Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za życzonka:multi::multi:

Jestem jestem, ale zabiegana tak, że na nic czasu nie mam... w pracy tyle do zrobienia, że tylko odliczam do weekendu:roll:

Święta minęły szybko - powiedziałabym nawet błyskawicznie.
Dziewczynki dostały zabaweczki, gryzaczki, kabanoski, także zadowolone ogromnie:loveu:
Karpik i opłatek bardzo im smakowały:loveu:
Ale nic nie powiedziały:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki Kochane!:Rose::Rose::Rose:

Posted

Cześć Cioteczki:loveu:

No więc powiem to głośno, bo jednak nie przejdzie bez echa - nie mam zdjęć ze świąt:oops:
Jakoś nie było czasu, ani weny... po całym tyg zasuwania jak mały samochodzik w zasadzie nic mi się nie chciało:roll:

Ale za to mam zdjęcia z wczorajszej wizyty - była u nas koleżanka bulwa Tosia:loveu:
Pomijam fakt, że moje dziewuchy okazały się średnio towarzyskie... szczególnie jak Tosiak zaczęła skakać szczenięco i beztrosko:evil_lol: ale cóż, koleżanka większa i zbyt ruchliwa skojarzyła się im z zagrożeniem i chyba nawet mogła by je niechcący zgnieść:diabloti: heheheh

Gosiapk witamy :)

Kasiu one w kupie ważą jakieś 4kg... podejrzewam, że to jakaś połowa Twojej Fifki:D

No to zdjęcia z wczoraj - z góry wybaczcie mi jakość:oops:
Tosia

Moja trójca:diabloti:

Tosia leży ;)

I patrzy:loveu:

Posted

cudne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: oj oj oj jak mozna nie pokochać bulwy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? to wręcz niemożliwe. Może Twoje dziewczyny miały zły dzięń poprostu :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehe:evil_lol: Gremlinki są rozpuszczone co zrobić:diabloti:
Ale Tośka jest prze urocza... i się wczoraj przekonałam, że bulwy, to nieźle bączki puszczają:evil_lol::evil_lol:

oj puszczają puszczają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zauważyłam że nie po każdej karmie. Jak karma im pasuje to nie zanieczyszczają powietrza:p