Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaaga napisał(a):
Ocelot, zawsze na przyszłość zamiawiaj większe puszki, bo taniej wychodzą ;). Ja przeważnie kupuję w zooplusie te, które są akurat w promocji.

Romenka, namiarów na producenta budy nie mam już, mogę poszukac na allegro po zdjęciach, a bude moge co najwyżej obfocić na miejscu. Ładna, ale jednak niską cenę widać w użytkowaniu. Fil już zdarl sporo papy z dachu przy wskakiwaniu, bo źle przytwierdzona, a właśnie te budy reklamują dla psów, które lubią siedzieć na dachu. Do tego drewno jest tak miękkie, że już budę ponagryzał, bo aż go kusiło, jak wstawiłam do kojca.
Jesli masz kupowac budę, to wydaje mi się, że lepsze są jednak te masywne, z porządnego drewna. Taką mam od 5 lat w ogrodzie i dopiero ostatnia tymczasowiczka Sara ją przyniszczyła. Dostałam ją z dogo i jest zrobiona z desek z palet.

a to następnum razem.......
To mój pierwszy raz hm:)I stąd niewiedza

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania shirley']Odkopałam w skrzynce konto na które już kiedyś wysyłałam coś dla Fila. Przesłałam 50zł.[/QUOTE]
Pieniązki dotarły:)50 zł.:)Dziekuję

Posted

Nie bardzo chcę podawać swoje, bo pogubimy się w rozliczeniach.

Dostałam pieniądze od jkp na potrzeby DT, więc zrobiłam dziś Filowi wyróżnioną na miesiąc Tablicę.pl za 20 zł.

Niestety, do tej pory nie miałam o niego ani jednego telefonu. jeszcze z żadnym psem nie miałam takiej sytuacji. Pozostałe 80 zł przeznaczę na zakup puszek, bo chętnie je z nimi suchą karmę, z którą przyjechał. Została mu już jedna puszka na 2 dni.

Posted

Dokładnie, chodziło mi o ludzi z ogłoszeń. Jakby niewidzialny był. Podobna do niego Ila, mimo że miała gorsze zdjęcia, ekspresowo znalazła dom, a tu tyle miesięcy cisza.

• 3 weeks later...
Posted

Niestety, nadal cisza z ogłoszeń. mam wyróznioną Tablicę.pl, kilkanaście wziętych nr tel. i nikt nie zadzwonił. Wczesniej pytała o niego jedna kobieta, chciała przyjechać zobaczyć, ale mąż nie chce psa i wydaje mi się, że takie dawanie psa bez akceptacji drugiej strony jest bez sensu.
Ocelot, jesli możesz, to ogłoś go teraz, bo tamte ogłoszenia sa juz pewnie na szarym końcu. Możesz mu zrobić wyróznione ogłoszenia na OLX, Gumtree?

Fil został zapoznany z kotem. Był w głebokim szoku. Do tej pory szalał za kotami, a tu kot nie ucieka i łasi się do niego.

Posted

Dobra to sukcesywnie będę mu robić ogloszenia. bardzo dużo czasu mi zajmują, a nie mogę sobie niestety na to pozwolić.
Nie robiłam wyróżnionych ogłoszeń, ale spróbuję:)

O i będzie mial allegro:)