wici... Quote
Igiełka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witamy się :) i przesyłamy mnóstwo mizianek dla maluszków :) Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 witamy się cieplutko i buziaczki zasyłamy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dziękujemy za buziaczki:loveu: Wczoraj było szaleństwo, ale zdjęć nie mam czasu teraz wstawić;) Ogólnie to dzieciaki są szalone:evil_lol: A dziś do pracy...:roll: Miłego dnia:grins: Quote
Recommended Posts