Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jaaga']Lusia pewnie bardzo spodobałaby się im, ale kolezanka nie będzie chciała ryzykować, bo małe sa zaczepne. Jesli ona musi być alfa, to tam na pewno nie podporządkują się i mogłoby dojść do nieszczęścia.
Chyba jednak bezpieczniej będzie, jesli sprawią sobie szczenię lub podrostka.

Tej drugiej suni bardzo mi szkoda. Myslałam, ze już dawno ma dom. Była, jak Fil przyjechał do nas. Jej nie chcieliby, bo ona nie przypomina ich czarno-złotej suni.[/QUOTE]
Gama w schronisku bardzo chudla i stąd badania i te nerki. No długo już jest fakt.
Luśka nie wiem czemu domu znaleźć nie może, jest jeszcze dłużej i piekna jest, ale piszę uczciwie, ze każdego psa sobie ustawia.

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ocelot, zmienisz tytuł?
Zapomniałam tu napisac, że wszystko u Fila nadal w porządku. Tylko jedzenie jest problemem, bo już zupełnie suchego nie chce, nawet wymieszanego z puszką. Panstwo muszą mu więc gotować mieso. Szybko sobie urabia rodzinę.

Posted

[quote name='Jaaga']Panstwo muszą mu więc gotować mieso. Szybko sobie urabia rodzinę.
Cwaniak jak nic! Super,ze wreszcie trafił do swojego domu.
Długo u Was siedział chyba troche pusto (przesadziłam zdaje się:evil_lol:) się zrobiło....
Naaaajlepszego Fil.:loveu:

Posted

[quote name='Jaaga']Ocelot, zmienisz tytuł?
Zapomniałam tu napisac, że wszystko u Fila nadal w porządku. Tylko jedzenie jest problemem, bo już zupełnie suchego nie chce, nawet wymieszanego z puszką. Panstwo muszą mu więc gotować mieso. Szybko sobie urabia rodzinę.[/QUOTE]
Ja w wolnej chwili policzę pieniążki jakie zostały po Psotce.
Jaaga co z nimi zrobić? Przeznaczyć na tomaszowskie bidy, czy na jakieś u Ciebie?

Musicie dać mi chwilę, mój prywatny pies przestał chodzić i psychicznie i fizycznie wysiadam.

Posted

[quote name='ocelot']Ja w wolnej chwili policzę pieniążki jakie zostały po Psotce.
Jaaga co z nimi zrobić? Przeznaczyć na tomaszowskie bidy, czy na jakieś u Ciebie?
[/QUOTE]

Oczywiście, przeznacz na tomaszowskie psy.

• 3 weeks later...
Posted

O zdjęcia z nowego domu:)
Pierwsze.... zdjęcie przedstawia nasze podwórko, jest na nim Fil i Safi,prawie niewidoczni, robią poranny obchód w poszukiwaniu śladów kociej obecności.

Tu hulanki s swawole...:)

Tu padnięci po zabawie...:)

chwila zasłużonej drzemki:)

Z patykiem Panowie:)

I Fil w domku:)

Posted

Ocelot, dzięki za wstawienie.
Cieszę się, że zobaczyłam Fila.
Dzis na stronie sosnowieckiego schroniska zobaczyłam żeńską prawie kopię filową i nazywa się... Fila. Zabrałam wczoraj na DT inną sunię. Gdyby nie to, to pewnie Filę wzięłabym.