Jaaga Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ocelot, moze nie rób na te serwisy, z których nie ma odzewu. lepiej zrobic kilka i wyróznionych. Mysle, że Allegro, Tablica, ale.gratka, OLX, kupiepsa, kupsprzedaj, gumtree, cafeanimal + adopcja wystarczy, bo na tamte nikt nawet nie zagląda. Quote
ocelot Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Jaaga napisał(a):Ocelot, moze nie rób na te serwisy, z których nie ma odzewu. lepiej zrobic kilka i wyróznionych. Mysle, że Allegro, Tablica, ale.gratka, OLX, kupiepsa, kupsprzedaj, gumtree, cafeanimal + adopcja wystarczy, bo na tamte nikt nawet nie zagląda. jaaga nie wiem z których odzew jest, z których nie ma. Wyróżnionych nigdy nie robiłam i nie bardzo wiem jak robić. Ok. Zrobie na tych ktore wymieniłaś plus te ktore już zrobiłam. Quote
ocelot Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Wilczasty-Fil-mix-owczarek-niemiecki-W0QQAdIdZ328105828 http://tablica.pl aktywacacja http://www.morusek.pl/ogloszenie/80117/Wilczasty-Fil-mix-owczarek-niemiecki-/ http://ale.gratka.pl/ogloszenie/18609277_wilczasty_fil_mix_owczarek_niemiecki.html http://www.kupsprzedaj.pl aktywacja http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/80117/Wilczasty-Fil-mix-owczarek-niemiecki-/ reszta wymienionych na tamtej stronie zrobiona wczoraj Quote
Jaaga Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Tablice ma u mnie wyróznioną, pisałam wczesniej, więc nie moge Twojego ogłoszenia aktywować, bo usuwają dublujące się. Warto wyróznić OLX, koniecznie co tydzień o jeden punkt ale.gratkę. Podobno jest też odzew z wyróznionego Gumtree, ale ja nie potrafię, Morusek z wyróżnieniem też się sprawdza. Quote
Sabina02 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Allegro sie Filowi skonczylo. Jak odnowic? ...wyroznione czy zwykle? Quote
erka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Żadnego odzewu ? Przeciez taki fajny psiak. Quote
Jaaga Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Żadnego. Miał na wyróznionej Tablicy sporo wziętych telefonów i tyle. Ocelot możesz mu kupić jedzenie? Potrzebne suche i puszki. Wydaje mi się, że potrzeba jednak wyróznień ogłoszeń, bo jakoś dla ludzi jest na zwykłych niewidoczny. Fil już bardzo zmienił sie. W zeszłym tygodniu jak wychodziłam z nim na spacer, to tak mocno ciągnął, aż zaraz za ogrodową furtką rozerwał smycz. Na obrozy został metalowy element, a reszta u mnie w ręce. Byłam w totalnej panice, a Fil pobiegł sobie znaną trasą, przebiegł co prawda drogę, ale zaczekał na nas w parku i dał sie bez problemu przypiąć. Jak wcześniej uciekł, to przecież nie istnieliśmy dla niego, liczył się tylko pęd na oślep przed siebie. Teraz pobiegł owszem, ale wrócił i zareagował na wołanie. Quote
ocelot Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Sabina02 napisał(a):Allegro sie Filowi skonczylo. Jak odnowic? ...wyroznione czy zwykle? Ponów mu może wyróżnione, tylko podaj konto:) Quote
ocelot Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Jaaga napisał(a):Żadnego. Miał na wyróznionej Tablicy sporo wziętych telefonów i tyle. Ocelot możesz mu kupić jedzenie? Potrzebne suche i puszki. Wydaje mi się, że potrzeba jednak wyróznień ogłoszeń, bo jakoś dla ludzi jest na zwykłych niewidoczny. Fil już bardzo zmienił sie. W zeszłym tygodniu jak wychodziłam z nim na spacer, to tak mocno ciągnął, aż zaraz za ogrodową furtką rozerwał smycz. Na obrozy został metalowy element, a reszta u mnie w ręce. Byłam w totalnej panice, a Fil pobiegł sobie znaną trasą, przebiegł co prawda drogę, ale zaczekał na nas w parku i dał sie bez problemu przypiąć. Jak wcześniej uciekł, to przecież nie istnieliśmy dla niego, liczył się tylko pęd na oślep przed siebie. Teraz pobiegł owszem, ale wrócił i zareagował na wołanie. Jaaga napisz mi jakie jedzenie. Co je. Firma i w jakich ilościach. Quote
ania shirley Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Fil! Ty jeszcze nie w domu???? Czemu.... Ludzie sa beznadziejni.... Quote
Sabina02 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ocelot napisał(a):Ponów mu może wyróżnione, tylko podaj konto:) Odnowilam mu z opcja promocji na stronie kategorii, to tez dobra opcja. Zasponsoruje chlopakowi ta aukcje. Najwyzej przy nastepnym odowieniu pokryjecie koszty, jesli Fil nie znajdzie domku. Aha, wyroznienie Allegro poszlo do gory z 12 zl na 19 zl... :shake: :angryy: Quote
Jaaga Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dziekuję za wyróznienie. Aniu, zamów puszki Animondy, a suche, jakie uwazasz ze średniej półki (zeby chciał jeść), byle w duzym worku, bo małych i tak sie nie opłaca, a dziennie idzie spora miska. Teraz jak jest zimno zjada o wiele wieksze porcje, niz latem. Niestety, nie mam go jak wziąć do domu. bardzo chciałabym, zeby już znalazł dom. To taki piekny i świetny pies. Quote
Jaaga Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ocelot, pokićkało Ci się w rozliczeniach na pierwszej, bo do wydatków dałaś wpłaty. Dasz znać, ile Fil ma na koncie? Widzię, że chyba nie bardzo za co jest zrobic zakupy. To ja kupię puszki, a Ty suche. Wcześniej wspominałaś, że Fil może dostawać suche od Waszych znajomych, czy to już nieaktualne? Martwię się, co bedzie za miesiąc. Na moje utrzymanie doszła 18-letnia Chow, a w tym wieku to pies w 100% nieadopcyjny. Fil to taki fajny pies, a jak zaczarowany dla ludzi niewidoczny. Jesienny Fil. Zdjęcia kiepskiej jakości, ale Fil wiecznie jest w ruchu a aparat do takich zdjęć nieszczególny. Quote
ocelot Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Masz jaaga rację, pochrzaniłam wszystko. Fil ma u mnie 100 zł. Ale ja mam jeszcze psotki kasę Quote
ocelot Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Jaaga podaj mi adres na pw. Inaczej nie zamówię puszek. Szukam, ale musialam nie zapisać niestety. Quote
Jaaga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Juz podam, ale Ty zamów mu lepiej suchą karmę, bo nie ma. Swoją zjadł z puszkami, a ta co mama miała jeszcze od Psotki, to dała innym psom tymczasowanym u siebie. Quote
ocelot Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Szkoda, że karma Psotki nie poszła dla fila. Zakładałyśmy, że tak będzie. mam możliwość załatwienia suchej karmy, ale obawiam się, ze koszt wysyłki będzie równy zakupowi. Zresztą sprawdzę to. Na razie zamówiłam Filowi 5 puszek po 800 g. i 15 kg. worek suchej karmy. Z racji tego, ze rachunek przekroczył finanse Fila dokładam z pieniążków Psotki. Quote
Jaaga Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ocelot, ale namieszałam z imionami :oops:. Karme od Psotki przecież zjadł na samym początku, bo nie chciał jeść tej, z którą przyjechał. Psotkowa bardzo mu smakowała, bo to był Nutram. Chodziło mi o Eukanubę, którą dostała Mania u mojej mamy. też zakładałam, że bedzie dla Fila, a jak niedawno zapytałam, to już jej nie było. Wczesniej nie pytałam, bo Fil miał. Wiem, że transport kosztowałby sporo, ale może poprosić kogos, kto przejeżdża, np. Figu i zabranie po drodze, a ja w podanym miejscu odebrałabym. Skoro teraz zamówiłas, to byłby czas na znalezienie jakiegoś okazyjnego transportu na przyszłość. Ewentualnie 16 grudnia Andrzej będzie jechac do Warszawy. Jakby udało się podrzućić karme na trasę, to byłoby super, bo jedzie ze szczeniakiem, więc nie może gdzieś dalej odbijać z drogi. Quote
ocelot Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Nie wiem czy uda mi się do 16 grudnia, ale się dowiem jak zapasy schroniskowe stoją. Jeśli nie to ma zamówiony już worek karmy, a po nowym roku masz rację poprosimy najwyżej Figu o transport. Quote
Sabina02 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Allegro Filusia sie skonczylo... Jak odnawiamy? Quote
savahna Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ogłoszę go dzisiaj.;);) Pakiet na Śląsk w przyszłym tygodniu postaram się na Kraków. http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Wilczasty-Fil-mix-owczarek-niemiecki-zrownowazony-ADOPCJA-W0QQAdIdZ336097272 Quote
Jaaga Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Savahno, całusy od Fila za ogłaszanie :buzi:. Dzis Andrzej wracał z przedszkola drugą furtka i nie zauważył, że główną zostawiłam otwartą dla Oskara, który nie marudził na spacerze. Puscił Fila i Fil oczywiście zauwazył. Uciekł, Andrzej za nim, ja za Andrzejem. na szczęście Fil bez problemu dał się Andrzejowi złapać. Chyba już całkowicie się zadomowił u nas. Pojutrze zabieram go do domu. Zrobię wtedy nowe zdjęcia, to beda na Kraków. Quote
Sabina02 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Sabina02']Allegro Filusia sie skonczylo... Jak odnawiamy?[/QUOTE] Nie dostalam odpowiedzi, wiec odnawiam jako zwykłe. Jesli sie zdecydujecie, to wyroznie przy nastepnym odnowieniu. Quote
ocelot Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Sabina02']Nie dostalam odpowiedzi, wiec odnawiam jako zwykłe. Jesli sie zdecydujecie, to wyroznie przy nastepnym odnowieniu.[/QUOTE] Przepraszam Sabinko. I dziękuję Quote
Recommended Posts