Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wolne jak wolne... 3 dni i w zasadzie jeżdżenie po rodzinie - nie lubię świąt ;) hehehe:P

Dżoanno moja najdroższa ;) jak ja będę siedzieć cicho, to filmik będzie nudny, bo panienki też będą siedzieć cicho :D i co teraz??:)

Posted

Brałam pod uwage że sie tak wykręcisz,nie ma siły na Ciebie:shake:

Dobrze że mam małą rodzine,najbliższa daleko i całe święta bede siedziec i rosnąc....

A zapomniałam powiedzieć że stadko przecudne:loveu:

Posted

Odwieczny dylemat.. Choć czarnuszka by Wam pasowała ;) ja bym jeszcze rudaskę chciała - ale niet... chyba, że jakiś kataklizm i stanie mi na drodze - ale lepiej, żeby nie, bo w domu będzie wojna. Ja mam łatwiej moje trojaczki 4 kg mają, więc łatwiej mi je zabierać i ogarnąć, a poza tym nie mam dzieci i nie planuję ;)

Posted

Rudy to chłopak o ile dobrze wyczytałam... ja bym samca nie wzięła, moje panny się super dogadują i niech tak zostanie. Szkoda, że nie napisali o nim więcej.
Czarnuszka cudna, pewnie szybko znajdzie się chętny... oby dobry, a nie jakieś pseudo skoro ona nie sterylizowana...
Ja np przy Dee rozum straciłam, od dnia jak ją zobaczyłam siedziałam nad jej zdjęciami i śliptałam jak głupia, aż się TZ złamał i sam powiedział jedźmy.
Z Wiki wyszło to jakoś dziwnie, w sumie szkoda, że ten domek się wycofał, bo był idealny, choć choroby które się w niej kryją pewnie by sprawiły dużo problemu - ja to wiem, ale adoptujący chcieliby super zdrowe psiaki - cóż, fakt jest taki, że została i każdy się z tym pogodził;)

Kasiu jest, ale co poradzić - muszę przeżyć;)